- Marka Model Bilgisi
- DAEWOO D-Tr Td 1011W
Merhaba Adem abi.
Senin tavsiyen üzerine uzun zamandır aklımda olan bu modeli geçen haftalarda ancak alabildim ve 1 haftadır kullanıyorum. İzlenimlerime göre kurutması modlarına göre gerçekten iyi ve içinden çıkan tozlar inanılmaz. Dış giydirmesi f/p diyebilirim. Ek garanti yaptırdım kafam rahat
Eksi yönleri ise başlıktanda anlaşılacağı üzere çalışırken müthiş bir ses çıkıyor. Kurutma makinelerinde bu normal mı bilemedim. Ama benim asıl endişelendiğim ve sormak istediğim soru şu: Çalışırken makinenin, sanırım motor yeri veya sol kısmı bilemedim bazen az bazen yoğun çıt çıt diye seslerin gelmesi. Sanki makine bir soba ve odun ile tutuşturmuşum odun tutuşmak üzere. Hepsiburadadaki yorumlara baktım 1 2 kişide aynı şeyden bahsetmiş. Acaba bu ısı pompalı makinelerde olağan bir şey mi? yoksa servisi mi çağırmalıyım bilemedim.
Senin tavsiyen üzerine uzun zamandır aklımda olan bu modeli geçen haftalarda ancak alabildim ve 1 haftadır kullanıyorum. İzlenimlerime göre kurutması modlarına göre gerçekten iyi ve içinden çıkan tozlar inanılmaz. Dış giydirmesi f/p diyebilirim. Ek garanti yaptırdım kafam rahat