Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

garanti suresı 3 ay gecmıs notebook da panel degisimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

caner

Yeni Üye
Yeni Üye
merhaba adem hocam forumu ılk defa kullanıyorum umarım dogru yerden soru soruyorumdur.garanti suresı 3 ay gecmmıs monster notebook da panel biranda kaymalar tıtremeler oldu ve 2 dk ıcınde kararıp dıkey cızgıler olustu .servısı once telefonda bu pclerde elektırık statıklenmesı ıcın bellı tus konfııgrasyonlarıyla yonlendırdı olmayınca servıse goturmemı ıstedı . 2yıl garantısı 3ay gecmıs dıyıp dırek neden sebeb belırtılmeden panel degısımı 3100 tl deyıp gectıler.

ısrarla teknık servısın bana ımzalı kaselı yada arıyarak panel arıza sebebı nedenını belırtmelerını ıstedım yapmıyorlar tek dedıklerı ekran panelının sıgortasından kaynaklı olabılır. bu monster markasının arastırdıgımda ınternette bırsuru 6 7 aylık notebookları yada garantısı bıtmıs bır cok kisi bılgısayarında benım gıbı ya ekran kartı yada panel sıkayetlerınden muzdarıp olmus kısılerle dolu .

bende fırmayla konustugumda bılgısayarlarında bu panel arızası kullanıcı hatası degıl kendılıgınden olusmus buda sızın uretımınızde ya bu panellerınızde elektırık statıklenmesı yapan pc nızde bır seylerı hatalı yapmıssınız kı bu sorunlar yasanıyor buda urununuzun ayıplı oldugunu gosterır sızden kaynaklı bu panel 2 yılda bozuldu garantı suresı bıtsede aayııplı malınızı panelı ucretsız degıstırmek zorundasınız dedım kabul etmıyorsanız teknık servısınız ımzalı kaselı bana neden ve sebebını yazıp ımzalayıp vereceksınız bende tuketıcı hakem heyetıne basvurup bılırkısı ısteyıp sıkayette bulunucagımı soyledım. hala teknık servısden talebımle ılgılı yanıt beklıyorum bılerek bezdırtıyor bekletıyorlar panelı degıstırmeden urunu gelıp alabılırsınız dıye mesaj atıyorlar .

bılgısayarda garantı suresı 3 ay gecmıs dıyemı umursamıyorlar yada kullanıcı hatası dıyebılceklerı bır kusuru olmadıgından kusur mu uydurmaya calısıyorlar anlamadım umursamıyorlar.oyalayıp duruyorlar.
Monster notebookda 10500h ıslemcılı 4 gb 1650ti nvd ekran kartlı 16gb ramlık bır pc sizce 120 mhz panelın kendılıgındden bozulması anormal gelıyor hocam.
garantısı 3ay gecen bır urun olsada ayıplı mala gırmezmı hocam.
garantısı gecmıs olmasaydı ddegıstırırdık dıyorlar.

Ekli dosyalar

• P_20230615_011935_vHDR_On[1].jpg
    P_20230615_011935_vHDR_On[1].jpg
    79.7 KB · Görüntüleme: 3

garanti suresı 3 ay gecmıs notebook da panel degisimi

Hocam isterse garanti bittikten 1 gün sonra bozulsun. Tamam Monster'in laptopları kaliteli değil (kendi üretmiyor Clevo ve Tongfang markalarına ürettiriyor) ama garanti sonrası arızalarda mecbur ücretli şekilde yaptıracaksınız.
Hocam isterse garanti bittikten 1 gün sonra bozulsun. Tamam Monster'in laptopları kaliteli değil (kendi üretmiyor Clevo ve Tongfang markalarına ürettiriyor) ama garanti sonrası arızalarda mecbur ücretli şekilde yaptıracaksınız.

Çözüm
Ayıplı mal statüsüne girmez. Gizli ayıp olarak da değerlendirilebilecek bir durumu yok zira zaten bilinen bir konu panel arızaları.
Panel sigortası die bir sigorta da yok ayrıca. Bahsettikleri muhtemelen Buffer board Tcon girişindeki gerilim sigortasıdır ki o sigorta devre dışı ise hiç gerilim akışı olmayacağı için ekran hiç açmaz yani öyle çizgi vs olmaz.

Bilgisayar tamirciliği ili panel teknolojileri birbiri ile örtüşmez iki alandır o nedenle ÇOK İYİ bilgisayarcı olan birisi panelin dilinden anlamaz aynen televizyon tamircilerinin de panelden anlamadığı gibi.

Konunun teknik kısmında bir durum yok, Hukuki kısmında ise Yasa ve Yönetmelik size 2 yıl hak tanımış, arkadaşların da belirttiği üzere 1 gün de geçse firma istemezse yapmak zorunda değil, o kısmı Hukuk değil Müşteri Memnuniyeti alanına giriyor maalesef.

Ayıplı mal statüsüne girmez. Gizli ayıp olarak da değerlendirilebilecek bir durumu yok zira zaten bilinen bir konu panel arızaları.
Panel sigortası die bir sigorta da yok ayrıca. Bahsettikleri muhtemelen Buffer board Tcon girişindeki gerilim sigortasıdır ki o sigorta devre dışı ise hiç gerilim akışı olmayacağı için ekran hiç açmaz yani öyle çizgi vs olmaz.

Bilgisayar tamirciliği ili panel teknolojileri birbiri ile örtüşmez iki alandır o nedenle ÇOK İYİ bilgisayarcı olan birisi panelin dilinden anlamaz aynen televizyon tamircilerinin de panelden anlamadığı gibi.

Konunun teknik kısmında bir durum yok, Hukuki kısmında ise Yasa ve Yönetmelik size 2 yıl hak tanımış, arkadaşların da belirttiği üzere 1 gün de geçse firma istemezse yapmak zorunda değil, o kısmı Hukuk değil Müşteri Memnuniyeti alanına giriyor maalesef herkese çok tesekkur ederim cevab verdiğiniz için. evet firmada bu yüzden umursamıyor.benim izmirde bu pcye panel taktırmam lazım bu monstere para vermem hocam güvenmiyorum.bir yer adres önerisi verirseniz çok sevinirim.

Konunun teknik kısmında bir durum yok, Hukuki kısmında ise Yasa ve Yönetmelik size 2 yıl hak tanımış, arkadaşların da belirttiği üzere 1 gün de geçse firma istemezse yapmak zorunda değil, o kısmı Hukuk değil Müşteri Memnuniyeti alanına giriyor maalesef.
Gunaydın herkrse çok tesekkur ederim cevab verdiğiniz için. evet firmada bu yüzden umursamıyor.ama o firmanın kötü reklamını çok güzel yapıcam sosyalmedyada:)başkalarının canı yanmasın 3 senede 3 kez yaptırıp paneli yine bozulan şikayetler okudum .parasıyla yaptırıp bunlara yine mecbur kalmakdan çekiniyorum . benim izmirde bu pcye panel taktırmam lazım bu monstere para vermem hocam hiç güvenmiyorum.sizlerin önerebileceğiniz bir yer firma adres öneriside yaparsanız pc paneli değişimi için çok sevinirim.

Bana sorarsanız Solobu.com ile görüşün. Kargo sizi tedirgin etmesin, iyi paketlerseniz bu işin uzmanlarına panel değişimi yaptırmış olursunuz.

çok tesekkur ederim cevab verdiğiniz için. evet firmada bu yüzden umursamıyor.3 senede 3 kez yaptırıp paneli yine bozulan şikayetler var.parasıyla yaptırıp bunlara yine mecbur kalmakdan çekiniyorum .birşey alırken herşeyinide açıkca yazmıyorlar araştırıp duruyoruz soruna bile cvb vermiyorlar.artık panellerinide arastırıcaz :)yerli üretim pc hayatta almam artık asus lenova hp nin kıymetini bilememişiz. 25 yılda ilk defa paneli göçen pc gördüm oda yerli malı monster çıktı.

köpüklü korumalı kutusu herşeyi duruyor eski kafayım atmıyorum öyle şeyleri hocam. hiç sorun değil yeterki bilen kişiler yapsın çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

köpüklü korumalı kutusu herşeyi duruyor eski kafayım atmıyorum öyle şeyleri hocam. hiç sorun değil yeterki bilen kişiler yapsın çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Kendilerine selamlarımı da iletin. Geçmiş dönemde çok yardımcı olmuşlardı bana (Ticari faaliyetlerimden çekilmeden önce)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri