Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çok soğuk iklimler için klima

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Batuhann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Batuhann

Yeni Üye
Yeni Üye
Sivasta ısınmak için kullanılacak bir klima var mıdır ani ısınma için toshiba sezonsal verimliliği yüksek klimalardan -10 -15 için verim alınır mı veya başka markalardan

Sivasta ısınmak için kullanılacak bir klima var mıdır ani ısınma için toshiba sezonsal verimliliği yüksek klimalardan -10 -15 için verim alınır mı veya başka markalardan
İş bu derece ciddi olduğunda ben hiçbir şekilde işimi şansa bırakmam ve riske girmem.
Almanız gereken klima öncelikle Krigaminezen , ancak Legendera da olur.

Evet başka markalarda çalışır mı? Çalışır fakat ne derece verim alabilirsin kısmında verdiğin paraya yazık olur.

Bakın mesela Midea nın All Easy Pro modeli de -15 derecede çalışır ama sırf Midea ürün satsın diye ben size ''bu modeli alın'' demem çünkü henüz bu klimayı -15 gibi koşullarda test etmiş bir dostumuzdan somut geri dönüş almadım. :ok

12000 btu/h size yeterli gelebilecekse arcelik/beko nun bir modeli var, bulundugunuz yerdeki servise danısabilirsiniz, ben o bölgede iş gördüğünü duydum, teyid etmekte fayda var. Model arçelik :12660 prosmart/ beko :61260 prosmart
Zaten bana göre yaptıkları yegane iyi alet bu
(Isıtma performansı Servis dış ünite alt tavasına 25-30w rezistans takarsa daha da iyi olabilir)

Son düzenleme:
Rize, kuzey cephe (deniz kenarı), çatı katı, dış cephe yalıtımlı, 30 m2 bir salonu 25°’ye ayarlı 18000btu LG Dual Plus klima ile rahatlıkla ısıtıyorum. Klimayı alma sebebim de ısınma amaçlıydı (y)

Rize, kuzey cephe (deniz kenarı), çatı katı, dış cephe yalıtımlı, 30 m2 bir salonu 25°’ye ayarlı 18000btu LG Dual Plus klima ile rahatlıkla ısıtıyorum. Klimayı alma sebebim de ısınma amaçlıydı (y)
''Kullanıcı deneyimi kadar önemlisi yok'' derken bunu kastediyorduk :ok

Ellerinize sağlık.

Arçelik beko kağıt üstünde gördüm kullanıcı varmıdır başka acaba lg yi bilmiyordum bakacağım ?

Bunu İnceleyenler Kulübü'nde klima deneyimleri kategorisine yazsanız keşke, insanlar ne güzel faydalanır. İnceleriz Kulübü'ne de katılmış olursunuz. :cak :giggle:

İlteriş hocam pek teknik detay bilmediğim için hiç girişmedim bu olaya. 4 yılı geçti kullanıyorum. @sota hocam sağolsun tavsiye etmişti. Hiç sorun yaşamadım. Soğutma ısıtma tıkır tıkır çalışıyor valla. Hiç bakım yaptırmadım. Nasipse yaz başı servisi arayıp genel bir bakım talep edeceğim.

İlteriş hocam pek teknik detay bilmediğim için hiç girişmedim bu olaya. 4 yılı geçti kullanıyorum. @sota hocam sağolsun tavsiye etmişti. Hiç sorun yaşamadım. Soğutma ısıtma tıkır tıkır çalışıyor valla. Hiç bakım yaptırmadım. Nasipse yaz başı servisi arayıp genel bir bakım talep edeceğim.
Hiç problem yok, zaten orada kullanıcı deneyimi esastır. Yani sizin yaşadığınız deneyimi anlatmanız çok daha değerli. :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri