Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fethiye Klima Beyaz Eşya önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ihsan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ihsan

Fethiye
Yeni Üye
Adem abi merhaba. Ben bir buzdolabı ve çamaşır makinesi ve klima almak istiyorum. Muğla bölgesi için. Bana bu üçü hakkında marka ve model önerebilirmisiniz rica etsem. Bende biraz araştırınca; SİEMENS IQ300-KG55NVWEON BUZDOLABI VE IQ300 WG42A1Z0TR MODEL ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE BAYMAK ELEGANT PRİME 12000 BTU.LUK KLİMA MODELİ seçebildim. Bana bu üçü hakkında bilgi verirmisiniz, alınırmı ,uzun süre kullanabilirmiyim, bize sıkıntı çıkarırmı. Sık sık arıza yaparmı. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. HATTA SİZİN ÖNERECEĞİNİZ MARKA VE MODELLERİ TERCİH ETMEYİ, ONLARI ALMAYI ÇOK İSTERİM. BANA BU KONUDA FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM, DURUMUM ACİL BİRAZ. HAYIRLI ÇALIŞMALAR.

Bütçe net olsun da abi hallederiz hepten ucuz modellere kaçmak istemiyorum. Benim önerdiklerimde genelde bütçeyi aşıyor :D tatlı bir liste ayarlarız sorun yok
Merhaba Adem abi. Çok teşekkür ederim size ve arkadaşlarınıza, Murat beye ilgi ve alakanızdan dolayı. Abi bu bayii Fethiye' demi, bana firma adı ve adresini yazabilirmisiniz.
Murat ALA Bey, öncelikle merhaba. Biz bu eşyaları 2 kişi kullanacağız. Beyaz eşyalar için 70bin civarı diye düşünüyorum. Ayrıca salon 25m.kare için 12000btu.luk yeterli olursa klima ve oda 14m.kare içinde 9000btu.luk yeterli olursa bir kilima da oraya seçmenizi istiyorum. Değerler uygun değilse siz değiştirebilirsiniz. Klima için bütçe yazamıyorum sizin uygun gördüğünüz tavsiyeniz ne ise bize 2 veya 3 seçenekli belirte bilirseniz iyi olur. Bize sıkıntı çıkartmayacak, uzun yıllar kullanabileceğimiz bir model ve marka.
Birde 55inç. TV. almak istiyorum. O konuda da bir model ve marka belirtirseniz çok iyi olur.
Murat Bey; isteklerimiz bunlar. Sizlere zahmet vereceğiz ama. Bazı firmalar malum. Aldığımız ürünleri canımız sıkılmadan uzun yıllar kullanmak istiyoruz. Firmaların tuzağına düşmeden. O nedenle sizin seçimleriniz bizim için önemli. Fiyatlar biraz yukarı biraz aşağı olabilir, seçeceğiniz modele göre siz ayarlarsınız. Tekrardan teşekkür ederim, hayırlı akşamlar, kolay gelsin.🙏

Son düzenleme:
Merhaba Adem abi. Çok teşekkür ederim size ve arkadaşlarınıza, Murat beye ilgi ve alakanızdan dolayı. Abi bu bayii Fethiye' demi, bana firma adı ve adresini yazabilirmisiniz.
Murat ALA Bey, öncelikle merhaba. Biz bu eşyaları 2 kişi kullanacağız. Beyaz eşyalar için 70bin civarı diye düşünüyorum. Ayrıca salon 25m.kare için 12000btu.luk yeterli olursa klima ve oda 14m.kare içinde 9000btu.luk yeterli olursa bir kilima da oraya seçmenizi istiyorum. Değerler uygun değilse siz değiştirebilirsiniz. Klima için bütçe yazamıyorum sizin uygun gördüğünüz tavsiyeniz ne ise bize 2 veya 3 seçenekli belirte bilirseniz iyi olur. Bize sıkıntı çıkartmayacak, uzun yıllar kullanabileceğimiz bir model ve marka.
Birde 55inç. TV. almak istiyorum. O konuda da bir model ve marka belirtirseniz çok iyi olur.
Murat Bey; isteklerimiz bunlar. Sizlere zahmet vereceğiz ama. Bazı firmalar malum. Aldığımız ürünleri canımız sıkılmadan uzun yıllar kullanmak istiyoruz. Firmaların tuzağına düşmeden. O nedenle sizin seçimleriniz bizim için önemli. Fiyatlar biraz yukarı biraz aşağı olabilir, seçeceğiniz modele göre siz ayarlarsınız. Tekrardan teşekkür ederim, hayırlı akşamlar, kolay gelsin.
Klima için @Adem Helvacı başta olmak üzere diğer arkadaşlar yardımcı olur ben klima önerisinde bulunmuyorum. Beyaz eşyalara gelirsek Bosch'tan devam edelim;

Bosch WGA252Z0TR Çamaşır Makinesi
Bosch SMS4EKW62T Bulaşık Makinesi
Bosch KGN55CWE0N Buzdolabı

Bu 3 ürün 80.000 TL'ye geldi. Adem abinin bahsettiği mağazaya uğrarsanız belki indirim yapabilirler. Televizyon konusunda da kullanım senaryolarınızı belirtmemişsiniz ne amaçla kullanacağınızı söylerseniz model bazında ürün önerebilirim.

Klima için @Adem Helvacı başta olmak üzere diğer arkadaşlar yardımcı olur ben klima önerisinde bulunmuyorum. Beyaz eşyalara gelirsek Bosch'tan devam edelim;

Bosch WGA252Z0TR Çamaşır Makinesi
Bosch SMS4EKW62T Bulaşık Makinesi
Bosch KGN55CWE0N Buzdolabı

Bu 3 ürün 80.000 TL'ye geldi. Adem abinin bahsettiği mağazaya uğrarsanız belki indirim yapabilirler. Televizyon konusunda da kullanım senaryolarınızı belirtmemişsiniz ne amaçla kullanacağınızı söylerseniz model bazında ürün önerebilirim.
Murat Bey, sağolasınız. TV. yi genelde film, televizyon ve İnternete bağlanmak için kullanabilirim. Bazende dizüstü bilgisayarla bağlanıp bazı işlerimi yapmak için.

1719644465508.png

Divrik Ticarette Süleyman Divrik
SED Teknolojide Serdar Bey ile görüşebilirsiniz. ikisi de yetkili bayi ve aralarında sanırım 200-300metre var.
Fethiye Merkez çarşı üst yol diye geçen yerdeler

Divrik Ticarette Süleyman Divrik
SED Teknolojide Serdar Bey ile görüşebilirsiniz. ikisi de yetkili bayi ve aralarında sanırım 200-300metre var.
Fethiye Merkez çarşı üst yol diye geçen yerdeler
Adem abi, çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı. Sizlere zahmet verdik kusurumuza bakmayın. Hep var olun siz ve arkadaşlarınız. Hayırlı günler ve hayırlı çalışmalar dilerim sizlere.

Murat'ım, Sevgili @ihsan dostumuz için BOSCH olacak şekilde beyaz eşyalara yönelik bir çalışma yaparsan mutlu olurum.
Ben ön görüşme yapıp dostumuzun uğrayacağını da mağazada görevli Süleyman Divrik Bey'e söyledim hatta ismini de verdim.
Senin belirleyeceğin modellr çerçevesine ziyaret edip bir görüşme sağlasın. Ortaca için satış ve teslimatta sorun olmayacağı teyitini de aldım. Görüşüp ürünleri de incelesin ona göre içine sinmeyen durum olursa tekrar istişare ederiz.

Klimayı da ayrı kulvarda ele alabiliriz duruma göre. Neticede Bosch adı altında alacağı klimanın airfelden hallice olduğunu biliyoruz.

Kimi göreceğini anlasın diye selfie de çektim :D

Ekli dosyayı görüntüle 17154

Murat'ım, Sevgili @ihsan dostumuz için BOSCH olacak şekilde beyaz eşyalara yönelik bir çalışma yaparsan mutlu olurum.
Ben ön görüşme yapıp dostumuzun uğrayacağını da mağazada görevli Süleyman Divrik Bey'e söyledim hatta ismini de verdim.
Senin belirleyeceğin modellr çerçevesine ziyaret edip bir görüşme sağlasın. Ortaca için satış ve teslimatta sorun olmayacağı teyitini de aldım. Görüşüp ürünleri de incelesin ona göre içine sinmeyen durum olursa tekrar istişare ederiz.

Klimayı da ayrı kulvarda ele alabiliriz duruma göre. Neticede Bosch adı altında alacağı klimanın airfelden hallice olduğunu biliyoruz.

Kimi göreceğini anlasın diye selfie de çektim :D

Ekli dosyayı görüntüle 17154
Adem abi merhaba. Nasılsınız. Bana klima önerisi verecektiniz. Bu arada abi, Divrikler bosch bayisinden, Murat beyin önerdiği beyaz eşyaları aldım. Buzdolabı ve çamaşır makinesi arızalı çıktı. Dolap soğutmuyor, çamaşır makinesi su kaçırıyor. Servis çağırdım, iade işlemleri ile uğraşacağım ama faturam elimde yok. Süleyman bey faturayı beyaz eşyalarla birlikte göndereceğim dedi. Aradan 13 gün geçti hala göndermedi. Servis sahibinin araya girmesiyle 13 sonunda fatura geldi, daha doğrusu WhatsApp ile resmi geldi. Bu sefer de baktık abi, 68bin küsür olan fatura 66bin olarak kesilmiş. Onunda içinde buzdolabı ve çamaşır makinesinin fiyatı aldığım fiyattan düşük gösterilmiş. Aspiratör gibi küçük şeyin fiyatını yükseltmiş.Toplamda 2500-2700 gibi fatura düşük. Servis sahibi bu böyle olmaz diyerek konuşarak anca düzelttirdi. Niye böyle yaptığını sorunca da Muhasebeci Yuvarlama Yapmış diye cevap verdi, Süleyman bey. Fiyatı belli olan şeyin ne yuvarlamasıysa. Sanki kilo ile ton ile belirsiz bir şey satıyor. Boscha bildiri yapınca bana düşük fiyattan ödeme yapacak tabiki. Şimdi iade ile uğraşıyorum abi. Sizden ricam bana Klima ve varsa Buzdolabı, Çamaşır makinesi sizin güvendiğiniz markadan öneride bulunurmusunuz, çok ricam sizden ve marka model kesin olarak nokta atışı. Siz Samsung dolap filan almıştınız kendinize bizede önermezmisiniz, Sizin kullandığınız markaları almayı. Bosch bile böyle çıkınca artık, akla bir şey gelmiyor. Her şey için teşekkürler, hayırlı çalışmalar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri