Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Çatlak Monitor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erturk47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

erturk47

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, ben Emrullah, forumun yeni üyesiyim fakat Adem beyi YT üzerinde uzun süredir takip ediyorum. Bu konuda en iyi bilgiyi alabileciğim yerin burası olduğunu düşünüyorum. Elimde arızalı bir monitör var, bir tanıdığımdan aldım. Kendileri teknik servisten panel değişmesi gerektiği bilgisini almışlar fakat tamir işlemi monitörün kendi parası tutuyormuş. Sormak istediğim, başka çözümü var mıdır? Yoksa bu elektronik atığı en doğru nasıl geri dönüşümünü sağlayabilirim? Doğrudan çöpe atmak bu teknoloji çağında doğru gelmiyor. Zaman ayırıp cevap verenlere teşekkür ederim.
WhatsApp Image 2023-05-16 at 16.29.45.jpeg

WhatsApp Image 2023-05-16 at 16.29.46 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-05-16 at 16.29.46.jpeg

Görüntü gelmiyor mu ? Yoksa görüntü var fakat kırık can sıktığı için mi panel değiştirmek istiyorsunuz ? Yakın zamanda bir arkadaşım için tv panel değişmi sormuştum, yüksek bir bedel tutacağını söylediler, yapılmazsa da çöp olacağını söylediler.
@Adem Helvacı

Merhaba, ben Emrullah, forumun yeni üyesiyim fakat Adem beyi YT üzerinde uzun süredir takip ediyorum. Bu konuda en iyi bilgiyi alabileciğim yerin burası olduğunu düşünüyorum. Elimde arızalı bir monitör var, bir tanıdığımdan aldım. Kendileri teknik servisten panel değişmesi gerektiği bilgisini almışlar fakat tamir işlemi monitörün kendi parası tutuyormuş. Sormak istediğim, başka çözümü var mıdır? Yoksa bu elektronik atığı en doğru nasıl geri dönüşümünü sağlayabilirim? Doğrudan çöpe atmak bu teknoloji çağında doğru gelmiyor. Zaman ayırıp cevap verenlere teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 4085
Ekli dosyayı görüntüle 4087
Ekli dosyayı görüntüle 4086
Belki ucuza panel bulunur, aynı modelin kartı arızalı olanı alınır sizdeki kartla değiştirir kullanırsınız ya da sizdekinin kartını direk satarsınız.

Belki ucuza panel bulunur, aynı modelin kartı arızalı olanı alınır sizdeki kartla değiştirir kullanırsınız ya da sizdekinin kartını direk satarsınız.
sarı sitelerde anakart arızalı ilan göremedim. Derdim para kazanmak değil, bu teknolojik atığın mümkün olduğunca iyi geri dönüştürülmesi (type-c adaptörünü her türlü kullanabilirim)

sarı sitelerde anakart arızalı ilan göremedim. Derdim para kazanmak değil, bu teknolojik atığın mümkün olduğunca iyi geri dönüştürülmesi (type-c adaptörünü her türlü kullanabilirim)
Adem abiyi etiketledik zaten. Ucuza belki değiştirilir paneli ya da çalışan parçalarını satacaksınız tek tek.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri