V10 galiba 2.5 kilo v12 slim 2 küsür kilo v15 de 3 kilo diye biliyorum. V10 ile 15'in haznesi aynı galiba 0.75 litre, v12 0.35 litreydi. Erkek için hani dert değil gibi pek en fazla kol biraz ağrıyor ama bir kadın için dert. Ha parke halı vs daha rahat ancak öyle koltuk şu bu işte ucunu değiştirelim dediğinde ağırlık falan bir süre sonra zorlar çok normal. Toza benim de alerjim var kuzen birtane hava temizleyicisi almıştı onu bende bir süre ondan alıp denedim ciddi fark oldu ama dışarı çıkıyorum gene aynı, eve gelip rahatlıyorum ama dışarı çıktıkça bu sefer hep burnum akıyor tıkanık vs. burun spreyi bilmemne maskeyle idare ediyordum.
Ben sadece örnek olması için ekledim koltuğun sadece 1 kişinin oturduğu yüzeyi o kadar. Tamamen koltuk falan değil.

Yatakları koltukları zaten 5 6 şar posta yaptım. Haznesi doldu boşalttım tekrar devam ettim. 5. de şarjı bitti taktım şarj ettik çay kahve doldu biraz hop onu da hallettim tamam.

Toplamda neredeyse bir yastık dolduracak kadar kıl tüy toz çıktı. İşin garibi tamam hadi keramet süpürge de değil diyelim.
Normal ev süpürgemizin mesela sağ üstteki gibi gene fırçalı başlığı var. Halı içinde gene fırçalı dönüyor zaten ama bu kadar tozu çektiğini ben haznesini hiç görmedim. Toz torbalı süpürge bu arada 2 haftada falan torbası doluyor ama böyle bu şekilde pislikler kıllar tozlar hiç görmedim.