Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

klima 12.000

1. D

Klima Sakarya / 23 m² Güneydoğu Cephe Salon İçin Klima Tavsiyesi

Herkese merhaba, Evime klima taktırma aşamasındayım ancak marka, model ve kapasite (BTU) konusunda işin içinden çıkamadım. Forumdaki tecrübeli arkadaşların bilgi ve birikimine ihtiyacım var. Evin kroki görselini konuya ekliyorum, temel şartlarım şu şekilde: Konum: Sakarya / Adapazarı...
  2. fozer

Satın Alma Önerisi Klima Tavsiye

Merhabalar, 50-60 bin civarında 20m2 Ara kat salonum için klima arayışındayım. Ev sürekli güneş alıyor. Salona takacağım ancak evin (70m2) genel olarak nemini alsa bi ferahlatsa güzel olur. Tabii ki soğutma da kullanılacak genelde ancak kışın ihtiyaç duyarsam ısıtmada da bazen kullanabilirim...
  3. ygungor28

Satın Alma Önerisi Klima Önerisi

Merhaba, İstanbul Ümraniye'de ikamet etmekteyim.24 m2 salonumuz için sadece soğutma amaçlı kullanacağımız 12000 btu klima bakıyorum. Kaira DTXR35A ve Kaira Plus DTXR35P klimalardan hangisini almalıyım? Açıkçası DTXR35A hakkında pek bilgi bulamadım ama sanırım DTXR35P modeli biraz kırpılmış...
  4. Mcemal

Satın Alma Önerisi Rota klima vs kaira plus

Merhabalar klima alma arifesindeyiz. @Adem Helvacı hocamın incelemelerine baktığımda bu iki klimayı soğutma anlamında tavsiye ettiğini gördüm. Ancak kararsız kaldım. Midea extreme save de aklımı çeliyor ancak bayi ile görüştüğümde 37-40 arası fiyat çıkıyor kurulum dahil. Diğer modeller ise 28...
  5. B

Satın Alma Önerisi Klima Tavsiyesi

Merhaba, klima konusunda net tavsiyeye ihtiyacım var. Antalya'dayım. Klimayı ısıtma için değil, tamamen soğutma için alacağım. Evde doğalgaz ve petek zaten var. Takılacak yer yaklaşık 25 m2 salon. Salon doğu cephe, yani sabah güneş alıyor ama öğleden sonra direkt vurmuyor. Evde yeni PVC var...
  6. Narkozcu27

Satın Alma Önerisi 12 ve 9 luk iki adet klima önerisi

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır evime klima alacağım. Oturma odası ve yatak odasına alacağım ben. Yataka odasına 9000 btu Oturma odasınada 12000 btu alacağım. Hepsi buradadan 9 taksitle alma imkanım var. O yüzden ordan alacağım. Kararsız kaldım çünkü çok marka var. Gaziantepte ikamet...
  7. mcs7

Satın Alma Önerisi Klima Fiyat Karşılaştırma En Mantıklı Seçenek

Herkese Selamlar, 1 Yıl sonra evleneceğim yavaştan eşyaları almaya başlıyorum. Antalya da yaşıyorum. Daha evi tutmadım ama 1 tane 12 lik alacağım kesin. Klimayı yaz aylarında çoğunlukla soğutma için kullanacağım. Bir klimaya max50k-60k veririm diye düşünüyorum ama mantığıma uyan bir şey...
  8. yenerhuseyin

Teknik Soru Midea Xtreme Save Flap Sorunu

Selamlar, Yeni montajı yapılan Midea Xtreme Save klimamda flap (hava yönlendirme kapağı) tam kapanmıyor, cihaz kapalıyken bile hafif açık kalıyor. Montaj bugün yapıldı ve ilk günden bu durumu fark ettim. Acaba bunun bir ayarı mı var? Kumandadan veya servis menüsünden flap tamamen kapatılabiliyor...
  9. M

Teknik Soru Klima iç ünitesinde pas normal mi?

Merhaba, İç ünite klimamın kapağını açtığımda evaporatör peteğinin kenarında pas benzeri bir oluşum gördüm (fotoğraf ekledim). Cihaz normal çalışıyor, belirgin performans düşüşü ya da su damlatma yok. Bu durum sizce normal yüzeysel oksitlenme mi yoksa ileride sorun çıkarabilecek bir korozyon...
  10. Benim Adım Erşan Kuneri

Klima KLİMA SATINALMA ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, Yaz sezonunun bitmesiyle yoğunluk ve fiyatlar azalmaya başladı. Bu sebeple sadece soğutma amaçlı bir klima almaya karar verdim. Yatırım maliyeti elektrik faturasıyla amorti edilemeyeceği için direkt fiyat/performans ürünlerine yöneldim. Kullanıcı profili olarak klimayı her...
  11. ahayyildiz

Tüketici Hakları Mitsubishi Heavy PLUS 12000btu 18 derece Test

Bu videodan çıkarmanız gereken ana fikirler şunlardır:Mitsubishi Heavy Industries ZL serisi Plus 12,000 BTU klima, düşük sıcaklıkta (18°C) yapılan 20 saatlik zorlu testi başarıyla geçti.Klima, hedef sıcaklığa yaklaşık 6 saatte ulaştı ve sıcaklığı kararlı bir şekilde korudu."Hiper" fonksiyonu...
  12. M

Teknik Soru Klima (12btu) ve TV aynı prizde çalışırsa sorun teşkil eder mi ?

TCL Freshın 3.0 A+++ TAC-12CHSD/FCI Inverter 12000 Btu modelini taktırdım burada priz bulunmamaktadır en yakın prizden uzatma priz çekip kullanmak istiyorum. Fakat en yakın prizde tv de çalışmaktadır. Bu iki cihaz aynı prizde çalışırsa sorun yaratır mı ? Veya klima için illa buvattan ayrı hat...
  13. A

Soru Cevap Kırıkkale Klima Tavsiyesi

1 aydır kendimce klima araştırıyorum. Lakin karar veremedim henüz. 12 Btu 20 metrekare için almayı düşünüyorum. Birçok firmanın keşif formunu doldurdum ama dönüş olmadı. Yetkili servis ağı güçlü montajda sıkıntı çıkartmayacak bütçe olarak 40.000 i çok aşmayacak klima önerisi verebilir misiniz...
  14. FurkanEkici

Klima TCL Duvar Tipi Klimalarda 6 Yıl Garanti Kampanyası

https://www.tcl.com/tr/tr/6yilgaranti Yukarıdaki listede ki ürünlerde normal garantiye ek 3 yıl ekstra Garanti süresi veriliyor müşteri hizmetleri ile iletişime geçin onlara kampanyadan bahsedin üst kisimlara mail atıp garanti sürenizi uzatıyorlar Servis fisinizi kontrol ediniz ordada servis 2...
  15. L

Klima Teka ACI 112 WH

20 metrekare batı cephe oda için bu klimayı aşağıdaki satıcıdan sipariş ettim. https://www.jebinde.com/detay/teka-aci-112-wh-aco-112-wh-a-12000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-91623 Midea üretimi olması ve fiyatın çok uygun olması tercih sebebim oldu. Müşteri hizmetleri hemen arayıp teyit etti ve...
  16. K

Klima Daikin Yeni Sensira mı Midea Xtreme Save mi

Merhaba, İstanbul'da bulunan evimin 20m2 ögğeden itibaren akşama kadargüneş alan salonu için 12.000 btu klima almayı düşünüyorum. Uzun süre başımı ağrıtmasın istiyorum. İki cihaz arasında kararsız kaldım. Sensira Daikinin giriş seviyesi cihazı olduğu için emin olamadım ama biraz da Daikin...
  17. K

Satın Alma Önerisi İSTANBUL 12.000 BTU KLİMA ÖNERİSİ

Merhaba, İstanbul'da bulunan evimin salonu için klima almayı düşünüyorum. Salon yaklaşık 20m² ve öğleden sonra akşama kadar güneş alıyor. Salonda 2 adet fransız balkon cam bulunuyor ve biri özellikle güneş alıyor. Ev 2. katta ve ısı yalıtımı bulunuyor. Çevremde kullananlardan aldığım olumlu...
  18. I

Satın Alma Önerisi Acil! Gree Fairy BTU tercih hk.

Herkese merhabalar, Gree marka Fairy modelini almak istiyorum. 100 m2 evim vardır. 30-35 m2 de salonum. Tüm evi serinletebilecek şekilde fayda sağlamak istiyorum. Servis ile görüştüğümde pazarlık etmeye çalıştığımda aşağıdaki liste fiyatlarından aşağı veremeyeceğini söyledi. Kampanyaların 31...
  19. fatih2163

Satın Alma Önerisi Şanlıurfa Klima Önersisi

Merhabalar 5 katlı binanın Giriş katında oturuyorum yani Bodrum kat üstü evim kışın soğuk yazık aşırı sıcak, hem soğutmada hemde ısıtmada klima kullanmak istiyorum. 28m² odamız var ve güneş alıyor sabahtan akşama kadar ve Urfa sıcakları aşırı fazla klima konusunda tavsiyenizi bekliyorum. Klima...
  20. Egemen

Ürün Karşılaştırma TCL PORTATİF KLİMA HK. BİLGİ

Merhaba, TAC-12CHPB/DM4 modelini almayı düşünüyorum piyasada TAC-12CHPB modeli ile çok karıştırıldığını gördüm benim baktığım model daha gelişmiş, güncel olan versiyonu. Bilgisi olan var mı? Ayrıca merak ettiğim bir konu var bu cihazın içindeki gaz bitebilen bir şey mi? Eğer biterse dolumu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri