Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

GSM Operatör Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beril

Baretli Moderatör
Moderator
Herkese merhaba,

Hattım TT ve taahhüt sürem Temmuz başında bitiyor. Yeni mantıklı bir tarifeye geçmeyi ya da numaramı taşımayı düşünüyorum. 5 GB internet 750 dakika (ki fazla bile geliyor) civarı bir tarife arıyorum. İnternet aşağı yukarı fiyata göre oynayabilir. Ama öyle 20 GB'larda gözüm yok, zaten kullanmam da.

geçende aradılar 20. yılı hayırlı olsun diye, babamdan kalma hat devam memnunum turkcell den

Yine de aslında fena sayılmaz. Ama dışarıdan alıma kapalı sanırım.
hiç bilgim yok beril, yani her sene arayıp mükemmel6 paketimizden; efsane6 paketine geçirdik, efsane 6 dan süper6 ya ordanda star6
yani senelerdir 6 lı bişiy kullanıyorum ama bende bilmiyorum :hihi

Kız Beril, ne korktum ya
Bunu konuşurken Turkcell tarife için aradı ???

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-06-20-13-27-19-97_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg
    Screenshot_2023-06-20-13-27-19-97_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg
    22.8 KB · Görüntüleme: 24
Herkese merhaba,

Hattım TT ve taahhüt sürem Temmuz başında bitiyor. Yeni mantıklı bir tarifeye geçmeyi ya da numaramı taşımayı düşünüyorum. 5 GB internet 750 dakika (ki fazla bile geliyor) civarı bir tarife arıyorum. İnternet aşağı yukarı fiyata göre oynayabilir. Ama öyle 20 GB'larda gözüm yok, zaten kullanmam da.
Eşimin Teknosacell tarifesi de temmuz başında bitiyor. Herhangi bir tarifeye geçmezse standart tarife 300 TL demişler. Biraz paniklemiş. Yeni tarife verdiler. Her yöne 1500 dakika. 1000 sms. Aylık 10 GB internet. Toplam 121 TL.

Kabul ettik.

Düşünmedim değil. Ama getirisi götürüsü ne olur, güvenebilir miyim bilemedim. Gördüm senin yazdıklarını da ama hala emin değilim açıkçası. Hani bim ürünü olunca insan bir "şey" oluyor.
25 yaş altı için selfy ya da freezone gibi şeylere de bakabilirsin?

Vodafoneda bazen haftalık indirimli paketler oluyor, ama her zaman değil tabi. Yapıştır geç bimseli de diyebilirim. Ne de olsa TT işte. Baktın güzel bi taahhütlü paket buldun ona geçersin bimden.

25 yaş altı için selfy ya da freezone gibi şeylere de bakabilirsin?

Vodafoneda bazen haftalık indirimli paketler oluyor, ama her zaman değil tabi. Yapıştır geç bimseli de diyebilirim. Ne de olsa TT işte. Baktın güzel bi taahhütlü paket buldun ona geçersin bimden.
25 yaş altı hmm evet o ben! ? ?

O zaman dediğin şu mu? Şimdi bimsel yap sonra kafana göre başkasına geç. Peki bimsel yapsam kaç ay sonra mesela TT da görürsem kampanya geri gelebiliyorum?

Eşimin Teknosacell tarifesi de temmuz başında bitiyor. Herhangi bir tarifeye geçmezse standart tarife 300 TL demişler. Biraz paniklemiş. Yeni tarife verdiler. Her yöne 1500 dakika. 1000 sms. Aylık 10 GB internet. Toplam 121 TL.

Kabul ettik.
Bana teklifle gelen olmadı henüz, ne zaman gelir bilmiyorum tabii. Belki ararlar ama henüz ses seda yok.

25 yaş altı hmm evet o ben! ? ?

O zaman dediğin şu mu? Şimdi bimsel yap sonra kafana göre başkasına geç. Peki bimsel yapsam kaç ay sonra mesela TT da görürsem kampanya geri gelebiliyorum?
3 ay diye biliyorum ama bazen 3 günü bile kabul ediyorlar. Tarife detaylarında klasik olarak, son 90 gün içerisinde TT faturalı hattan faturasıza veya başka operatöre geçenler yararlanamaz. Gibi bir madde olsa da bazen kabul ediyorlar.

Ama seversen kalabilirsin de bimsel'de.

Yaş kaçtı ki senin? ??

3 ay diye biliyorum ama bazen 3 günü bile kabul ediyorlar. Tarife detaylarında klasik olarak, son 90 gün içerisinde TT faturalı hattan faturasıza veya başka operatöre geçenler yararlanamaz. Gibi bir madde olsa da bazen kabul ediyorlar.

Ama seversen kalabilirsin de bimsel'de.

Yaş kaçtı ki senin? ??
Aynı operatörde faturalıdan faturasıza geçiliyor mu ki? Ben faturasızdan faturalıya tee ne zaman geçmiştim de tam tersini görmedim hiç.

Şimdi bimsele geçmiş olsam taahhüt varken de üç ay içinde çıkamam da. O da var sanki.

Yaş benim üüfff yaa, kalbimi kırıyorsun ? ? Zaten hat annemin üstüne. Yaşım tutmuyordu malum alındığında hat ? ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri