Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fethiye Klima Beyaz Eşya önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ihsan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ihsan

Fethiye
Yeni Üye
Adem abi merhaba. Ben bir buzdolabı ve çamaşır makinesi ve klima almak istiyorum. Muğla bölgesi için. Bana bu üçü hakkında marka ve model önerebilirmisiniz rica etsem. Bende biraz araştırınca; SİEMENS IQ300-KG55NVWEON BUZDOLABI VE IQ300 WG42A1Z0TR MODEL ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE BAYMAK ELEGANT PRİME 12000 BTU.LUK KLİMA MODELİ seçebildim. Bana bu üçü hakkında bilgi verirmisiniz, alınırmı ,uzun süre kullanabilirmiyim, bize sıkıntı çıkarırmı. Sık sık arıza yaparmı. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. HATTA SİZİN ÖNERECEĞİNİZ MARKA VE MODELLERİ TERCİH ETMEYİ, ONLARI ALMAYI ÇOK İSTERİM. BANA BU KONUDA FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM, DURUMUM ACİL BİRAZ. HAYIRLI ÇALIŞMALAR.

Ortaca ilçesindeyim Adem abi. Buraya tayinim çıktı yeni. Bildiğim kadarı ile siz de Fethiye'desiniz. Gerekirse orayada gelip hem sizle tanışmak isterim, hemi de oradan da alabilirim sizin tavsiye edeceğiniz yerden uygun olur ise.
Evet ben Fethiye tarafındayım ama Seydikemerde yaşıyorum yani 30km daha uzağım :D
Fethiyedeki Gürültü ve kalabalık nedeniyle köy hayatı tercih ettik fakat 1-2 senedir buranın da tadı kaçtı maalesef her yerde bina doldu.

Beyaz eşya tercihlerinde sorun yok fakat klima konusunu tartışırız zira daha etkili ürün bulunabilir.
Bir de şu konuda bilgi vermek isterim.
Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca bölgesinde Aydem yani elektrik dağıtım şirketi kaynaklı çok fazla şikayet dosyası gelir bize. Bu nedenle her ürün için mutlaka bir gerilim koruma prizi almayı ihmal etme lütfen. Akım koruma değil yanlış anlaşılmasın, ayarlanabilir olan ve kontrolü sizde olacak gerilim koruma özelliği çok önemli.

Tanıdığım bayi yok ama şikayet dosyaları bana geldiği için bayiler muhtemelen beni tanıyordur diye düşünüyorum.
İlginçtir ki bu hafta içerisinde Fethiye Bosch Siemens bayilerini dolaşıp yetkili servis sorunları kaynaklı dosyalarının aleyhlerinde sonuçlandığı ile ilgili bir görüşme yapmayı planlıyordum.

Sizin satın alma sürecinizde aciliyet durumu nedir?

Gerçi ACİL diye yazmışsınız zaten :(
Adem abi evi yeni tuttum. Sıcaklar daha çok başlamadan bu sıralar alayım dedim. Ama siz ne kadar bekle derseniz beklerim. Çünkü acele ile alıp daha sonra başımın ağrımasını istemiyorum. Sizin de dediğiniz gibi eski kalite yok artık. Para vermişken de belli bi süre tekrar masraf etmek istemiyorum. Malum hayat pahalı yetişemiyoruz artık. SİZ BANA NE KADAR BEKLE DERSENİZ BEKLERİM. AYRICA O MARKA İLLA OLMAZSA OLMAZ DEĞİL, BEN SİZİN ÖNERECEĞİNİZ MARKA VE MODELLERİ ALMAYI TERCİH EDERİM. SİZİN EVİNİZ DE KULLANDIĞINIZ MARKALARLA DA BİRE BİR AYNI MARKALARDA OLUR.

Adem abi evi yeni tuttum. Sıcaklar daha çok başlamadan bu sıralar alayım dedim. Ama siz ne kadar bekle derseniz beklerim. Çünkü acele ile alıp daha sonra başımın ağrımasını istemiyorum. Sizin de dediğiniz gibi eski kalite yok artık. Para vermişken de belli bi süre tekrar masraf etmek istemiyorum. Malum hayat pahalı yetişemiyoruz artık. SİZ BANA NE KADAR BEKLE DERSENİZ BEKLERİM. AYRICA O MARKA İLLA OLMAZSA OLMAZ DEĞİL, BEN SİZİN ÖNERECEĞİNİZ MARKA VE MODELLERİ ALMAYI TERCİH EDERİM. SİZİN EVİNİZ DE KULLANDIĞINIZ MARKALARLA DA BİRE BİR AYNI MARKALARDA OLUR.
Güvenin için teşekkür ederim kardeşim.
En azından 1-2 gün müsaade etme şansın olursa hem şu yoğunluğu da atlatmış oluruz, ben de kafamı toparlamış olurum, Senin bölgendeki yetkili servislerin de bendeki şecerelerine göre bir durum belirlemesi yaparız.

Servisi ayrı, kendisi ayrı vukuatlı olan vestel zaten baştan elenen markalar arasında.
Kendisi tartışılır ama servisi özellikle kasıtlı garanti dışı bırakma konusunda sicili çok bozuk olan Arçelik de kazana düşer.

O nedenle seni üzmeyecek, zorlamayacak makul bir şeyler bulmak için gerekli araştırmaları yaparız. :ok

Adem abi evi yeni tuttum. Sıcaklar daha çok başlamadan bu sıralar alayım dedim. Ama siz ne kadar bekle derseniz beklerim. Çünkü acele ile alıp daha sonra başımın ağrımasını istemiyorum. Sizin de dediğiniz gibi eski kalite yok artık. Para vermişken de belli bi süre tekrar masraf etmek istemiyorum. Malum hayat pahalı yetişemiyoruz artık. SİZ BANA NE KADAR BEKLE DERSENİZ BEKLERİM. AYRICA O MARKA İLLA OLMAZSA OLMAZ DEĞİL, BEN SİZİN ÖNERECEĞİNİZ MARKA VE MODELLERİ ALMAYI TERCİH EDERİM. SİZİN EVİNİZ DE KULLANDIĞINIZ MARKALARLA DA BİRE BİR AYNI MARKALARDA

Güvenin için teşekkür ederim kardeşim.
En azından 1-2 gün müsaade etme şansın olursa hem şu yoğunluğu da atlatmış oluruz, ben de kafamı toparlamış olurum, Senin bölgendeki yetkili servislerin de bendeki şecerelerine göre bir durum belirlemesi yaparız.

Servisi ayrı, kendisi ayrı vukuatlı olan vestel zaten baştan elenen markalar arasında.
Kendisi tartışılır ama servisi özellikle kasıtlı garanti dışı bırakma konusunda sicili çok bozuk olan Arçelik de kazana düşer.

O nedenle seni üzmeyecek, zorlamayacak makul bir şeyler bulmak için gerekli araştırmaları yaparız. :ok
Bende size bizlere yardımcı olduğunuz ve değerli vaktinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim Adem abi. Zamanın bir önemi yok. 1-2 gün değil, 15-20 gün, gerekirse 1 ayda beklerim. Sizinde dediğiniz gibi şimdi acele edip sonra uzun süre başımız ağrıyana kadar, gerekirse 1 ay bekleriz abi, yeterki sonra huzur içinde aldığımız malı kullanalım. İstanbul' da imkanımız
fazla idi burada kısıtlı, servis filan dediğiniz gibi bizlere sıkıntı yaşatmasın. Halbuki onlarda bir tüketici ama bunu unutup patroncu oluyorlar. Halbuki adalet terazisi herkes için aynı tartmalı. Hiç bir vatandaş parasını onlara verip bize çile çektirsinler diye uğraşmaz, tam tersi ülkesinin malına güvenip azıcık paramla huzurlu aldığım malın hayrını göreyim der ve hatta o malı kullandığı 15-20 yılda da onu üretene dua ederdi anne babalarımız. Bize bunca yıl masraf çıkartmadı diye. Ne yazıktır ki şimdi firma sahipleri hem o duadan oldular, hemde üzerine beddua bile alıyorlar artık. Çünkü herkes çocuklarının boğazından kesip onlara ödüyor birde evde huzurları kaçıyor, kimi de isyan edip gidip başka firmadan tekrar bir ürün alıyor o sıkıntılı zamanlarında.
Abi birde o ürünlere BULAŞIK MAKİNESİ ve ANKASTRE SET ilave edebilirmisiniz. Unuttum söylemeyi. Dediğim gibi Fethiyeden de gelip alabilirim. Yok İnternet ten getirttir derseniz abi internetten de alabilirim. Siz hangisini önerirseniz. Tekrar teşekkür ederim, hayırlı akşamlar dilerim abi.

Muhtemelen, Toplantı günümüz olan 12 Haziran tarihinde ona göre bir planlama yapıp bayi ziyareti de gerçekleştirebilirim, eğer yapabilirsem aynı zamanda o gün edineceğim bilgiler çerçevesinde ertesi gün sizi de bilgilendirebilirim :ok

Muhtemelen, Toplantı günümüz olan 12 Haziran tarihinde ona göre bir planlama yapıp bayi ziyareti de gerçekleştirebilirim, eğer yapabilirsem aynı zamanda o gün edineceğim bilgiler çerçevesinde ertesi gün sizi de bilgilendirebilirim :ok
Adem abi sana da zahmet vereceğim ama kusuruma bakma. Sen ne zaman dersen olur abi. Dediğim gibi beklerim seni de onca işinin arasında yormak istemiyorum. En müsait zamanında da olabilir. Abi birde 55inç. civarı bir tv. marka ve model ayarlayabilirseniz sevinirim. Böyle sonradan aklıma geliyor ama. Komple beyaz eşya, ankastre set dahil ve tv 55inç. gibi olabilir. Seni sonradan yormayayım tekrar. Hayırlı günler abi.🙏

Adem abi, hayırlı akşamlar. Kurban bayramınız mübarek olsun şimdiden, çok güzel günler görmenizi temenni ediyorum Cenab-ı Allah'tan. Beyaz eşyalar konusunda bir gelişme var mı acaba onu soracaktım da. İyi akşamlar.

Adem abi, merhaba. Nasılsınız. Sizden bir ricam olmuştu ya, unuttunuz mu acaba? Yada mesajlarım size ulaşmıyor mu. Mesaj sisteminde sorun mu var.

Son düzenleme:
@Murat ALA arkadaşa beyaz eşya konusunda yardımcı olur musun?
Merhaba. Adem abiden beyaz eşya konusunda öneri vermesini istemiştim. Ama şu an mesaj yazıyorum cevap vermiyor da. Acaba mesaj sisteminde sorunmu var. Mesajlarım Adem abiye ulaşmıyor mu. Yoksa Adem abi beyaz eşya konusunda öneride bulunmaktan vazmı geçti. Sizden ricam kendisine ulaşabilirseniz sorabilir misiniz? Bir aksilik mi var. Eğer öneride bulunmayacaksa; Yoksa ben kendi bilgilerimle başımın çaresine mi bakayım. Hayırlı günler. 🙏

Merhaba. Adem abiden beyaz eşya konusunda öneri vermesini istemiştim. Ama şu an mesaj yazıyorum cevap vermiyor da. Acaba mesaj sisteminde sorunmu var. Mesajlarım Adem abiye ulaşmıyor mu. Yoksa Adem abi beyaz eşya konusunda öneride bulunmaktan vazmı geçti. Sizden ricam kendisine ulaşabilirseniz sorabilir misiniz? Bir aksilik mi var. Eğer öneride bulunmayacaksa; Yoksa ben kendi bilgilerimle başımın çaresine mi bakayım. Hayırlı günler. 🙏
Başkasına gerek yok, mesajları gördüğüm sürece cevaplamaya gayret ediyorum, görmemişimdir yazdığınızı zira tek bir platformda soru cevaplamıyorum çok sayıda mesaj kaçıyor gözden. Sizin Beyaz eşya konusunu biliyorum, geçen toplantı dönemi uğrama şansım olmadığı için Perşembe günü bir ziyaret gerçekleştirebileceğim. Malum klima sezonu ciddi düzeyde yoğun her sene olduğu gibi dönem dönem ilerliyoruz, yaz dönemi klima, Eylülde TV, Eylük Ekim aynı zamanda beyaz eşya vs elimizden geldiğince yetişmeye çalışıyoruz.

Başkasına gerek yok, mesajları gördüğüm sürece cevaplamaya gayret ediyorum, görmemişimdir yazdığınızı zira tek bir platformda soru cevaplamıyorum çok sayıda mesaj kaçıyor gözden. Sizin Beyaz eşya konusunu biliyorum, geçen toplantı dönemi uğrama şansım olmadığı için Perşembe günü bir ziyaret gerçekleştirebileceğim. Malum klima sezonu ciddi düzeyde yoğun her sene olduğu gibi dönem dönem ilerliyoruz, yaz dönemi klima, Eylülde TV, Eylük Ekim aynı zamanda beyaz eşya vs elimizden geldiğince yetişmeye çalışıyoruz.
Teşekkür ederim Adem abi. Bende sistemde sorun mu var acaba, Adem abi dönerdi diye düşündüm. Yada siz yazdınız da mesaj bana mı gelmedi diye ikilemde kaldım. Tekrar bi sormak istedim.

Şimdi beyaz eşyalar için ayrı klima için ayrı bütçe belirtirseniz beyaz eşya konusunu netleştiririz
Murat'ım, Sevgili @ihsan dostumuz için BOSCH olacak şekilde beyaz eşyalara yönelik bir çalışma yaparsan mutlu olurum.
Ben ön görüşme yapıp dostumuzun uğrayacağını da mağazada görevli Süleyman Divrik Bey'e söyledim hatta ismini de verdim.
Senin belirleyeceğin modellr çerçevesine ziyaret edip bir görüşme sağlasın. Ortaca için satış ve teslimatta sorun olmayacağı teyitini de aldım. Görüşüp ürünleri de incelesin ona göre içine sinmeyen durum olursa tekrar istişare ederiz.

Klimayı da ayrı kulvarda ele alabiliriz duruma göre. Neticede Bosch adı altında alacağı klimanın airfelden hallice olduğunu biliyoruz.

Kimi göreceğini anlasın diye selfie de çektim :D

1719499001717.jpeg

Murat'ım, Sevgili @ihsan dostumuz için BOSCH olacak şekilde beyaz eşyalara yönelik bir çalışma yaparsan mutlu olurum.
Ben ön görüşme yapıp dostumuzun uğrayacağını da mağazada görevli Süleyman Divrik Bey'e söyledim hatta ismini de verdim.
Senin belirleyeceğin modellr çerçevesine ziyaret edip bir görüşme sağlasın. Ortaca için satış ve teslimatta sorun olmayacağı teyitini de aldım. Görüşüp ürünleri de incelesin ona göre içine sinmeyen durum olursa tekrar istişare ederiz.

Klimayı da ayrı kulvarda ele alabiliriz duruma göre. Neticede Bosch adı altında alacağı klimanın airfelden hallice olduğunu biliyoruz.

Kimi göreceğini anlasın diye selfie de çektim :D

Ekli dosyayı görüntüle 17154
Bütçe net olsun da abi hallederiz hepten ucuz modellere kaçmak istemiyorum. Benim önerdiklerimde genelde bütçeyi aşıyor :D tatlı bir liste ayarlarız sorun yok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri