Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fujitsu (İklimsa) Klima İadesi Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana geri satmasınlar diye kargoyu iptal ettim canını sıkma artık. Alsınlar Adana'ya götürsünler. Banada paramı nasıl verirse versinler. İster versinler ister vermesinler bu saatten sonra beni sinirlendirdi yine elemanları.
üzüldüm şimdi bana satıp satmamaları önemli değil ama süreç mantıksız geldi ondan yazdım siz paranızı kurtarın bence

Merhaba arkadaşlar, N11 üzerinden aldığım klimanın bazı sebepler yüzünden iadesini iklimsadan talep ettim iklimsa Adana Bölgeden gelip klimayı incelediler ve iade almaya karar verdiler, iklimsa servisi klimayı yerinden söktü ve götürdü. İklimsadan bölgeden incelemeye gelen ekip benim telefonumdan n11 üzerinden iade talebi istedi tekrardan ve kargo kodunu alıp klimayı aldığım yere tekrar gönderdi. Aslında olması gerekenin iklimsa yetkililerinin klimayı alıp Adana'ya götürmeleri ve fatura üzerindeki değeri benim hesabıma yatırmaları değilmidir? Kim olsa bu durumda ilk düşüneceği şey o klima tekrardan paketlenecek ve N11 üzerinden tekrar satışa sunulacak. İklimsanın içine düştüğü durum işte.

@Adem Helvacı hocam sizin görüşünüzü alabilirmiyim?
Siz iki adet almıştınız hatırladığım kadarıyla. Bir 9 Luk birde 12 lik. Sogutmama sorunu ikisnde demi vardı. İkisinide mi iade ettiniz

Siz iki adet almıştınız hatırladığım kadarıyla. Bir 9 Luk birde 12 lik. Sogutmama sorunu ikisnde demi vardı. İkisinide mi iade ettiniz
İkisindede vardı ikisinide alacaklardı fakat ben bir tanesini iade ettim, diğerini ise otomatik fanda kullanıp 24 derece ayarlıyorum, öyle kullanıyorum içerisini 25.5 26 derecelerde tutuyor ozaman. Ha klima yatak odasında fırtına kopuyormu kopuyor yüksek fana geçtiğinde, çok rahatsız olursakta kulaklık takar kullanırım :) Nisan ayında aldığım için çok ucuza gelmişti iade etseydim çok zararım olacak diye iade etmek istemedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İşin enteresan yanı dün satış sorumlusu arkadaş bana küstü seni bir daha aramam dedi telefonunu'da engelliyorum dedi :) Bakalım bu gün beni arayan olacakmı Haziranın 27'sinde servise söktürüp götürdükleri klima için.

5. Gün sonuna geldik hala iklimsadan paramı alamadım ve iklimsa müşteri hizmetlerini aramama reğmen bir dönüşte yapılmadı. Malı aldılar gittiler addaaa 😀

5. Gün sonuna geldik hala iklimsadan paramı alamadım ve iklimsa müşteri hizmetlerini aramama reğmen bir dönüşte yapılmadı. Malı aldılar gittiler addaaa 😀
Ben Alanya da servis sormak için müşteri hizmetlerini aramıştım. Bir yetkiliye baglanamadim. Telesekreter cevaladi Alanya'daki bayilari. Gree yi aradım güzelce cevapladılar. Daikin i aradım güzelce cevapladılar. İklimsanin ürünleri güzel olabilir lakin hizmet kalitesi yerlerde

Abi aslında sen sürece karışmayacaktın yani kargoyu iptal etmesen iyiydi
Artık bundan sonra iklimsa ürünü ne yapar ne eder kendilerin sorunuydu
Ama ben söyledim kendisine muhammet, benim telefonumdan iade işlemi yaparsan iptal ederim dedim, benim klimayı sen söktün götürdün gerisinide nasıl halledersen et dedim. Bana n11 e girermisin bir şeye bakıcam dedi iade oluşturdu yasalmı sence bu yaptığı?

İklimsadan bölgeden incelemeye gelen ekip benim telefonumdan n11 üzerinden iade talebi istedi
Ben bu mesajına göre yorum yaptım abi aslında kodun rızan dahilinde olduğunu düşünmüştüm.
Bana n11 e girermisin bir şeye bakıcam dedi iade oluşturdu yasalmı sence bu yaptığı?
Ama bu mesaja göre onlarda sorun var
Ozaman senin klima kargodamı kaldı şuan
Daha doğrusu klima şuan nerde acaba fikrin varmı 😔

İşin enteresan yanı dün satış sorumlusu arkadaş bana küstü seni bir daha aramam dedi telefonunu'da engelliyorum dedi :) Bakalım bu gün beni arayan olacakmı Haziranın 27'sinde servise söktürüp götürdükleri klima için.
Çocuk gibi hareket etmiş bari işi bitirip öyle küseydi nasıl bir işe düştün abi sen böyle 😅

Bir bilmecem var çocuklar
Haydi sooor soooorrr
Tüketiciye neden eziyet edilir, sebebi nedir?
Acaba nediiir nediiiir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri