Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

FENERBAHÇE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmanke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maç sonucu | Fenerbahçemiz 1-0 Adana Demirspor
TEBRİKLER FENERBAHÇE
Rezil Lig, kaldığı yerden devam ediyor!
Okan Buruk'a iki sezondur kart gösteremeyen MHK'nin hakemleri (!), Jose Mourinho'ya ilk maçında ve ilk itirazında sarı kart gösterdi!
Ekli dosyayı görüntüle 18973
Ekli dosyayı görüntüle 18974
Emmim çok daha sert hareketlerde geçen maç gs oyuncuları dokunulmazdı. Bizim maçta ise bize o kadar kolay kart çıkıyor ki. Üstelik rakibe verilmesi gerekenler verilmiyor. Hatta osayi ile rakip futbolcunun yaşadığı gerginlikte iki tarafa da sarı vermesi gerekirken sırf öteki oyuncunun sarı kartı var diye, kırmızı kart vermemek için kart bile veremedi. Bu ülkede olay çok net. Hakemler Galatasaray maçında gs oyuncularına kart vermekten korkuyor. Fenerbahçe maçında ise rakip oyunculara kart vermekten korkuyor...

🏆
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üçüncü Ön Eleme İkinci Maç
🆚
LOSC Lille
🗓
13 Ağustos Salı
🇹🇷
20.00
🇪🇺
19.00
🏟️

📺

📲

455126900_1046514086839227_172866678498630948_n.jpg
454589099_18246639706255483_725537556498596722_n.jpg

🏆
Üçüncü Ön Eleme İkinci Maç
🆚
LOSC Lille
🗓
13 Ağustos Salı
🇹🇷
20.00
🇪🇺
19.00
🏟️

📺

📲

Ekli dosyayı görüntüle 19053
Ekli dosyayı görüntüle 19054
Akşam bu işi çözüyoruz emmim.

Kedi köpek gibi birbirimizi yesekte bu akşam gönlümüz Fenerbahçe'den yana. Kazanacağımız ümidiyle.
Helal olsun kardeşim. :clap2 Bu düşünceleri duymak gerçekten zor, seninle ara ara instagram üzerinden konuşmalarımızda da konu benzer. Holiganlık ve fanatizm insanların birbirine saygısını yok etme aşamasına gelmesine yol açabiliyor. Ama günün sonunda bu spor. Stres atmak için ve gönlüne hoş gelen, ait hissettiğin topluluğu desteklemek için takip ettiğin bir aktivite. Bunu böyle görüp, böyle kalmasını sağlamak gerekir.

Jose Mourinho, Avrupa kupaları kariyerindeki altıncı ön eleme eşleşmesinde ilk kez tur atlayamadı.
Maç sonucu: Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
Yolumuza UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edeceğiz...

454900254_535326638839413_8175268736968583868_n.jpg

Jose Mourinho: "Ben bir profesyonelim, buraya yardım etmek için geldim. Benim bu maçtan etkilenmem kulübümüz ve taraftarlarımız açısından olur. Ben Şampiyonlar Ligi'nde olmayı tercih ederdim. Yeteri kadar tecrübem var, Şampiyonlar Ligi'nde asla finale kalamazdık. Ancak Avrupa Ligi'nde 'eğer' diyorum yine, şansımız var."

Jose Mourinho, Avrupa kupaları kariyerindeki altıncı ön eleme eşleşmesinde ilk kez tur atlayamadı.
Maç sonucu: Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
Yolumuza UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edeceğiz...

454900254_535326638839413_8175268736968583868_n.jpg

Jose Mourinho: "Ben bir profesyonelim, buraya yardım etmek için geldim. Benim bu maçtan etkilenmem kulübümüz ve taraftarlarımız açısından olur. Ben Şampiyonlar Ligi'nde olmayı tercih ederdim. Yeteri kadar tecrübem var, Şampiyonlar Ligi'nde asla finale kalamazdık. Ancak Avrupa Ligi'nde 'eğer' diyorum yine, şansımız var."
Sağlık olsun. Şampiyonlar ligi elbette güzel ama öte yandan Avrupa ligine kalırsak daha iyi olabilir diyordum.

Şampiyonlar ligi ön elemelerinden önce gerekli olan orta saha takviyesi yapılmadı Yönetime yazar
Fredin alternatifi maalesef yok Ferdi de büyük olasılıkla satılacak

Şampiyonlar ligi ön elemelerinden önce gerekli olan orta saha takviyesi yapılmadı Yönetime yazar
Fredin alternatifi maalesef yok Ferdi de büyük olasılıkla satılacak
Ben olaylara o gözle bakmıyorum. Bir orta saha yok diye tüm eleme yönetime yazmaz. Üstelik getirebileceği en iyi hocayı getirdi ve yapması gereken transferleri genel olarak yaptı. Tarihin en iyi kadrosu belki de. Üstelik geçen seneyi koruyup üzerine gereken takviyeleri 1 bölge hariç yaptı. Gerisi sezonu erken açmak, Euro 2024 ve şans ile ilgili.

Valla fenerden birşey olacağa gene benzemiyor. Morinyo aşağı morinyo yukarı vay öyle vay böyle bu adam gelecek tak tak tak goller gelecek her top 90'a girecek diye bir hava yaratıldı ama pek onu da göremedik. Yani fener zamanında şampiyonlar liginde fırtına gibi esti, ne değişti kardeşim o günden bu günlere ? futbol daha ileriye gitmesi lazımken çöktü resmen. Geçen sezon 13 küsür sene önce bıraktığım fenerin maçlarına bakayım dedim ama yok yani bitik mahalle takımına dönmüş. Ne ligde bir başları var ne de avrupa da vs.

Ben olaylara o gözle bakmıyorum. Bir orta saha yok diye tüm eleme yönetime yazmaz. Üstelik getirebileceği en iyi hocayı getirdi ve yapması gereken transferleri genel olarak yaptı. Tarihin en iyi kadrosu belki de. Üstelik geçen seneyi koruyup üzerine gereken takviyeleri 1 bölge hariç yaptı. Gerisi sezonu erken açmak, Euro 2024 ve şans ile ilgili.
Maç ritminin ve hocanın oyun anlayışının oturmasıyla birlikte daha iyi oynarız diye düşünüyorum

İzmirde kara gece
Maç sonucu 2-2
10 senedir sampiyon değilsin
Göztepe ile bir problemin yok
Rakibin lige yeni çıkmış
“Güzel İzmir” pankartıyla maça çıkıyorsun
Maçtan önce forman yakılıyor
Başkanına saldırılıyor
40. saniyede tribünler toplu küfür ediyor
Tribünün biber gazı yiyor

- Fenerbahçe TV: "Futbol takımımız, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaştı, hakemle karşılaştı, futbol teröristleriyle karşılaştı. Fenerbahçe maçı kazanır kaybeder berabere kalır, bu çok uzun bir maraton, hepsi olabilir. Bugün geldiğimiz noktada çok tehlikeli bir yerdeyiz. Futbol terörünün yaşandığı bir gecedeyiz. Başkanımıza, taraftarlarının yanına destek ve moral vermeye gitmişken, taraftarlarımız hala daha içeri alınmamış, biletli oldukları halde coplarla biber gazlarıyla mücadele ediyor, saha içerisine giremiyorlar. Başkanımız, deplasman tribününe gidip geriye dönürken bu nasıl bir düşmanlık, bu nasıl bir hainlik. Bu neyin mücadelesi! Atılan yabancı maddeler, sular, savaş alanı, cehennem alanına döndürüyor Göztepe taraftarı. Sebep ne? Şampiyon mu oluyorsunuz, ligden mi düşünüyorsunuz! Daha ikinci hafta. O kadar kendini bilmez ve futbol teröristlerinin arasında bir kişi daha var. Bir şahsiyetsiz, tüm gücüyle itip başkanımızı düşürüyor. Hangi yetkiyle ve hangi sıfatla sahaya girdi. Akreditasyonu var, kim olduğu belli bu insan. Bu terörü lanetliyoruz.

455652686_538006938571383_8456697250675452601_n.jpg

Sercan Hamzaoğlu:
“Eğer yanılmıyorsam, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a saldıran şahıs, maç sonu tişörtünü değiştirdi ve şu anda otoparktan çıkış yaparak stattan ayrıldı.”
456180011_919648300209535_8880465887365549832_n.jpg

·
41 bin 663 isimsiz kahramanın tarih yazdığı gün:
20 Eylül Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü Kutlu Olsun!
20 Eylül 2011...
3 Temmuz Kumpasının üzerinden kısa bir süre geçmiş, camiamız tüm fertleriyle mücadelesini sürdürürken,
20 Eylül 2011’de oynanan Fenerbahçe-Manisaspor maçında tribünleri tıklım tıklım dolduran kadın ve çocuk taraftarlarımız,
Fenerbahçelilerin birlik ve beraberliğini tüm gücüyle sergilediği bu zorlu sürece yeni bir boyut kazandırmış; tarihe geçen bugün ’Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü’ olarak ilan edilmişti.
Kadınlarımız ve çocuklarımızın; ‘Buradayız, Fenerbahçe Yıkılmaz!’ diye haykırarak tarihe altın harflerle yazıldığı o destansı günün üzerinden tam 13 yıl geçti.
Fenerbahçe için eşsiz bir kenetlenme ile sarı-lacivert sevdasını dünyaya haykırarak neler yapabileceklerini anlatan 41 bin 663 kadın ve çocuk taraftarımız,
Fenerbahçe'yi yıkabileceğini sananlara da sevdalarından vazgeçmeyeceklerini bir kez daha göstermişlerdi.
Hiç düşünmeden, bir an olsun beklemeden Fenerbahçemizin peşinden koştuğunuz, O’na sahip çıktığınız, yarınlarımıza iz bıraktığınız için,
Şanlı tarihimizin en zor günlerinde yanımızda durarak kulübümüze bu özel günü yaşattığınız için,
Fenerbahçemize desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz, tribünleri doldurup tek yürek olduğunuz için…
Bu benzersiz gururu yaşatan, her biri birbirinden kıymetli isimsiz kahramanlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ!
Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü Kutlu olsun!
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
1726786852196.png

Ekli dosyalar

• GX8av_3WMAAIQn6.jpeg
    GX8av_3WMAAIQn6.jpeg
    411 KB · Görüntüleme: 3
·
41 bin 663 isimsiz kahramanın tarih yazdığı gün:
20 Eylül Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü Kutlu Olsun!
20 Eylül 2011...
3 Temmuz Kumpasının üzerinden kısa bir süre geçmiş, camiamız tüm fertleriyle mücadelesini sürdürürken,
20 Eylül 2011’de oynanan Fenerbahçe-Manisaspor maçında tribünleri tıklım tıklım dolduran kadın ve çocuk taraftarlarımız,
Fenerbahçelilerin birlik ve beraberliğini tüm gücüyle sergilediği bu zorlu sürece yeni bir boyut kazandırmış; tarihe geçen bugün ’Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü’ olarak ilan edilmişti.
Kadınlarımız ve çocuklarımızın; ‘Buradayız, Fenerbahçe Yıkılmaz!’ diye haykırarak tarihe altın harflerle yazıldığı o destansı günün üzerinden tam 13 yıl geçti.
Fenerbahçe için eşsiz bir kenetlenme ile sarı-lacivert sevdasını dünyaya haykırarak neler yapabileceklerini anlatan 41 bin 663 kadın ve çocuk taraftarımız,
Fenerbahçe'yi yıkabileceğini sananlara da sevdalarından vazgeçmeyeceklerini bir kez daha göstermişlerdi.
Hiç düşünmeden, bir an olsun beklemeden Fenerbahçemizin peşinden koştuğunuz, O’na sahip çıktığınız, yarınlarımıza iz bıraktığınız için,
Şanlı tarihimizin en zor günlerinde yanımızda durarak kulübümüze bu özel günü yaşattığınız için,
Fenerbahçemize desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz, tribünleri doldurup tek yürek olduğunuz için…
Bu benzersiz gururu yaşatan, her biri birbirinden kıymetli isimsiz kahramanlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ!
Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü Kutlu olsun!
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Ekli dosyayı görüntüle 20235
Abi bu tarz günlerin DÜNYA diye geçmesi hangi kriterlere bağlı oluyor? :alala
Mesela başka takımların da var mıdır bu tarz günleri?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri