Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi çok sorulmuştur ama benim de kafam çok karıştı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kronik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kronik

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
12000-35000
Marka Model Bilgisi
airfel/kaira veya muadil kalite
Herkese merhabalar
defalarca kendi ihtiyaçları doğrultusunda sorulan sorulara ben de bir yenisini eklemek istedim çünkü kafam çok karıştı

ege bölgesinde
çift duvarda boydan pencereli
max 4 kişinin yaşayacağı
22 bir oda için

ısıtma öncelikli bir klima arayışı içindeyim
yüksek maliyet li ürünleri alma şansım malesef yok

gerek bu forumda gerek başka forumlarda
gerek adem beyin öneri videolarından yola çıkarak bazı modeller belirledim

Kaira DTXR35E12000 21 000 tl
Airfel LTXM35N 12000 24 000 tl

bunların 18 000 olanlarına da baktım

öncelikli amaç soğutmadan çok ısıtma performansı
pencerelerin büyüklşüğünden ve iki yönde olmasından kaynaklı 12000 sıkıntı çıkarır mı diye düşünmekteyim

bu bilgiler doğrultusunda
12000 mi 18000 mi daha iyi olur
seçtiğim ürünler iyi ürünler mi
bu ürünlerin fiyatları aralığında fiyat performans ve (teknik ekip açısından sıkıntı çıkarmayacak) ürün tavsiyeniz var mıdır

Şimdiden okuyup değerlendirip emek harcayıp cevap veren bütün forum sakinlerine teşekkür ederim

Herkese merhabalar
defalarca kendi ihtiyaçları doğrultusunda sorulan sorulara ben de bir yenisini eklemek istedim çünkü kafam çok karıştı

ege bölgesinde
çift duvarda boydan pencereli
max 4 kişinin yaşayacağı
22 bir oda için

ısıtma öncelikli bir klima arayışı içindeyim
yüksek maliyet li ürünleri alma şansım malesef yok

gerek bu forumda gerek başka forumlarda
gerek adem beyin öneri videolarından yola çıkarak bazı modeller belirledim

Kaira DTXR35E12000 21 000 tl
Airfel LTXM35N 12000 24 000 tl

bunların 18 000 olanlarına da baktım

öncelikli amaç soğutmadan çok ısıtma performansı
pencerelerin büyüklşüğünden ve iki yönde olmasından kaynaklı 12000 sıkıntı çıkarır mı diye düşünmekteyim

bu bilgiler doğrultusunda
12000 mi 18000 mi daha iyi olur
seçtiğim ürünler iyi ürünler mi
bu ürünlerin fiyatları aralığında fiyat performans ve (teknik ekip açısından sıkıntı çıkarmayacak) ürün tavsiyeniz var mıdır

Şimdiden okuyup değerlendirip emek harcayıp cevap veren bütün forum sakinlerine teşekkür ederim
Merhaba kesinlikle 12000 yeterli bu iki seçenek arasında Airfel ama Midea üretimi bir klima yerine Midea marka Xtreme serisi klima almak bana daha mantıklı geliyor. Dün çok güzel bir kampanya ile montaj dahil 26750TL ye satıldı bu seri ama siz yine bölgenizdeki bayiler ile iletişime geçip fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz. Egede yer neresi bizde Egede oturuyoruz Muğla 🙂

Merhaba kesinlikle 12000 yeterli bu iki seçenek arasında Airfel ama Midea üretimi bir klima yerine Midea marka Xtreme serisi klima almak bana daha mantıklı geliyor. Dün çok güzel bir kampanya ile montaj dahil 26750TL ye satıldı bu seri ama siz yine bölgenizdeki bayiler ile iletişime geçip fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz. Egede yer neresi bizde Egede oturuyoruz Muğla 🙂
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Manisa Sarıgöl ilçesinde ikamet etmekteyim

Evet midea gerçekten uygun fiyattı
Ayrıca fg europe resmi sitesinde idi sanırsam
Ama malesef bir iki gün sonra alinacağı için o ürünü alamadık

Şimdi fiyatına baktım
31k civarı ayrıca fg Europe güvencesinde mi satiliyor bilemiyorum

Ayrıca 12000 için 30k üstü pek vermek istemiyorum (İSTEMEME SEBEBİM SADECE ŞAHSİ DEGİL )

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Manisa Sarıgöl ilçesinde ikamet etmekteyim

Evet midea gerçekten uygun fiyattı
Ayrıca fg europe resmi sitesinde idi sanırsam
Ama malesef bir iki gün sonra alinacağı için o ürünü alamadık

Şimdi fiyatına baktım
31k civarı ayrıca fg Europe güvencesinde mi satiliyor bilemiyorum

Ayrıca 12000 için 30k üstü pek vermek istemiyorum (İSTEMEME SEBEBİM SADECE ŞAHSİ DEGİL )
Benim önerim dünkü fiyat kapsamında bugün fiyat gerçekten yüksek gerek yok yerine Airfel tercih edilebilir yukarıdaki rakamlara montaj dahil mi? . Resmi distribütör sayfası bu https://www.fgeurope.com.tr/midea-xtreme-save-duvar-tipi-klima-12-btu FG nin resmi sayfası. Ben yinede bulunduğunuz bölgede bulunan Midea yetkili bayii üzerinden fiyat almanızı tavsiye ederim 27 28bin gibi bir rakama montaj dahil fiyat veren olursa çok daha mantıklı bir tercih olacağını söyleyebilirim. 🙂

Benim önerim dünkü fiyat kapsamında bugün fiyat gerçekten yüksek gerek yok yerine Airfel tercih edilebilir yukarıdaki rakamlara montaj dahil mi? . Resmi distribütör sayfası bu https://www.fgeurope.com.tr/midea-xtreme-save-duvar-tipi-klima-12-btu FG nin resmi sayfası. Ben yinede bulunduğunuz bölgede bulunan Midea yetkili bayii üzerinden fiyat almanızı tavsiye ederim 27 28bin gibi bir rakama montaj dahil fiyat veren olursa çok daha mantıklı bir tercih olacağını söyleyebilirim. 🙂
Benim attiklarim montaj dahil fiyatlar
Yarın midea Manisa bayisinden montaj dahil fiyat alayım
Airfel e göre 1500-2000 TL fark olacaksa
Midea ya geçiş yapacağım

Yoksa alternatifler değerlendirilecek

TCL VE E.C.A nın benim attığım ürünlere göre hatırı sayılır kalite farkı varmıdır

Özellikle teknik servis ve satış sonrası hizmet konusundaki hizmeti açısından daha mı iyidir
(Elbetteki bölgeden bölgeye ilden ile farklılık gösterebilir servis işi ama yinede bir genelleme yapabiliriz herhalde )

TCL VE E.C.A nın benim attığım ürünlere göre hatırı sayılır kalite farkı varmıdır

Özellikle teknik servis ve satış sonrası hizmet konusundaki hizmeti açısından daha mı iyidir
(Elbetteki bölgeden bölgeye ilden ile farklılık gösterebilir servis işi ama yinede bir genelleme yapabiliriz herhalde )
TCL ' in Airfiel ve Kaira gibi servis ağı yok önce servisini araştırmanız lazım olacak fakat aifiel ve kairadan daha az elektrik tüketimi olduğu kesin ve sağa sola klima ürettirmiyor direk kendi üretiyor. ECA bildiğimiz ECA klimasını test edip beğenen arkadaşlar var forumda. Daikin zaten anlatmama gerek yok 👍

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri