- Marka Model Bilgisi
- Su tesisatı
Sadece bizim evin değil apartmandaki baska dairelerde de su tazyikinde şöyle bir sorun var: diyelim duş yapacaz suyu aciyosun ilk basta yeterli bir tazyikle geliyor ama 30 saniye bile sürmüyor. En sonunda duş basligindaki su, işaret parmagi kalinliginda tek yerden akan bir suya dönüşüyor. Suyu kapat 10-15 saniye bekle gene iyi tazyikli bir su geliyor ve tabi gene gidiyor. Benim teşhisim, hatta halihazirda bekleyen suyu rahat alıyorum ama o bitince hattaki kirec benzeri seyler yuzunden yeni suyu yetistiremiyor Bu durumda kovaya su doldurmak daha mantikli oluyor. Ayni sekilde birisi wc de musluk acmissa mutfak muslugundan az akıyor gibi sorunlar mevcut.
Siz ne dusunuyorsunuz? Duvarlari Kirdirip dokturmeden basinci artirmak mümkün mü? Su saati bolgesinde filtre gibi seyler var mi. Saatin oldugu bolgeyi temizletmek işe yarar mu?
Yani bir seyleri temizleterek yuzde20 bile akışı hizlandirsak konfor saglanir gibime geliyor.
Musluk arizalari icin eve tesisatci cagirmistim. Robotla olur mu dedim. robot, temiz su tesisatinda olmaz, o pis su borulari icin dedi. kirmak lazim filan dedi. Ne dusunuyorsunuz, ne yapilabilir?
Siz ne dusunuyorsunuz? Duvarlari Kirdirip dokturmeden basinci artirmak mümkün mü? Su saati bolgesinde filtre gibi seyler var mi. Saatin oldugu bolgeyi temizletmek işe yarar mu?
Yani bir seyleri temizleterek yuzde20 bile akışı hizlandirsak konfor saglanir gibime geliyor.
Musluk arizalari icin eve tesisatci cagirmistim. Robotla olur mu dedim. robot, temiz su tesisatinda olmaz, o pis su borulari icin dedi. kirmak lazim filan dedi. Ne dusunuyorsunuz, ne yapilabilir?