Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Daikin Yeni Sensira mı Midea Xtreme Save mi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kemal35

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba,
İstanbul'da bulunan evimin 20m2 ögğeden itibaren akşama kadargüneş alan salonu için 12.000 btu klima almayı düşünüyorum. Uzun süre başımı ağrıtmasın istiyorum. İki cihaz arasında kararsız kaldım. Sensira Daikinin giriş seviyesi cihazı olduğu için emin olamadım ama biraz da Daikin Daikindir mantığını yürüttüm. İzmir'de ailem 17 senedir mitsubishi heavy 24.000btu kullanıyor ve bir kere bile arıza yaşatmadı ama ben sadece soğutma için kulllanacağım ve İstanbul şartları biraz daha farklı. İki cihaz arasından hangisini evim için uygun olur ?
Daikin Yeni Sensira daikin.com.tr üzerindeki indirimle FTXF35F 42.200₺ 9 taksit.
Midea Xtreme Save 37.000₺ 6 taksit olması lazım.

Merhaba,
İstanbul'da bulunan evimin 20m2 ögğeden itibaren akşama kadargüneş alan salonu için 12.000 btu klima almayı düşünüyorum. Uzun süre başımı ağrıtmasın istiyorum. İki cihaz arasında kararsız kaldım. Sensira Daikinin giriş seviyesi cihazı olduğu için emin olamadım ama biraz da Daikin Daikindir mantığını yürüttüm. İzmir'de ailem 17 senedir mitsubishi heavy 24.000btu kullanıyor ve bir kere bile arıza yaşatmadı ama ben sadece soğutma için kulllanacağım ve İstanbul şartları biraz daha farklı. İki cihaz arasından hangisini evim için uygun olur ?
Daikin Yeni Sensira daikin.com.tr üzerindeki indirimle FTXF35F 42.200₺ 9 taksit.
Kesinlikle Midea extreme save almanız .

Son düzenleme:
Merhaba,
Sadece kendi semtinizde ki bayilerden fiyat almayın, yakın semtlerde ki bayileri de arayın (xtreme save)

Belki içlerinden 1-2 tanesi 33-34 bin fiyat verecek

Kesinlikle Midea extreme save almanız . İzmir için Kaya gruptan almanızı tavsiye ederiz.
İstakbul için olacak cihaz performans ve kullanışlılık açısından midea daha mı memnun eder bizi
Sadece kendi semtinizde ki bayilerden fiyat almayın, yakın semtlerde ki bayileri de arayın (xtreme save)

Belki içlerinden 1-2 tanesi 33-34 bin fiyat verecek
33 34 bin verenler oldu ama taksitsiz fiyat. Taksitli o fiyatı verenler olur belki biraz daha araştırayım

Midea Xtreme Save, daha geniş soğutma/ısıtma aralığı (−25 °C’ye kadar), yüksek enerji verimliliği ve genelde daha uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Büyük odalar ve soğuk iklimler için avantajlı olur senin için. Daikin Yeni Sensira, daha sessiz çalışması ve markanın servis güvencesiyle dikkat çekiyor. Küçük/orta boyutlu odalarda sessizlik ve kalite arayanlar için ideal. Kriterin fiyat/performans ise Midea, uzun vadeli güven ve sessizlikse Daikin tercih edilebilir.

Daikin Sensira 14BTU kullanıcısıyım. Satışını dayım yaptığı için ve montajını daha önce tecrübe ettiğim için Daikin tercih ettim. Zaten kalitesi de ortada. Ben de 9 taksitle aldım, taksit avantajı ve montajı istediğim gibi yapılacağından tercihim böyleydi.
İki cihazda sizi asla üzmez. Ama Daikin kalitesi daima benim gözümde öndedir.

Daikin Sensira 14BTU kullanıcısıyım. Satışını dayım yaptığı için ve montajını daha önce tecrübe ettiğim için Daikin tercih ettim. Zaten kalitesi de ortada. Ben de 9 taksitle aldım, taksit avantajı ve montajı istediğim gibi yapılacağından tercihim böyleydi.
İki cihazda sizi asla üzmez. Ama Daikin kalitesi daima benim gözümde öndedir.
sizde birde kaira vardı Daikin mutfakta kaira başka odadaydı sanırım rica etsek iki klimayıda şöyle bir yorumlayın bakalım görüşünüz nedir.
gecenki sıcaklarda nasıl çalıştılar ne eddiler urfa ikliminde merak ettim doğrusu.

Son düzenleme:
Öncelikle Sensira 12000 btu var oda aynı şekil 20 m² ve kapısı sürekli açık(klima kapıya doğru hava üflemiyor) burada havalar İstanbul'a göre daha sıcak ve mevcut şartlarda sorunsuz soğutmayı başarıyor ama oda ve dış ünite güneş almıyor böyle bir avantaj var. internette 9000 btu Daikin Shira Eco klimaları 42-43 bin tlye gördüm kapı da kapalı olacaksa bence oraya kapasitesi yeterli olabilir ama emin şekilde diyemem biraz daha araştırmak lazım bir de misafir kalabalığı gibi faktörler de var bu da sorun olabilir. Sadece yazın kullanılacağı için pek gerekli durmuyor ama görünüşe göre alayım kafam rahat etsin ve Daikin Daikin'dir şeklinde düşündüğünüz için Shira Eco bir seçenek olabilir. Onun dışında Sensira için ölçüm cihazı olmadığı için fazla net konuşamıyorum ama bir sorun yaşamadım faturada da çok yüksek tüketim olmuş durumu görmedim ama forumda gördüğüm kadarıyla Midea daha iyi donanımlı bir klima gibi duruyor uzun vadeli güvenirliğe hangisi daha iyi bir şey diyemem. Benim tercihim mevcut 2 seçenekte servis ve bayi sorunu olmadıkça Midea olurdu.

Son düzenleme:
sizde birde kaira vardı Daikin mutfakta kaira başka odadaydı sanırım rica etsek iki klimayıda şöyle bir yorumlayın bakalım görüşünüz nedir.
gecenki sıcaklarda nasıl çalıştılar ne eddiler urfa ikliminde merak ettim doğrusu.
Kaira oturma odasında, Daikin ise mutfakta. En büyük fark sessizlik. Daikin çok sessiz çalışıyor. Kaira’nın motorun tüm uğultusu içerde. Muhakkak montajlanan duvardan da fark olabilir ama iki motor da çalışırken Kaira daha sesli. Diğer türlü ikisinden de memnunum. Ama olur da bir gün taşınırsam bu Kairayı çocuk odasına alıp, oturma odasına bir Daikin alırım. Çünkü 20 mt2 Kaira yetiyor ancak Ağustos olunca kalabalıklaşıp çay içersek soluğu kesiliyor 😂

İZMİR Buca Artek Klima
Xtreme Save 12,000 BTU - 30,000 TL
Kaya Grup Pahalı Satıyor

2 ay önce aldık bizde
kaya grup 35bin dedi
artek klima 32bin dedi
bucada ki diğer midea bayisi 34bin demişti
sonuç artek klimadan aldık

geçen gün sordum artek klima 30bin yapmış Xtreme Save 12 ligi

İZMİR Buca Artek Klima
Xtreme Save 12,000 BTU - 30,000 TL
Kaya Grup Pahalı Satıyor

2 ay önce aldık bizde
kaya grup 35bin dedi
artek klima 32bin dedi
bucada ki diğer midea bayisi 34bin demişti
sonuç artek klimadan aldık

geçen gün sordum artek klima 30bin yapmış Xtreme Save 12 ligi
Ben de ankaradaki yetkili bayi/servis’ten 38 bin 9 taksit olacak şekilde telefon üzerinden teklif aldım. Ankarada tek bayi olduğu için fiyatı keyfince belirliyor demek ki. Sundukları servis kalitesi iyi ise hadi neyse ama işin ucunda paranla rezil olmak da var.

Ben de ankaradaki yetkili bayi/servis’ten 38 bin 9 taksit olacak şekilde telefon üzerinden teklif aldım. Ankarada tek bayi olduğu için fiyatı keyfince belirliyor demek ki. Sundukları servis kalitesi iyi ise hadi neyse ama işin ucunda paranla rezil olmak da var.
izmirde 20 tane midea satan yetkili bayi var, koskoca Ankarada 1 bayi 😂

izmirde 20 tane midea satan yetkili bayi var, koskoca Ankarada 1 bayi 😂
Ankarada izmir kadar klima ihtiyacı bulunmuyor ama yine de tek bayi olması saçmalık. İnternetten herhangi bir siteden alırsak da ve 11 bin lira kurulum ücreti varmış. Piyasaya hakim değilim ama bana çok pahalı geldi. Tekel olmanın zararları.

Ankarada izmir kadar klima ihtiyacı bulunmuyor ama yine de tek bayi olması saçmalık. İnternetten herhangi bir siteden alırsak da ve 11 bin lira kurulum ücreti varmış. Piyasaya hakim değilim ama bana çok pahalı geldi. Tekel olmanın zararları.
yuh beee yazıklar olsun, ben bayinin birine sordum 7000 demişti, midea xtreme save için.
sonra adem abi midea alacaksanız bayiden alın dedi diye bayileri aradım.

hocam bu modeli arkadaşlar kesinlikle tavsiye edecektir, fiyat olarak da gayet iyi.
Mideadan önce bu modeli nasıl görmedim ben yaa.
Valla görseydim kesinlikle bunu alırdım yada tcl fresh ın 3.0 modelini

SEER - 8.5
SCOP - 4.7

11.webp

12.webp

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri