Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Evkur'un E-Devlet şifremi istemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muslaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

muslaf

Araştırmacı
Araştırmacı
25 martta verdigim onvo 65f950 tv siparisimin carsamba gunu (yani bugun) teslim edilecegi soylendi. Fakat bugune kadar sitesinde siparis durumunda "siparisiniz onay surecindedir" yaziyordu fakat bugun tekrar kontrol ettigimde " E-devlet şifreniz ile beraber en yakın şubemize gelmenizi rica ederiz." Yaziyor. Ne hakla benden e-devlet sifremi isteyebilirler? İstenen evrak vs ne ise bunu neden direkt olarak talep etmiyorlar da boyle bir usulsuzluge basvuruyorlar?

Kardeşim biraz da suç sen de var bence. Bu devirde elden taksit olayını girmeye ne gerek var. Kartın yeterliyse karttan al bütçen düşükse daha düşük bir model al geç. Ben küçükken babam elden taksit çok ürün aldı Allah belasını versin o satışı yapanların normalin çok üstüne kilitliyorlardı. Şükür şimdi benim kartım var gidiyoruz o elden taksitcilere peşin olmasına rağmen 100 lira indirimi zor yapıyorlar. Artık böyle satış yapan dükkanlara girmiyoruz bile.

Zamanında fazla fazla aldığı paralara karşılık bir indirim yapmıyorlar.
Paranızla alamıyorsunuz bile neredeyse peşin satmamak için 3 saat dil döküyorlar

Kardeşim biraz da suç sen de var bence. Bu devirde elden taksit olayını girmeye ne gerek var. Kartın yeterliyse karttan al bütçen düşükse daha düşük bir model al geç. Ben küçükken babam elden taksit çok ürün aldı Allah belasını versin o satışı yapanların normalin çok üstüne kilitliyorlardı. Şükür şimdi benim kartım var gidiyoruz o elden taksitcilere peşin olmasına rağmen 100 lira indirimi zor yapıyorlar. Artık böyle satış yapan dükkanlara girmiyoruz bile.

Zamanında fazla fazla aldığı paralara karşılık bir indirim yapmıyorlar.
Kartim var limitim de var ama ne olur ne olmaz limiti bosuna doldurmayalim 300 tl bir fark oluyor cok bir sey degil dedik. Demez olaydik. Bin pisman oldum. Simdi ya komple iptal edicem ya da pesin olarak satin alcam

Kartim var limitim de var ama ne olur ne olmaz limiti bosuna doldurmayalim 300 tl bir fark oluyor cok bir sey degil dedik. Demez olaydik. Bin pisman oldum. Simdi ya komple iptal edicem ya da pesin olarak satin alcam
Sen önce iptal et. Sonra peşin mi alırsın kartla mı alırsın nasıl alabiliyorsan öyle al.

Bir de bankanızın kampanyalarına bakın genelde beyaz eşya alımlarında para puan (bonus) kampanyaları çok oluyor sizin içinde avantaj olmuş olur hem.

Şifre istenmesi yasal olarak suçtur.
Giriş yapmanızı istemeleri ayrı konu.
Evkur dolandırıcıları olduğu için nereden önlem alsak diye yırtınıyorlar belli ki.
Oldum olası sevmedim bu Evkur ve türevlerini.
Adem hocam bu yuzden 65f950 almaktan vazgecicem resmen. Kart limiti dolmasin cok fark olmuyor diye de 4 taksit olsun dedik. Ama pisman olduk. Ya pesin alicaz ya da iptal edicez gibi duruyor. Bakalim musait bir zamanda ugrayip halledecegim artik

Adem hocam bu yuzden 65f950 almaktan vazgecicem resmen. Kart limiti dolmasin cok fark olmuyor diye de 4 taksit olsun dedik. Ama pisman olduk. Ya pesin alicaz ya da iptal edicez gibi duruyor. Bakalim musait bir zamanda ugrayip halledecegim artik
Hayatı boyunca her türlü dayatmaya isyan etmiş bir karakterim var.
Ben bu dayatmalarla o ürünü almamak için elimden geleni yaparım
Senin altyapın sorgulamaya müsait değil diye neden riski üstlenen taraf ben oluyorum ki?

Bu ülke, Kargo çalışanı bir onursuzun, karşıt görüşten diye bir kadının adresini ifşa edip hedef gösterdiği cahillerle dolu.

Ben illa TC vereceksin diye direten kargo görevlisinden kargoyu teslim almayıp iade etmiş adamım. Ben niye veriyorum arkadaş TC kimlik numaramı hiç tanımadığım insanlara?

Yıllar önce bu TC kimlik şartını ilk getirdiklerinde kurumsal çalıştığım bir şirkette resmen ağız dalaşına girdik yahu.

Resmi kanaldan şikayetimi iletince kargo şirketinin (UPS) bölge yetkilisi ziyaretimize geldi vs vs

Ne oldu şimdi? Bakın TC yerine teslimat kodu istemeye başladılar. Bunların hepsi sistem altyapı yatırımı yapmak istemeyen, bütçe ayırmayı gereksiz gören işgüzar firmaların işleri.

Daha beteri ne biliyor musunuz? Muhasebeciler. Abi pardon da sgk girişini yapmak için çalışanın Edevlet ŞİFRESİNİ istemek nedir yahu?

Hayatı boyunca her türlü dayatmaya isyan etmiş bir karakterim var.
Ben bu dayatmalarla o ürünü almamak için elimden geleni yaparım
Senin altyapın sorgulamaya müsait değil diye neden riski üstlenen taraf ben oluyorum ki?

Bu ülke, Kargo çalışanı bir onursuzun, karşıt görüşten diye bir kadının adresini ifşa edip hedef gösterdiği cahillerle dolu.

Ben illa TC vereceksin diye direten kargo görevlisinden kargoyu teslim almayıp iade etmiş adamım. Ben niye veriyorum arkadaş TC kimlik numaramı hiç tanımadığım insanlara?

Yıllar önce bu TC kimlik şartını ilk getirdiklerinde kurumsal çalıştığım bir şirkette resmen ağız dalaşına girdik yahu.

Resmi kanaldan şikayetimi iletince kargo şirketinin (UPS) bölge yetkilisi ziyaretimize geldi vs vs

Ne oldu şimdi? Bakın TC yerine teslimat kodu istemeye başladılar. Bunların hepsi sistem altyapı yatırımı yapmak istemeyen, bütçe ayırmayı gereksiz gören işgüzar firmaların işleri.

Daha beteri ne biliyor musunuz? Muhasebeciler. Abi pardon da sgk girişini yapmak için çalışanın Edevlet ŞİFRESİNİ istemek nedir yahu?
Ankara'da hala TC istiyolar abi teslimatlar da. Bir ara tesliamt kodu verdik ama yine TC istemeye başladılar.

Ankara'da hala TC istiyolar abi teslimatlar da. Bir ara tesliamt kodu verdik ama yine TC istemeye başladılar.
Eğer sistem girişi yapıyorsa elindeki terminale, o zaman söylüyorum, bir de tanıdığım, yıllardır gelen giden kardeşler. Ancak bakıyorum el ile yazanlar var, kendimce oluşturduğum bir kombinayson var, TC kimlik diye onu veriyorum :kiskis

Valla çoğu kağıda yazıyor ya :(
Hah işte konu da o zaten. O arkadaş bugün o kargoda çalışıyor? Ya yarın?

Yeaaaa kim naaapsın senin tc numaranı denebilri doğrudur. İkili doğrulama sistemleri vs vs birçok detay var ben de biliyorum fakat artık HUKUK kavramının kalmadığı bir ülkede kıytırık bir kağıt üstüne tc numaranız sahte imzanız ile şirket kuruluşu yapıldığında ''Yok vallah ben değildim'' diye koşturacak, uyku uyuymayacak, zaman ve para harcayacak olan kim?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri