- Bütçe
- 40 bine kadar
- Marka Model Bilgisi
- gree fairy ,e.c.a symplos
Arkadaşlar saygıdeğer üstadlarım, iskenderunda yaşıyoruz malum çok sıcak havalar. Konteyner de kullandığım Dayrelax infini 12 binlik cihazdan çok memnunum ,anladığım kadariyle midea extreme save modelinin birebir aynısı fakat şu an fiyatları çok artmış extreme saveden daha pahalı .
Midea buralarda servisi sorun sanırım yoksa direkt extreme save alıp geçeceğim.
Ama konu şudur ki şu an için 22 m2 her tarafı pencereli çatısı olmayan daha doğrusu ince beton yalıtımı olmayan eski bir müstakil evde oturuyorum. Malum deprem bölgesi öyle dört dörtlük ev bulmak çok zor buralarda. Her neyse aşırı sıcak oluyor ,tencerenin içi gibi desem yeridir.
Yani 12 lik bir klimanın zorlanacağını tahmin ediyorum zira tavan yükseklği de var .18 lik klima bakıyorum F/P cihazı soğutması ve ısıtması iyi olabilecek şekilde ne önerir üstadlar acaba ?
Bu arada buradaki iklimsa 18 lik gree fairy için 40 bin tl
e.c.a internet fiyatı 31 bin tl
kaira 30 bin tl
Bu modeller dışında da önerilere açığım ustalarım.
Midea buralarda servisi sorun sanırım yoksa direkt extreme save alıp geçeceğim.
Ama konu şudur ki şu an için 22 m2 her tarafı pencereli çatısı olmayan daha doğrusu ince beton yalıtımı olmayan eski bir müstakil evde oturuyorum. Malum deprem bölgesi öyle dört dörtlük ev bulmak çok zor buralarda. Her neyse aşırı sıcak oluyor ,tencerenin içi gibi desem yeridir.
Yani 12 lik bir klimanın zorlanacağını tahmin ediyorum zira tavan yükseklği de var .18 lik klima bakıyorum F/P cihazı soğutması ve ısıtması iyi olabilecek şekilde ne önerir üstadlar acaba ?
Bu arada buradaki iklimsa 18 lik gree fairy için 40 bin tl
e.c.a internet fiyatı 31 bin tl
kaira 30 bin tl
Bu modeller dışında da önerilere açığım ustalarım.