Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Düğün Yapacağım 20.000 TL - 22.000 TL Bandında Tv. Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan robwin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

robwin

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20.000 - 22.000
Marka Model Bilgisi
Kararsız
Herkese merhaba, düğün yapacağım ve televizyon almam gerekli. Maç, Netflix, Amazon izlerim. Çok oyun meraklısı değilim. 20.000 - 22.000 bandında tv önerirmisiniz, illa bunu al derseniz biraz limitlerimi zorlayabilirim. Şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba, düğün yapacağım ve televizyon almam gerekli. Maç, Netflix, Amazon izlerim. Çok oyun meraklısı değilim. 20.000 - 22.000 bandında tv önerirmisiniz, illa bunu al derseniz biraz limitlerimi zorlayabilirim. Şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Kardeşcim tv için fazla bütçe ayırmayın lütfen zira zaten hepi topu 5 sene kullanabileceksiniz.
Yine de sevgili @NBKpro @Murat ALA ve @adilkahraman kardeşlerimizin önerilerini görmekten mutluluk duyarız :ok

Kardeşcim tv için fazla bütçe ayırmayın lütfen zira zaten hepi topu 5 sene kullanabileceksiniz.
Yine de sevgili @NBKpro @Murat ALA ve @adilkahraman kardeşlerimizin önerilerini görmekten mutluluk duyarız :ok
@Adem Helvacı hocam öncelikle teşekkür ederim beni onure ediyorsunuz, sizlerden öğrenebildiğim ve bilmediklerimi de forum sayesinde araştırıp öğrenerek yine bu forumda yardımcı olmaya çalışan bir kardeşinizim. Genel olarak araştırmayı ve bir ürün alırken verilen ücretin fayda getirisini hesaplayıp kısaca fiyat performans ürünleri bulup almaya çalışan bir kişiyim. Aynı paraya daha iyi ürünü veya aynı özellikleri daha uyguna sağlayan ürünü almak temel prensibimdir. Bu sayede bana söz verdiyseniz, özellikle yeni evlenecek kardeşlerimize birkaç küçük kelam etmek isterim.

Tamamen kendi tecrübelerime dayanarak şahsi görüş belirtiyorum.

1. Bütçe
2. Uygun ürünler
3. Servis Kalitesi
4. Ek garanti olayı

Ben bu 4 madde üzerinden ilerlenerek ürün değerlendirilmesi yapmayı istiyorum.

Kendimden yola çıkarak, evlenirken aldığımız ürünler Arçelik marka ve dönemin orta-üst sınıf modelleriydi. Aynı ürünleri aynı markanın standart ürünlerinden seçmiş olsaydık %30 gibi bir rakam uyguna alırdık ama çevremizde aslında fazla bilgili olmayan ama almışken iyisini al diyenler sayesinde biraz daha fazla maddi kayıp (kayıp diyorum buraya dikkat) yaşadık. Gelelim neden bu şekilde düşündüğüme,

Arçelik buzdolabına fazla para verdim, ek garanti yaptırmadım, garanti bitti kompresör yandı bir dünya para verdim (standart ürün + ek garanti yapmadığıma pişman oldum).

Bulaşık makinesine ne kadar bakarsak bakalım 5. yıllar seviyesinde iyi yıkamaz oldu, su kaçırmalar başladı, altta delik vs açıldı tekrar bir dünya tamir parası (neyse ki konut sigortadan yaptırdım)

Çamaşır makinesi yine 5-6 yıl sonra zıplamalar hoplamalar vs, tambur tamir edildi, şimdi de perde felan yıkayınca su akıtmalar ve evin şartelini attırmalar vs.

TV ise özellikle 5 yıldan sonra LED bozulmaları oldu, bir kez bozulma kaynaklı, bir kez de kızımın silecem diye ekrana fazla camsil sıkıp cof ları mefta etmesi vs. yine masraf.

Ayrıca tüm bu ürünlerin 5-10 yıl aralığında eskimesi ve yeni teknolojilerden mahrum kalması (beyaz eşyada wifi teknolojileri, akıllı sensörler sayesinde daha iyi yıkama sunmaları, sessiz motor tiplerinin çıkması, TV lerde 4k, memc, hdr, işletim sistemi vs) gibi sebepler de olunca sonuç olarak şunu anladım ki iyi marka olsa bile @Adem Helvacı hocamın da bahsettiği üzere ortalama kullanım ömrü 5-10 yıl olacak. Şu bir gerçek ki eski ürünlerdeki kalite şuan zaten yok, eskiden di o evlenirken neredeyse evladiyelik eşyalar, şuan maksimum 10 yıl bence, bundan dolayı özellikle yeni evlenecek arkadaşlar için ihtiyacınıza yeterli olan uygun seviyede ürün alıp mutlaka ek garanti yaptırarak en azından 6-7 yıl kafanız rahat etsin diye öneride bulunuyorum.

Gelelim ana konumuza ?, biraz uzun oldu genel yazmak istedim kusura bakmayın.

Ben buraya birkaç link bırakayım, bana göre fiyat performans ürünleri, siz ürünleri değerlendirin, bakın, araştırın, ihtiyacınıza ve bütçenize göre karar verin, bu arada benim Samsung, Lg, Tcl, Philips tarafında çok bilgim yok baştan söyleyeyim (çünkü benim bütçeme göre bir TV ye vereceğim rakamları aşıyorlar).

Uygun fiyatlı olsun, işimi görsün derseniz;

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri