Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Evkur kargo gönderme sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sokrates

Yeni Üye
Yeni Üye
Öncelikle Adem Helvacı abime teşekkür ederim, hem Youtube kanalı hem bu güzide platform için.

Adem abimizin tavsiyesi ve incelemeleri ile TCL alacakken Onvo 65F950 modeline dönüş yaptım. ürün de yalnızca evkur’da satıldığı için oradan sipariş verdim.

konu başlığında yazdığım gibi yaklaşık 10 gün olacak evkur kargomu göndermiyor. nasıl bir yol izleyeceğiz? Onvo’ya da mail yazdım ben yandım başkası yanmasın diye.

Öncelikle Adem Helvacı abime teşekkür ederim, hem Youtube kanalı hem bu güzide platform için.

Adem abimizin tavsiyesi ve incelemeleri ile TCL alacakken Onvo 65F950 modeline dönüş yaptım. ürün de yalnızca evkur’da satıldığı için oradan sipariş verdim.

konu başlığında yazdığım gibi yaklaşık 10 gün olacak evkur kargomu göndermiyor. nasıl bir yol izleyeceğiz? Onvo’ya da mail yazdım ben yandım başkası yanmasın diye.
Şu evkur denen yer bir marka için pozitif etken olması gerekirken tam anlamı ile markanın adını da lekeleyen bir yer haline gelmiş resmen.
Bu duyduğum ilk evkur şikayeti olmamakla birlikt ebelli ki son da olmayacak.

Burada temel soru aslında FİRMA burada nasıl bir tavır sergileyecek merakıdır ancak diğer yandan düşünüyorum, Firmanın işi ne? TV üretmek, Ne yapmış? TV üretmiş, sonra? Bu tv leri Evkur denen yer satın almış. Sonra? Hah işte sonrası sıkıntı.

Firma üretmiş satmış işi bitmiş, ürünleri satın alana ara toptancı mantığındaki yer ise ürün teslim etmiyor vatandaşa.

İlginç bir saçmalık.

ürün bugün evkur tarafından teslim edildi ve yaşadığım şehirdeki teknik servis arkadaş ısrarlarıma dayanamayarak geç saatte de olsa gel dediğim için gelip kurdu sağolsun.

ilk yorumlarım:

- tv kaliteli bir dış görünüşe sahip
- görüntü kalitesi 8/10 diyebilirim, gayet iyi
- kumanda tasarımı hoş ancak tuşlar çok sesli
- dolby sesi netflix, youtube ile denedim, ses pek başarılı gelmedi (ayar yapmak mı gerek ekolayzırda? @Adem Helvacı )
- ilk kurulum hızlı, uydu bağlantım olmadığı için kanal geçişi test etmedim

şimdilik memnunum. sesi çözemezsem ses sistemine kadar yolu var. benim için ses önemli.

ürün bugün evkur tarafından teslim edildi ve yaşadığım şehirdeki teknik servis arkadaş ısrarlarıma dayanamayarak geç saatte de olsa gel dediğim için gelip kurdu sağolsun.

ilk yorumlarım:

- dolby sesi netflix, youtube ile denedim, ses pek başarılı gelmedi (ayar yapmak mı gerek ekolayzırda? @Adem Helvacı )

şimdilik memnunum. sesi çözemezsem ses sistemine kadar yolu var. benim için ses önemli.
Ben Urbansound ile bağlantı kurup test ediyorum bu ürünleri, basit ancak etkili bir ürün.
Kumanda tık tık olması rahatsız edici ve hatta yatak odasında kullandığım RealMe Stcik ürün kumandası da bu tık tık anlamında çok sıkıntı benim için.

Philips Bluetooth Kulaklığım ile RealMe Stick eşleştiriyorum Hatun uyurken sesi rahatsız etmesin diye, yahu kumandanın tuşuna bakıyorsun gecenin sessizliğinde çaat çuut. :cautious:

ilk yorumlarım:

Kaç gün sonra geldi

Evkur'un sahibinin oğlu ile Bakırköy İmam Hatip lisesinde 7 sene aynı sınıfta okuduk. Halıcılıktan büyüdüler. Bir arkadaş için aracı olup SONY Trinitron 55 ekran TV almaya gitmiştik. 7 senelik sınıf arkadaşım hatırlı bir indirim yapmadı. Almadan çıktık. :) Ama yine de ara sıra alışverişimiz oluyor. Kendisi ile hiç görüşmüyoruz.

Aklıma geldi. Paylaşmak istedim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri