Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Diğer Sorular Gree G-Tech Sağlık modu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan galmar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

galmar

Meraklı
Yeni Üye
İyi forumlar, gtech klimada sağlık modunu nasıl aktif ediyoruz? Bayağı araştırdım bulamadım. Bir de bu mod tam olarak ne işe yarıyor bilen varsa cevapları bekliyorum :)

Hocam telefondan yapıyorum ben de ama kumandada işareti çıkmıyor. Mesela x-fan modunu kumandadan yapınca simge çıkıyor onu buldum. Kumandadan kısayolunu bulmak lazım sanki.

Simgesi ağaç, kumandada tuşu yok mu? Bendeki Fairy'de kapasam bile her açılışta otomatik açılıyor. Yaptığı şey ise plasma üreticiyi aktif etmek ama hissedilir bir fark tabi ki yok

Son düzenleme:
Simgesi ağaç, kumanda da tuşu yok mu? Bendeki Fairy'de kapasam bile otomatik açılıyor her açılışta. Yaptığı şey ise plasma üreticiyi aktif etmek ama hissedilir bir fark tabi ki yok
Hayır hocam kumandada tuşu yok ama kumanda ekranında simgesi var hafiften görünüyor. Bir veya birkaç tuşa basarak veya basılı tutarak aktif ediyoruz muhtemelen

Şu şekilde

Ekli dosyalar

• IMG_20240604_222550.jpg
    IMG_20240604_222550.jpg
    64.9 KB · Görüntüleme: 21
İyi forumlar, gtech klimada sağlık modunu nasıl aktif ediyoruz? Bayağı araştırdım bulamadım. Bir de bu mod tam olarak ne işe yarıyor bilen varsa cevapları bekliyorum :)
Klimanın dıştan temiz hava alma gibi bir durumu olmadığına göre buda bizim midea lar gibi iyonozer mi uv ışınları mı neydi o öyle bir zımbırtı olabilir faydası olurmu olmazmı Allah bilir ben bazen deniyorum bir fark hissetmiyorum 😃

Gree üretimi Olefini klimamda göstergeye ve kullanma kılavuzuna göre dışarıdan taze hava desteği vardı ama üründe bu özellik yoktu.
Bazı Vestel klimaları montaj yaptığımda Vestel ana markaysa X, Finlux ise Y, Seg ise Z özelliği olmuyordu mesela.
Kumanda aynı ama üründe karşılığı yok. kumandada işaret çıkıyor, üründe LİNG sesi geliyor ama icraat yoktu :D

Gree üretimi Olefini klimamda göstergeye ve kullanma kılavuzuna göre dışarıdan taze hava desteği vardı ama üründe bu özellik yoktu.
Bazı Vestel klimaları montaj yaptığımda Vestel ana markaysa X, Finlux ise Y, Seg ise Z özelliği olmuyordu mesela.
Kumanda aynı ama üründe karşılığı yok. kumandada işaret çıkıyor, üründe LİNG sesi geliyor ama icraat yoktu :D
Dışarıdan temiz hava desteğinde temiz hava nereden geliyor? Tesistatta öyle bir boru yok ki. Olsa bile borudan geçen hava temiz kalır mı? :D

Son düzenleme:
Dışarıdan temiz hava desteğinde temiz hava nereden geliyor? Tesistatta öyle bir boru yok ki. Olsa bile borudan geçen hava temiz kalır mı? :D
O özellikleri olanlar Tesisat gaz boruları haricî kalın borulama ile geliyor ucunda hepa filtre ile
Örneğin şu klima video nun sonuna doğru görebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Anladım saygıdeğer hocalarım, kumanda ve uygulama sadece bu model özelinde olmadığı için kafa karıştırıyor o zaman. Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bu arada bu sıcak günlerde Manisa'da, öğlen hava 40 dereceyken 25set fan hızı ortada 450w, akşam saatlerinde yine aynı ayarda 230w civarına kısıyor makine kendini. Ekstra bilgi olsun :)

Anladım saygıdeğer hocalarım, kumanda ve uygulama sadece bu model özelinde olmadığı için kafa karıştırıyor o zaman. Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bu arada bu sıcak günlerde Manisa'da, öğlen hava 40 dereceyken 25set fan hızı ortada 450w, akşam saatlerinde yine aynı ayarda 230w civarına kısıyor makine kendini. Ekstra bilgi olsun :)
Çokta güzel kısmış devam etmiş klima

odadaki kişi sayısı bile çalışma şartlarını etkiliyor valla akşam üzeri açmıştım rölantide devam ediyordu 150 w civarında üzerine misafir geldi oda kalabalık olunca 150 den 320 w lere atı verdi kendini özellikle kalabalık durumlarda tam bir mucize bu makinalar Allah yokluğunu vermesin

Çokta güzel kısmış devam etmiş klima

odadaki kişi sayısı bile çalışma şartlarını etkiliyor valla akşam üzeri açmıştım rölantide devam ediyordu 150 w civarında üzerine misafir geldi oda kalabalık olunca 150 den 320 w lere atı verdi kendini özellikle kalabalık durumlarda tam bir mucize bu makinalar Allah yokluğunu vermesin
Ben 150ye kıstığını hiç görmedim hocam ya, Manisa'nın sıcağıyla alakalıdır sanırım değil mi? Bir de bu eski klimalar gibi havayı çok kurutmuyor sanki bu cihazlar ya da bana öyle geliyor. Beni klima ciddi rahatsız ederdi ama bunda 6-7 saat çalışıyor aralıksız ve öyle nemsizlikten kurumuyor ağzım yüzüm :)

Ben 150ye kıstığını hiç görmedim hocam ya, Manisa'nın sıcağıyla alakalıdır sanırım değil mi? Bir de bu eski klimalar gibi havayı çok kurutmuyor sanki bu cihazlar ya da bana öyle geliyor. Beni klima ciddi rahatsız ederdi ama bunda 6-7 saat çalışıyor aralıksız ve öyle nemsizlikten kurumuyor ağzım yüzüm :)
Tabi ki hocam sıcaklık yükü fark eder birde benim oda küçük o bile fark edecektir.
Bende rahatsızlık çekmiyorum sadece ilk gün başım ağrıdı ondan sonraki gün oda olmadı
Ben bu durumu bazı kişilerden de duydum benim eve gelenler senin klima rahatsızlık vermiyor diyorlar bu durumu bende merak ediyorum :alala

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri