Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Derin Dondurucu Önerisi Mart 2025

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

valaraukar

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar,
İnceleriz forumundan sürekli bilgi ediniyorum ve bilgiyi paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu sefer üye olup konu açmam gerekti. Önceki mesajları yine okudum. Açıkçası kafam biraz karışıktı ama tercihimi netleştirmeye yakınım. Sizlerin de değerli görüşlerini son kez almak istedim.
Bütçe olarak 40 bin TL kadar çıkabilirim. Ama 40 bin TL bir derin dondurucuya verilir mi bilemiyorum. Bu nedenle statik mi, nofrost mu, fiyat mı derken Siemens'in statik modeli ile Arçelik'in de nofrost modelleri arasında kaldım. Aşağıdaki modeller kapsamında sizin satın alma noktasında öneriniz nedir?

Arçelik'den açıkçası pek hoşlanmadım. Onun yerine statik Siemens daha çok aklıma yattı diyebilirim. Ayrıca, bu son statik siemens modellerinde çok da fazla buzlanma olmadığını belirtiyorlar. Sizce yanılıyor muyum? Yoksa 40 bin TL'lik siemens alıp geçmeliyim? Ya da gerek yok Arçelik nofrostlara mı yönelmeliyim? Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar,
İnceleriz forumundan sürekli bilgi ediniyorum ve bilgiyi paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu sefer üye olup konu açmam gerekti. Önceki mesajları yine okudum. Açıkçası kafam biraz karışıktı ama tercihimi netleştirmeye yakınım. Sizlerin de değerli görüşlerini son kez almak istedim.
Bütçe olarak 40 bin TL kadar çıkabilirim. Ama 40 bin TL bir derin dondurucuya verilir mi bilemiyorum. Bu nedenle statik mi, nofrost mu, fiyat mı derken Siemens'in statik modeli ile Arçelik'in de nofrost modelleri arasında kaldım. Aşağıdaki modeller kapsamında sizin satın alma noktasında öneriniz nedir?

Arçelik'den açıkçası pek hoşlanmadım. Onun yerine statik Siemens daha çok aklıma yattı diyebilirim. Ayrıca, bu son statik siemens modellerinde çok da fazla buzlanma olmadığını belirtiyorlar. Sizce yanılıyor muyum? Yoksa 40 bin TL'lik siemens alıp geçmeliyim? Ya da gerek yok Arçelik nofrostlara mı yönelmeliyim? Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arcelik 2071 modelini 10 gun once anneme aldik no frost bir model 26.000tl civarı fiyati vardı ,kendi evimizde 2 senedir Profilo statik derin dondurucu kullaniyoruz oyle aman aman bir buzlanma hala olmadı memnunuz ,40.000tl derin dondurucu icin bence yuksek bir butce Profilo modellerine bakın derim statik alacaksanız siemens ve bosch ile aynı urunler bizdeki dondurucuda jiaixperia komp.var bosch ve siemens de farkli birseyler olacagini zannetmiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20250315_230042.webp
    IMG_20250315_230042.webp
    25.5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG-20250302-WA0001.webp
    IMG-20250302-WA0001.webp
    40.9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG-20250302-WA0002.webp
    IMG-20250302-WA0002.webp
    79.9 KB · Görüntüleme: 10
Merhabalar,

Beko tavsiye ederim ben

Arcelik 2071 modelini 10 gun once anneme aldik no frost bir model 26.000tl civarı fiyati vardı ,kendi evimizde 2 senedir Profilo statik derin dondurucu kullaniyoruz oyle aman aman bir buzlanma hala olmadı memnunuz ,40.000tl derin dondurucu icin bence yuksek bir butce Profilo modellerine bakın derim statik alacaksanız siemens ve bosch ile aynı urunler bizdeki dondurucuda jiaixperia komp.var bosch ve siemens de farkli birseyler olacagini zannetmiyorum.
Profilo 24.500, Bosch 27.000 ve Siemens 28.000 TL fiyat veriyor inox statik model için. Dediğiniz gibi üçü de aynı ürün mü acaba muhakkak farklılıklar vardır ama bilemiyoruz işte. Arçelik de kafa karıştırıyor biraz evet. Çıkamadım hala bu işin içinden. Çok sağolun bu arada.
Beko tavsiye ederim ben
Bir model öneriniz var mı? Neden arçelik değil de Beko acaba? Tşkler,

Profilo 24.500, Bosch 27.000 ve Siemens 28.000 TL fiyat veriyor inox statik model için. Dediğiniz gibi üçü de aynı ürün mü acaba muhakkak farklılıklar vardır ama bilemiyoruz işte. Arçelik de kafa karıştırıyor biraz evet. Çıkamadım hala bu işin içinden. Çok sağolun bu arada.

Bir model öneriniz var mı? Neden arçelik değil de Beko acaba? Tşkler,
Beko 3350 E sandık tipi derin dondurucu Beko'nun yurtdışı ihracatı bile var Arçelik markasının yok bence Beko daha iyi

Beko 3350 E sandık tipi derin dondurucu Beko'nun yurtdışı ihracatı bile var Arçelik markasının yok bence Beko daha iyi
Sandık tipi değil de dikey olan modellere bakıyoruz. Beko nun ihracatı olması noktasında doğru dediniz yurt içine de aynı ürünleri üretir mi acaba? Bir karşılaştırayım hemen.

Kararımızı nofrost olarak verdik. Inox olarak bakıyorum. Beko modellerine baktım. Türkiye'deki modeller yurtdışında satılmıyorum. 186 cm lik model hariç göremedim. Almanya sayfasını inceledim. Aşağıdaki modele alternatif öneriniz var mı? 40000 TL ye geliyor %5 indirim ile.

Geçen gün kayınbabam Şenocak 7320 modelini aldı. 3 yıl garantili. Fatura almadık, 13.000 TL.
Servis geldi kurdu gayet sessiz. Aynı dondurucuyu işyerinde kullanıp memnun kaldıkları için eve aldılar. Kompresör GMCC.

Merhabalar,

Siemens e para vermek yerine muadili bir profilo alabilirsiniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri