Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Gediz elektrik soygunculuğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut3513
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

umut3513

Hidroforlardan Sorumlu Forum Bakanı
Araştırmacı
Arkadaşlar bu gediz denen firma bir uygulama çıkarmış kredi kartı ile ödeme yaparken tek çekime izin vermiyor. Ödeme yapamazsınız diyor. İlla ödeme taksitle olacak onada çok ciddi vade farkı koyuyor. Diğer seçenek ise gediz elektrik müşteri merkezine gitmek ama orada da sadece kredi kartı taksit veya nakit ödeme alıyorlar. Mobil bankacılıktada çok ciddi kredi kartı komisyonu alıyor. Sonuç olarak ya nakit olarak ödemenize izin veriyor yada vade farkı yansıtıp taksitli ödemenize izin veriyor. Ben enpara ile ödedim son 3 aydır o yüzden komisyon vs almadı ama kredi kartıma kampanya var ödeme yaparsam 500 tl indirim yansıyacak ama taksitli ödersem o avantaj kayboluyor. Nasıl bir firma bu 3 aydır bildiriyorum ekiplerimiz çalışma yapıyor diye bilgi veriyorlar hiç bir şekilde çözüm yok. @Adem Helvacı abi bu firmaya ne gibi yaptırımda bulunabiliriz her ay hakem heyetine gitmemiz gerekecek yoksa. İzmir ve aydında yaşayan arkadaşalr sizlerde aynı sorunu yaşadınızmı hiç ?

Acaba belirli bir miktar üstüne mi böyle yapıyor ?
Adsız.jpg

Ben şuan mesela denedim kredi kartımı girdim tek çekim ve taksit hepsini sundu. Tek çekimi seçip öde deyince de tek çekim olarak çekmeye çalıştı.

Acaba belirli bir miktar üstüne mi böyle yapıyor ? Ekli dosyayı görüntüle 18869
Ben şuan mesela denedim kredi kartımı girdim tek çekim ve taksit hepsini sundu. Tek çekimi seçip öde deyince de tek çekim olarak çekmeye çalıştı.
Hocam oraya kadar ben de geliyorum sıkıntı yok ama tek çekim öde dediğimde banka sayfasına yönlendirmiyor diğer ödeme kanallarını deneyin diye hata veriyor 2 taksit seçtiğimde ise normal bir şekilde banka sayfasına yönlendirip şifreyi şifre geliyor.

Hocam oraya kadar ben de geliyorum sıkıntı yok ama tek çekim öde dediğimde banka sayfasına yönlendirmiyor diğer ödeme kanallarını deneyin diye hata veriyor 2 taksit seçtiğimde ise normal bir şekilde banka sayfasına yönlendirip şifreyi şifre geliyor.
Bende direkt yönlendirdi ve çekmeye çalıştı. Sanal kart oluşturup onu denediniz mi ? veya sanal ise fiziki kart numarası girip denendi mi ? benim de birtek işbankası kredi kartım olduğu için başka kart ile deneyemedim.

Bende direkt yönlendirdi ve çekmeye çalıştı. Sanal kart oluşturup onu denediniz mi ? veya sanal ise fiziki kart numarası girip denendi mi ? benim de birtek işbankası kredi kartım olduğu için başka kart ile deneyemedim.
ben 6 tane kart ile denedim hepsinde aynı hatayı verdi benim engellediler ne yaptılar anlamadım 😅

Arkadaşlar bu gediz denen firma bir uygulama çıkarmış kredi kartı ile ödeme yaparken tek çekime izin vermiyor. Ödeme yapamazsınız diyor. İlla ödeme taksitle olacak onada çok ciddi vade farkı koyuyor. Diğer seçenek ise gediz elektrik müşteri merkezine gitmek ama orada da sadece kredi kartı taksit veya nakit ödeme alıyorlar. Mobil bankacılıktada çok ciddi kredi kartı komisyonu alıyor. Sonuç olarak ya nakit olarak ödemenize izin veriyor yada vade farkı yansıtıp taksitli ödemenize izin veriyor. Ben enpara ile ödedim son 3 aydır o yüzden komisyon vs almadı ama kredi kartıma kampanya var ödeme yaparsam 500 tl indirim yansıyacak ama taksitli ödersem o avantaj kayboluyor. Nasıl bir firma bu 3 aydır bildiriyorum ekiplerimiz çalışma yapıyor diye bilgi veriyorlar hiç bir şekilde çözüm yok. @Adem Helvacı abi bu firmaya ne gibi yaptırımda bulunabiliriz her ay hakem heyetine gitmemiz gerekecek yoksa. İzmir ve aydında yaşayan arkadaşalr sizlerde aynı sorunu yaşadınızmı hiç ?
Sorun var sistemdr duzelcek mi dediler ?

Sorun var sistemdr duzelcek mi dediler ?
3 fatura dönemidir böyle enparadan ödediğim için ses etmedim de şimdi kampanya var yararlanayım dedim böyle bir şey çıktı karşıma. Gediz'in bilgisi dahilindeymiş 3 aydır yazılım ekibi çözmeye çalışıyormuş sanki şebekeye elektrik veren sisteminin yazılımını yeniden yapıyorlar

Bankanızın kendi uygulamasından abone numarası girerek ödemeyi denediniz mi?

3 fatura dönemidir böyle enparadan ödediğim için ses etmedim de şimdi kampanya var yararlanayım dedim böyle bir şey çıktı karşıma. Gediz'in bilgisi dahilindeymiş 3 aydır yazılım ekibi çözmeye çalışıyormuş sanki şebekeye elektrik veren sisteminin yazılımını yeniden yapıyorlar
Sana bisi diyecem kızma ayni sektördeyiz onlarla o yüzden aşilamayan sorunlar oluyor prosudursel firma buyuk olunca sürec uzayabiliyor ben o yüzden bu durumu normal karsiliyorum haklisiniz sonuna kadar ama işin icinde b3nde varim o yüzden biraz sabır

Sana bisi diyecem kızma ayni sektördeyiz onlarla o yüzden aşilamayan sorunlar oluyor prosudursel firma buyuk olunca sürec uzayabiliyor ben o yüzden bu durumu normal karsiliyorum haklisiniz sonuna kadar ama işin icinde b3nde varim o yüzden biraz sabır
Vallahi son ödeme tarihi ayın 16'sı çözdüler çözdüler yoksa fatura ödemem 😅😅

Demislerdir başimiza bela alacaz engelleyek yanlisikla yaptik deriz felan gibi😅😅
2000 tl üzeri fatura ödemesine 500 tl iade vermiş vakıfbank ondan yararlanmak istedim ama olmayacak gibi. 2000 tl üzeri tek faturada bu 😅😅

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri