Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Clean Master arıtma cihazı hk. *Firmaya Ulaşılamıyor!!!*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BerkTas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

BerkTas

Araştırmacı
Araştırmacı
Üstadlar selmalar.
@Adem Helvacı , @İlteriş Yılmaz

1-2 aydır Clean Master firmasına, Web sayfasına ve yetkililerine ulaşamıyorum, sanırım firma kapandı. Sayfalarınızdaki bu marka ile ilgili incelemeleri kaldırırsanız iyi olur. E- Ticaret sitelerinde satışı var görünüyor ama firma ve yetkilileri ortada yok.

Üstadlar selmalar.

1-2 aydır Clean Master firmasına, Web sayfasına ve yetkililerine ulaşamıyorum, sanırım firma kapandı. Sayfalarınızdaki bu marka ile ilgili incelemeleri kaldırırsanız iyi olur. E- Ticaret sitelerinde satışı var görünüyor ama firma ve yetkilileri ortada yok.
Yeni bir sürece geçtikleri için iletişim sorunu mu yaşandı acaba. Sorununuz nedir? İletişim konusunda bilgi alayım.

Üstadlar selmalar.

Bu önemli bir geri bildirim, hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
@İlteriş Yılmaz kardeşimizin kendilerine direkt ulaşabilme olanağı var en azından bilgi edinilebilir.

Bu önemli bir geri bildirim, hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
@İlteriş Yılmaz kardeşimizin kendilerine direkt ulaşabilme olanağı var en azından bilgi edinilebilir.
Siteleri yapımda biliyorum ama tamamen iletişime kapalı şekilde bakıma alınması tüketici güveni açısından gerçekten olumsuz. Neyse bakalım bilgi edinmek adına ulaştım, dönüş yapmalarını bekliyorum.

Ben
Siteleri yapımda biliyorum ama tamamen iletişime kapalı şekilde bakıma alınması tüketici güveni açısından gerçekten olumsuz. Neyse bakalım bilgi edinmek adına ulaştım, dönüş yapmalarını bekliyorum.
Ben Whatsapp numaralarından da ulaşmaya çalıştım ama geri dönen olmadı. Filitrlerimi değiştirmem gerektiğinden ulaşmaya çalışmıştım.

Çoğu filtre universal arkadaşlar illa ordan alacaksınız diye birşey yok. LG yada AquaFlo gibi NSF sertifikalı iyi markalardan alıp kendiniz takabilirsiniz. Elimden gelmez derseniz de mahallenizdeki su arıtmacı işinizi halledebilir.

Çoğu filtre universal arkadaşlar illa ordan alacaksınız diye birşey yok. LG yada AquaFlo gibi NSF sertifikalı iyi markalardan alıp kendiniz takabilirsiniz. Elimden gelmez derseniz de mahallenizdeki su arıtmacı işinizi halledebilir.
Siz bu işten benden daha iyi anlıyor gibisiniz. Aşağıdakiler yerine LG muadil ne önerebilirsin.

Clean Master Ön Filtre (Sedimend Filtre) 1. Aşama
  • Clean Master Ön Filtre (Sedimend Filtre), Şebeke suyunun ilk temas ettiği filtre 5 mikron gözenek özelliğine sahiptir.
  • Çamur, pas, zararlı kimyasal gibi tortuları tutarak suyu berrak bir hale getirir.
Clean Master Aktif Karbon Blok Filtre (GAC Karbon) 2. Aşama
  • Clean Master Aktif Karbon Blok Filtre (GAC Karbon), Klor, kötü koku ve tat veren maddeleri tutar.
Clean Master 1 Mikron Supun Filtre (Blok Karbon) 3. Aşama
  • Clean Master 1 Mikron Supun Filtre (Blok Karbon), 1 mikron büyüklüğündeki bu filtre ilk 2 aşamadan geçebilecek partikülleri tutar.
  • Kaba tortu, kum, çakıl, çamur gibi maddelerin arıtılmasını sağlar.
  • Ters ozmos membran filtreyi koruyarak optimum filtre ömrü sağlar.
Clean Master Membran Filtre 4. Aşama

• Clean Master Membran Filtre, özel bir malzemeden üretilen filtre suyun içerisindeki tüm bakteri, virüs ve partikülleri tutar.
  • Membran filtrenin gözeneği bilinen en küçük virüsün 1/20'si kadardır.
Clean Master Tatlandırıcı Filtre (Post Karbon) 5. Aşama

• Clean Master Tatlandırıcı Filtre (Post Karbon), bu aşamada suyun bilindik ve alışıldık tadını veren bir filtre bulunur.
  • Bu filtre tamamen doğal malzemelerden yapılır.
  • Hindistan cevizi kabuğu ve granül karbon içerir.
  • Musluktan akmadan hemen önce suyu son kez arıtarak lezzetli olmasını sağlar.
Clean Master 6. Aşama Alkali + Mineral Filtre 6. Aşama

• Arıtma esnasında su içerisinde insan vücuduna faydalı minareller de süzülür.
  • Bu filtre kaybolan minerallerin bir kısmını suya tekrar kazandırır ve alkali düzeyini düzenler.

NSF sertifika işi biraz karışık. Sertifika sahibi olmayan bile üzerine etiket yapıştırıp satıyor. Alacağınız ürünü NSF sertifikasına sahip ürün diye alacaksanız araştırmanızda fayda var.

Arkadaşımızın bahsettiği gibi montaj işlemleri çok zor değil. Youtube videolarını izleyip kendiniz yapabilirsiniz.

Siz bu işten benden daha iyi anlıyor gibisiniz. Aşağıdakiler yerine LG muadil ne önerebilirsin.

• Clean Master Ön Filtre (Sedimend Filtre), Şebeke suyunun ilk temas ettiği filtre 5 mikron gözenek özelliğine sahiptir.
  • Çamur, pas, zararlı kimyasal gibi tortuları tutarak suyu berrak bir hale getirir.
  • Clean Master Aktif Karbon Blok Filtre (GAC Karbon), Klor, kötü koku ve tat veren maddeleri tutar.
  • Clean Master 1 Mikron Supun Filtre (Blok Karbon), 1 mikron büyüklüğündeki bu filtre ilk 2 aşamadan geçebilecek partikülleri tutar.

• Clean Master Membran Filtre, özel bir malzemeden üretilen filtre suyun içerisindeki tüm bakteri, virüs ve partikülleri tutar.

• Clean Master Tatlandırıcı Filtre (Post Karbon), bu aşamada suyun bilindik ve alışıldık tadını veren bir filtre bulunur.

• Bu filtre kaybolan minerallerin bir kısmını suya tekrar kazandırır ve alkali düzeyini düzenler.

Açık kasa arıtma kullanıyorum. Sizin filtreler inline filtre olarak geçiyor. Şahsen sizin yerinizde olsam tercihim aşağıdaki ürünlerden biri olurdu. NSF sertifikasına sahip daha yüksek fiyatlı ürünlerde mevcut fakat paylaştığınız ürünlerin fiyat aralığında ürün paylaştım. NSF hakkında bilginiz yok veya önem vermiyor iseniz web üzerinden inline filtre olarak aratıp farklı ürünlere de yönelebilirsiniz. Ürünleri almadan önce firmalar ile iletişime geçip, cihazınız için uygunluğunu teyit edebilirsiniz.

Bu sete Alkali Filtre dahil değil. Ayrıca alabilirsiniz.

Bu sette Alkali Filtre ve Membran dahil değil. Ayrıca alabilirsiniz.

Membran: https://www.ethicwater.com.tr/urun/ulp1812-75-vontron-membran/

Alkali filtreler:

LG orijinal ürün bulamazsınız. Replika o kadar ürün var ki imkansız. Mutlak suretle soru işareti barındırır.

Membranın sahte olmasını geçtim suyu görüp kullanmadan tıkalı çıkması cabası.

Jf set kullanıyorum. İkili ilişkilerim sayesinde profesyonel olarak bu işle uğraşan arkadaşım direkt temin ediyor. Ben de ondan tedarik ediyorum. Tavsiye ederim

NSF sertifika işi biraz karışık. Sertifika sahibi olmayan bile üzerine etiket yapıştırıp satıyor. Alacağınız ürünü NSF sertifikasına sahip ürün diye alacaksanız araştırmanızda fayda var.

Arkadaşımızın bahsettiği gibi montaj işlemleri çok zor değil. Youtube videolarını izleyip kendiniz yapabilirsiniz.

Açık kasa arıtma kullanıyorum. Sizin filtreler inline filtre olarak geçiyor. Şahsen sizin yerinizde olsam tercihim aşağıdaki ürünlerden biri olurdu. NSF sertifikasına sahip daha yüksek fiyatlı ürünlerde mevcut fakat paylaştığınız ürünlerin fiyat aralığında ürün paylaştım. NSF hakkında bilginiz yok veya önem vermiyor iseniz web üzerinden inline filtre olarak aratıp farklı ürünlere de yönelebilirsiniz. Ürünleri almadan önce firmalar ile iletişime geçip, cihazınız için uygunluğunu teyit edebilirsiniz.

Bu sette Alkali Filtre ve Membran dahil değil. Ayrıca alabilirsiniz.

Membran: https://www.ethicwater.com.tr/urun/ulp1812-75-vontron-membran/

Alkali filtreler:
Bilgiler için teşekkürler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri