Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

FENERBAHÇE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmanke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi bu tarz günlerin DÜNYA diye geçmesi hangi kriterlere bağlı oluyor? :alala
Mesela başka takımların da var mıdır bu tarz günleri?
Adem ustam bunun bir hikayesi var sen futbolla fazla ilgilenmediğin için 13 yıl önce sadece kadınları ve çocukları aldılar stada ve dayanışma örneğiyle
3 Temmuz Kumpasının üzerinden kısa bir süre geçmiş, camiamız tüm fertleriyle mücadelesini sürdürürken,
20 Eylül 2011’de oynanan Fenerbahçe-Manisaspor maçında tribünleri tıklım tıklım dolduran kadın ve çocuk taraftarlarımız,
Fenerbahçelilerin birlik ve beraberliğini tüm gücüyle sergilediği bu zorlu sürece yeni bir boyut kazandırmış; tarihe geçen bugün ’Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü’ olarak ilan edilmişti.
Kadınlarımız ve çocuklarımızın; ‘Buradayız, Fenerbahçe Yıkılmaz!’ diye haykırarak tarihe altın harflerle yazıldığı o destansı günün üzerinden tam 13 yıl geçti.
41 bin 663 isimsiz kahramanın tarih yazdığı gün
Dünya diye geçmesi ise dünyadaki tüm fenerbahçeli kadınlar için geçerli başka bir takımın böyle bir önemli zorlu süreç için biraraya geldiğini sanmıyorum fenerbahçe bunun için cumhuriyettir cumhuriyette fenerbahçedir FENERBAHÇE ASLA YIKILMAZ.

Son düzenleme:
1726957524267.jpeg

Hocam ben getireyim istersen :D 2 aydan sonra Fenerbahçe dün yine sinir etti beni ama olsun.
3. forma çok güzel, Fenerium'a gidebilirsem bir tane alacağım :)
Sağolasın kardeşim evet çok güzel gözüküyor ama Hamdi krala yazdım Adidasa ayar versinler Amerikada satsın en azından oradan alalım. Bedenimi kestiremiyorum, en azından iade hakkımız olur bu şekilde.

Fenerbahçe ne zaman sinir etmiyor ki? 1-1 olduğunda sevinmedim ve bu futbolla 2-1 önde bile olsak tur atlayacağımızı düşünmüyorum. Umarım yanılırım ama 2. maç berabere biter bence. Bu kadro ile Şampiyonlar ligi hiç iyi fikir değil, lige odaklanıp artık şampiyon olmalıyız.

Hocam ben getireyim istersen :D 2 aydan sonra Fenerbahçe dün yine sinir etti beni ama olsun.
3. forma çok güzel, Fenerium'a gidebilirsem bir tane alacağım :)
Alıştık sinir olmaya, ben o yüzden tadını çıkarıyorum. Yenilir ya da beraber kalırsak da ammaaan deyip geçiyorum. 😄

Sağolasın kardeşim evet çok güzel gözüküyor ama Hamdi krala yazdım Adidasa ayar versinler Amerikada satsın en azından oradan alalım. Bedenimi kestiremiyorum, en azından iade hakkımız olur bu şekilde.

Fenerbahçe ne zaman sinir etmiyor ki? 1-1 olduğunda sevinmedim ve bu futbolla 2-1 önde bile olsak tur atlayacağımızı düşünmüyorum. Umarım yanılırım ama 2. maç berabere biter bence. Bu kadro ile Şampiyonlar ligi hiç iyi fikir değil, lige odaklanıp artık şampiyon olmalıyız.
Feyenoord'da da bir şey yok. İkinci maçta Kadıköy'de taraftarla alırız bu turu. 2. tura da sütten ağzı yanmış vaziyette yeni oyuncuları kaydetmiş oluruz. Sol kanat ve orta saha bitmiş olur mutlaka.

Yine yalnızca Fenerbahçe'nin yiyebileceği bir gol yedik ama çatır çatır oynadık.
Sonunda iki farkı korumak üzere bir futbol oynadık, yine arada gerildik ama çok güzel bir maç oldu.

Yine yalnızca Fenerbahçe'nin yiyebileceği bir gol yedik ama çatır çatır oynadık.
Sonunda iki farkı korumak üzere bir futbol oynadık, yine arada gerildik ama çok güzel bir maç oldu.
Hakikaten 2 golde acemilik kokuyor ama hepsi çok iyi oynadı eleştiremeyeceğim. Bu mantalite ile Benficayı da yeneriz ama cidden kadro yetersiz. Çok iyi bir kaleci en elzemi bence.

Hakikaten 2 golde acemilik kokuyor ama hepsi çok iyi oynadı eleştiremeyeceğim. Bu mantalite ile Benficayı da yeneriz ama cidden kadro yetersiz. Çok iyi bir kaleci en elzemi bence.
Çok iyi bir orta saha ve çok iyi bir kaleci. Şu anda asıl öncelik bu. Takım çok iyiydi ancak orta sahadan dikine top çıkaracak ya da defans ve ileri arasında bağlantı kuracak oyuncu eksikliği bariz. Bunun tamamlarsak ve bu oyunu devam ettirirsek Benfica'ya şans bile vermem.

Çok iyi bir orta saha ve çok iyi bir kaleci. Şu anda asıl öncelik bu. Takım çok iyiydi ancak orta sahadan dikine top çıkaracak ya da defans ve ileri arasında bağlantı kuracak oyuncu eksikliği bariz. Bunun tamamlarsak ve bu oyunu devam ettirirsek Benfica'ya şans bile vermem.
Doğru tespitler, ama bu basiretsiz başkanla bu taleplerimiz hayal. Gider kaleye Uğurcan çekerler 😂

Doğru tespitler, ama bu basiretsiz başkanla bu taleplerimiz hayal. Gider kaleye Uğurcan çekerler 😂
Bilerek mi yapıldı bilmiyorum ama Uğurcan gibi vasat bir kaleciyi Türkiyenin en iyi kalecisi PR ile piyasada parlatıp rakibine Ederson fiyatına aldırıp, gidip dünya markası almak cidden büyük operasyon. Eleştirdim eleştirmeye devamda ediyorum lakin şu kaleci hamleleri çok iyi oldu, emeği geçenlere kocaman bir “bravo” :) Şahsen En Nesyriyi satıp net bir golcü almakta gerekiyor ama sanırım yetişmez.

Bilerek mi yapıldı bilmiyorum ama Uğurcan gibi vasat bir kaleciyi Türkiyenin en iyi kalecisi PR ile piyasada parlatıp rakibine Ederson fiyatına aldırıp, gidip dünya markası almak cidden büyük operasyon. Eleştirdim eleştirmeye devamda ediyorum lakin şu kaleci hamleleri çok iyi oldu, emeği geçenlere kocaman bir “bravo” :) Şahsen En Nesyriyi satıp net bir golcü almakta gerekiyor ama sanırım yetişmez.
Bence şu anda kadro harika oldu. Belki Tielemans tarzı bir fırsat transferi, onun dışında eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Ederson muazzam bir ekleme. 2 sene önce dünyanın en iyi kalecisi seçilsin, üstüne geçen sene dahil olmak üzere yılın 11'lerine seçilsin. Manchester City gibi bir takımda bu kadar uzun süre çok iyi performans göstersin ama Galatarasay'a değil de Fenerbahçe'ye gelince ayağı çok iyi ama kolsuz densin. :haha Nesyri konusunda ben iyimserim. Duran konusunda da keza öyleyim. Burada takımın geriye kalanı da çok büyük rol oynayacaktır. Kerem + Asensio + Nene + Alvarez + Ederson burada takımın geriye kalanının rolünü daha net hale getirecektir. Fred de burada eskisinden daha rahat oynayacaktır bence.

Kaleci konusunda da zaten biliyoruz ki bu ülkede Trabzonspor Galatasaray'ın alt yapı takımı. İkisi de destekli takımlar. O yüzden ikisi arasındaki alışveriş camiasız kalmak gibi sonuçlar doğurmuyor. Bir kez daha tescillendi ki bu ülkede futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyun.

Bence şu anda kadro harika oldu. Belki Tielemans tarzı bir fırsat transferi, onun dışında eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Ederson muazzam bir ekleme. 2 sene önce dünyanın en iyi kalecisi seçilsin, üstüne geçen sene dahil olmak üzere yılın 11'lerine seçilsin. Manchester City gibi bir takımda bu kadar uzun süre çok iyi performans göstersin ama Galatarasay'a değil de Fenerbahçe'ye gelince ayağı çok iyi ama kolsuz densin. :haha Nesyri konusunda ben iyimserim. Duran konusunda da keza öyleyim. Burada takımın geriye kalanı da çok büyük rol oynayacaktır. Kerem + Asensio + Nene + Alvarez + Ederson burada takımın geriye kalanının rolünü daha net hale getirecektir. Fred de burada eskisinden daha rahat oynayacaktır bence.

Kaleci konusunda da zaten biliyoruz ki bu ülkede Trabzonspor Galatasaray'ın alt yapı takımı. İkisi de destekli takımlar. O yüzden ikisi arasındaki alışveriş camiasız kalmak gibi sonuçlar doğurmuyor. Bir kez daha tescillendi ki bu ülkede futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyun.
Nesyri ve Duran konusunda ciddi fikir ayrılığım var ama umarım iyi olurlar. Bu arada Edersonu o kadar övmüşsün ama Elleri yokmuş duydun mu sende? Hepsi bir ağızdan aynı yalanı söyleyip inanıyorlar 😂😂😂

Trabzon gibi düzgün futbol geleneği olan takımı galatasaray’ın uydusu yapanlara, Fenerbahçe’ye düşman edip sahaya atlayıp linç ettirenlere, göz yumanlara yazıklar olsun ne diyim.

Nesyri ve Duran konusunda ciddi fikir ayrılığım var ama umarım iyi olurlar. Bu arada Edersonu o kadar övmüşsün ama Elleri yokmuş duydun mu sende? Hepsi bir ağızdan aynı yalanı söyleyip inanıyorlar 😂😂😂

Trabzon gibi düzgün futbol geleneği olan takımı galatasaray’ın uydusu yapanlara, Fenerbahçe’ye düşman edip sahaya atlayıp linç ettirenlere, göz yumanlara yazıklar olsun ne diyim.
Tabi tabi, dünyanın en iyi kalecilerinden biri kolsuz. Dünya da kolsuz bir kaleciyi seçmiş en iyi kaleci olarak. :hihi Ya da 2 sene önceye kadar kolu varmış, şimdi kolsuz kalmış. :haha

Hırsızın hiç mi suçu yok misali, uydu olanın hiç mi suçu yok. Trabzonspor onlardan daha ak değil. Ha bir de camiasız kalma olayı var. Şimdi tersini söylüyorlar, Fenerbahçe'de camia kültürü yokmuş ama Galatasaray'a gelince çok büyük bir camia kültürü varmış o yüzden olay aynı değilmiş. :hihi

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri