Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Gree airl mi midea easy all pro mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baturalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Baturalp

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba İki klima arasında kaldım öncelik soğutma ama nadirde olsa ısıtmadada kullanılacak uzun vadede hangisi sorun açmaz Bursa da hangi üründe servis konusunda sıkıntı yaşamam veya tavsiyeleriniz varmı hedef alan 15 m2

Bulunduğunuz bölge de ki servis çok önemli. Klimayı aldığınız yer kursun. İnternetten bu modelleri alınca kurulum konusunda sorun olabilir. Bayiden alacaksanız aldığınız yer kurulumu yapsın ve iyi gözlemleyip kurulumu güzel yaptırın.

Merhaba İki klima arasında kaldım öncelik soğutma ama nadirde olsa ısıtmadada kullanılacak uzun vadede hangisi sorun açmaz Bursa da hangi üründe servis konusunda sıkıntı yaşamam veya tavsiyeleriniz varmı hedef alan 15 m2
Merhaba ısıtma amacıyla kulanim sagliycaksiniz Midea -10c sonra ısıtma yapmaz,kolay sökülüp Kros fanı temizleyebilirsiniz.
Gree -25c ısıtma yapar tavada biz çözücü mevcuttur,üzerine üfleme yapmaz hem sıcak hem soğutmada,daha yüksek kalorili bir cihazdır,doğru sıcaklık ayarlarında kullanırsanız doğru çalışma prensibi ile çalışıyor.Fan gücü piyasadaki cihazlara göre yüksektir bununla birlikte ses fazla yapabilir kendini kismadan önce.
Ben İstanbul dayım hava 10 derece su an klimayı 25 ısıtma modunda kullanıyorum ortalama tüketim saate 240 watt (12 BTU) ama 24 saat çalışmıyor 5-6 saat çalışıp kapıyorum
Bolgenizde iki markanın showroom gidip servis yapılanmasından emin olduktan sonra kararınızı verin gree servis yapılanmasında daha iyi bir firma benim gözlemlediğim Midea kesinlikle montaj dahil olan yerlerden alın satan ve takan kişi aynıysa veya resmi web sitesi üzerinden yoksa büyük sıkıntı yaşarsınız
Gree Hepsiburada üzerinde de alsan sıkıntı yaşamazsınız servis konusunda

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri