Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65ggo9900 vs TCL 65c745

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tipoti

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
45000
Marka Model Bilgisi
Grundig ggo9900 65c745
Merhabalar,

İzleme mesafemiz 3-4 metre arası tv de yaptığımız en çok şey netflix ve YouTube

Grundig 65ggo9900 - TCL 65c745 bu 2 model arasında kaldım. Tavsiyeniz ne olur ? her 2 ürünü izledim. Ama kafam çok karışık oled hemen bozulur mu Grundig 3 yıl garanti diyor. Günde 4-5 saat arası kullanım süremiz var

Her 2 tv de de sorunlar şikayetler var. Grundig LG panel kullanıyormuş C1 bu panel sorunlu bir panelmiş doğrumudur. birçok yerde bişiler okudum. Ama gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Grundig almış olsam 4 -5 Yıl kullanabilir miyim ?

Grundig cihaz 60hz diyor. Ben netflix izliyorum 144 hz olanı alsamda zaten kullanamayacağım sanırım. Bu konuyuda öğrenmek istiyorum aslında.
Yani aksiyon olan bir filmde 144hz olandamı daha iyi detaylar ortaya çıkan bulantı yapmaz yoksa oyun harici bir işe yaramaz mı?

Son düzenleme:
Forum yöneticileri, Arçelik grubu panel bilgisi paylaşmadiğı için panel bilgisine ulaşamıyorlar .
Grundig yerine Vestel 55O9900 oled tv alabilirsin.

Merhabalar,

İzleme mesafemiz 3-4 metre arası tv de yaptığımız en çok şey netflix ve YouTube

Grundig 65ggo9900 - TCL 65c745 bu 2 model arasında kaldım. Tavsiyeniz ne olur ? her 2 ürünü izledim. Ama kafam çok karışık oled hemen bozulur mu Grundig 3 yıl garanti diyor. Günde 4-5 saat arası kullanım süremiz var
TCL C 745 i tavsiye ederim

TCL C 745 i tavsiye ederim
bunu neye göre söylüyorsunuz ? yani görüntü motoruna göremi panel bilgisine göre mi ? Grundig oled tv ve görüntü kalitesi gerçekten TCL tv yi solluyor oled olduğu için tabi bu ilk bakıştaki durum. Cihaz üzerinde aksiyon filmi izlemedim ne bileyim maç izlemedim gibi gibi. ki hiç maç izleyen biri değilim bana neye göre söylediğinizi açıklarsanız bende bir bilgi edinmiş olurum. Teşekkürler

Grundigin panel bilgisini bilemeyiz
Tcl bilinen bilinen bir marka ve bir panel üreticisi
Tclin panel türü va panel bu panel türünde yandan bakınca götüntüde solma yapar ama karşıdan izlenecekse sorun yok
Oled yanığı sorunu çözüldü deniyor ama ben inanmıyorum illaki bir risk var iye düşünüyorum oledi o yüzden tavsiye etmiyorum ama tabiki karar sizin

Grundig panel bilgisini bu kez bilmeseniz de olur çünkü oled paneli önüne her gelen üretemiyor zaten. Dandik panel olma ihtimali yok, ama sorunsuz olduğu anlamına da gelmiyor.
Bu tv ile ilgili endişe ve yorumlarımı daha önce başka bir konuda yazmıştım.

25 bin'e bıraktı Vatan bu TV'yi ama riski göze alıp cesaret edemedim. Teşhirde olanlarda neredeyse panelin tümünde yanık var. Logo yapışması vs değil, baya baya panelin tümü sıkıntılı ve yanmış gözüküyor. Baya bir araştırdım hiçbir yerde doğru düzgün incelemesi yok. LG'nin eski nesil paneli olduğu için soğutma sorunları varmış. Android arayüzü çok yavaş ve hantal dediler, otomatik kapanma sorunu var dediler. Parlaklık gözle görülür derecede diğer oledlere göre düşük, kumandası ve kasası biraz ilkel.

Mağazada ki çalışanlar yanıkların uykuya geçmesini engellemelerinden olduğunu savunuyorlar. Oled yanıklarının da garantiye girmeyeceğini açıkça söylüyorlar.
120 hz desteği ve hdmi 2.1 desteği mevcut (nette mevcut değil bu bilgiler.)
Dolayısı ile oled avantajlarının yanında bu kadar dezavantajı göze alamadım. IPS cihazı satıp Oled almak için çıktığım yolda yine VA panelli bir tv aldım.

Her 2 tv de de sorunlar şikayetler var. Grundig LG panel kullanıyormuş C1 bu panel sorunlu bir panelmiş doğrumudur. birçok yerde bişiler okudum. Ama gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Grundig almış olsam 4 -5 Yıl kullanabilir miyim ?

Grundig cihaz 60hz diyor. Ben netflix izliyorum 144 hz olanı alsamda zaten kullanamayacağım sanırım. Bu konuyuda öğrenmek istiyorum aslında.
Yani aksiyon olan bir filmde 144hz olandamı daha iyi detaylar ortaya çıkan bulantı yapmaz yoksa oyun harici bir işe yaramaz mı?
Merhaba, şuan da filmlerin çoğunluğu 24 FPS, bazıları da 30 FPS çekiliyor, bu sebeple 30 Hz den sonra filmler için TV'nin kaç Hz olduğu önemli değil, sadece PS , Xbox vs bağlayıp oyun oynayacaksınız 144 Hz kullanabilirsiniz ki siz Netflix ve YouTube ağırlıklı demişsiniz bu sebeple sizin için 60 hz bile yeterli olur. Eğer maç izliyorsanız orada Hz yüksek olması biraz avantajlı olabiliyor, kamera sahanın bir ucundan diğer ucuna giden topu takip ederken olan bulanıklığı azaltır, daha çok keyif alırsınız, filmlerde ki sahnelerde kamera bir baştan diğerine çok gitmediği için fazla fark etmiyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri