Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Global piyasada panel fiyatları (Şubat 2023)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mertek

Yeni Üye
Yeni Üye
FpJ3dU1aQAA_YvM

Amerika'da 150 dolara nasıl 50" TV satabiliyorlar sorusunu cevaplaması açısından faydalı bir liste olduğunu düşünüyorum. Buraya gelene kadar kaç katına çıkıyor orasını bilmiyorum ?

Evet OC yani Open Cell olarak çok ekonomik satışlar var, ne oluyorsa bizim kapıdan girer girmez oluyor.

LCM yani Liquide Crystal Modüle olanların hali ise daha beter.

Bir de bunların COF adetlerine göre değişken rakamları var.

Evet OC yani Open Cell olarak çok ekonomik satışlar var, ne oluyorsa bizim kapıdan girer girmez oluyor.

LCM yani Liquide Crystal Modüle olanların hali ise daha beter.

Bir de bunların COF adetlerine göre değişken rakamları var.
Evet Adem hocam bunlar danışmanlık firmalarının paylaştığı raporlardan alınmış sanıyorum ortalama bir fiyat belirliyorlar. Yoksa LG ile CHOT aynı paraya bırakmıyorlardır heralde :geek:

Evet Adem hocam bunlar danışmanlık firmalarının paylaştığı raporlardan alınmış sanıyorum ortalama bir fiyat belirliyorlar. Yoksa LG ile CHOT aynı paraya bırakmıyorlardır heralde :geek:
Ya bizim panelci ustalara bir paneller geliyor, bazılarının fiyatları akıllara zarar ama, aması var.
Vatandaş gözü ile bakıyorsun, ''Abi televizyonumu verdim, kırık paneli sıfırı ve AYNISI İLE değiştirdi adam, cincik gibi oldu vallahi'' diyor veriyor X lira gönlü rahat gidip tv izlemeye devam ediyor.

Çıkan panele bakıyorum 12 COF, giren panele bakıyorum 6 COF :D

Vatandaş gözü ile bakınca AYNI
Neticede UHD mi? Evet
55'' mi? Evet
Sıfır mı? Evet
Ortada yalan var mı? Hayır

''O zaman sorun yok'' şeklinde ilerliyor. :)

Bu arada konu zenginliği anlamında elleriniz dert görmesin biz soru cevaplamaya yetişmekiçin yeni konu giremiyoruz kolay kolay, sevgili İlteriş Deprem bölgesine desteğe gittiği için forumdaki sorular cevapsız kalmasın diye yeni içeriklere odaklanamıyoruz, bu konuda sizlerin desteği sayesinde birçok konuya da değinmiş oluyoruz elleriniz dert görmesin.

Avrupa da 50-100 Euro ya satılan airfrair Türkiye de 5000-8000 TL oluyor millet uyanmış tır şöförlerine sipariş veriyorlar

Ya bizim panelci ustalara bir paneller geliyor, bazılarının fiyatları akıllara zarar ama, aması var.
Vatandaş gözü ile bakıyorsun, ''Abi televizyonumu verdim, kırık paneli sıfırı ve AYNISI İLE değiştirdi adam, cincik gibi oldu vallahi'' diyor veriyor X lira gönlü rahat gidip tv izlemeye devam ediyor.

Çıkan panele bakıyorum 12 COF, giren panele bakıyorum 6 COF :D

Vatandaş gözü ile bakınca AYNI
Neticede UHD mi? Evet
55'' mi? Evet
Sıfır mı? Evet
Ortada yalan var mı? Hayır

''O zaman sorun yok'' şeklinde ilerliyor. :)

Bu arada konu zenginliği anlamında elleriniz dert görmesin biz soru cevaplamaya yetişmekiçin yeni konu giremiyoruz kolay kolay, sevgili İlteriş Deprem bölgesine desteğe gittiği için forumdaki sorular cevapsız kalmasın diye yeni içeriklere odaklanamıyoruz, bu konuda sizlerin desteği sayesinde birçok konuya da değinmiş oluyoruz elleriniz dert görmesin.
Ne demek efendim televizyonlara sizin videolarınız sayesinde merak saldık bizim de faydamız olabilirse ne mutlu.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri