Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Evdeki su tazyiki nasıl artırılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

melih

Meraklı
Meraklı
Marka Model Bilgisi
Su tesisatı
Sadece bizim evin değil apartmandaki baska dairelerde de su tazyikinde şöyle bir sorun var: diyelim duş yapacaz suyu aciyosun ilk basta yeterli bir tazyikle geliyor ama 30 saniye bile sürmüyor. En sonunda duş basligindaki su, işaret parmagi kalinliginda tek yerden akan bir suya dönüşüyor. Suyu kapat 10-15 saniye bekle gene iyi tazyikli bir su geliyor ve tabi gene gidiyor. Benim teşhisim, hatta halihazirda bekleyen suyu rahat alıyorum ama o bitince hattaki kirec benzeri seyler yuzunden yeni suyu yetistiremiyor Bu durumda kovaya su doldurmak daha mantikli oluyor. Ayni sekilde birisi wc de musluk acmissa mutfak muslugundan az akıyor gibi sorunlar mevcut.
Siz ne dusunuyorsunuz? Duvarlari Kirdirip dokturmeden basinci artirmak mümkün mü? Su saati bolgesinde filtre gibi seyler var mi. Saatin oldugu bolgeyi temizletmek işe yarar mu?
Yani bir seyleri temizleterek yuzde20 bile akışı hizlandirsak konfor saglanir gibime geliyor.
Musluk arizalari icin eve tesisatci cagirmistim. Robotla olur mu dedim. robot, temiz su tesisatinda olmaz, o pis su borulari icin dedi. kirmak lazim filan dedi. Ne dusunuyorsunuz, ne yapilabilir?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri