Selamün Aleyküm. Herkese merhaba. konu başlığından anlaşıldığı gibi TV seçerken üniversite giriş sınavındaki Türkçe soruları gibi kala kaldım. bütün cevaplar birbirine benziyor. tam diyorsun cevap bu sonra aklın başka seçeneğe kayıyor. Yaklaşık bir aydır TV araştırması yapıyorum. aslında yaza kadar almayı düşünmüyordum ama sürekli yükselen fiyatlar beni almaya yöneltti. izlemediğim video okumadığım yorum kalmadı. en son buraya kadar geldim sanırım nirvana bu forum
. tam bir model beğeniyorum birisinin öve öve bitiremediği modeli başka birisi yerden yere vuruyor haliyle böyle olunca başka modele aklım kayıyor. böyle böyle resmen girdaba döndü bu durum. misal önceki gün samsung 60BU8000 modelinde karar vermiştim baktım aynı fiyata qled tcl 55c735 döndüm. dün tcl favorim iken bugün satış sonrası servis ve müşteri hizmetleri kötü olduğundan dolayı yine fikir değiştirdim. bugün samsung 55Q80B modelinde karar verdim. epey övülen ve tutulan bu model de bile yerden yere vuran vardı sanırım yine vazgeçiyorum. fiyatlar marka ve kalite bazında yukarı çıktıkça insan verdiği paranın karşılığını almak istiyor. sizden ricam bana fikir vermeniz. Tv den beklentilerimi sıralayacağım şimdi.
1. bütçe 15k-20k çok zorlarsam 25k
2. izleme mesafesi yaklaşık 3 metre ve hem karşıdan hem de hafif yandan izlenme olasılığı var. bu izleme mesafesine kaç inç uygundur?
3. sol tarafta cam var fakat direk güneş ışığı almıyor
4. pek ulusal kanalları izlemem genelde netflix youtube ve maç yayını izlerim oyun oynamam
5. görüntü ve ses önemli film izlerken tost makinesinden izlemek istemem
6. ses sorununu soundbar ile desteklerim ama bütçe toplamda 20k geçmemeli ona göre de model olabilir
7. doğu karadeniz bölgesinde yaşıyorum ve haliyle nemli bölge şehir merkezindeki evime alacağım ve orayı fazla kullanmıyorum yani çalışmadığı zaman ve beklemeden dolayı nemden etkilenir mi?
aklıma şimdilik bu kadar soru geldi . sanırım her güzelin bir kusuru var
fikirleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. selam ve saygı ile.

1. bütçe 15k-20k çok zorlarsam 25k
2. izleme mesafesi yaklaşık 3 metre ve hem karşıdan hem de hafif yandan izlenme olasılığı var. bu izleme mesafesine kaç inç uygundur?
3. sol tarafta cam var fakat direk güneş ışığı almıyor
4. pek ulusal kanalları izlemem genelde netflix youtube ve maç yayını izlerim oyun oynamam
5. görüntü ve ses önemli film izlerken tost makinesinden izlemek istemem
6. ses sorununu soundbar ile desteklerim ama bütçe toplamda 20k geçmemeli ona göre de model olabilir
7. doğu karadeniz bölgesinde yaşıyorum ve haliyle nemli bölge şehir merkezindeki evime alacağım ve orayı fazla kullanmıyorum yani çalışmadığı zaman ve beklemeden dolayı nemden etkilenir mi?
aklıma şimdilik bu kadar soru geldi . sanırım her güzelin bir kusuru var