Merhabalar, geçtiğimiz günlerde bilirkişinin beni haklı bulduğunu ancak firmayla anlaşamama durumunda icra ile ilgili bir konu paylaşmıştım. Konu: Ekran kartı değişiminde icra nasıl yapılmalı?. Öncelikle sevgili @Adem Helvacı Bey'in önerisi üzerine firmayla anlaşmaya çalışacağım. Aksi takdirde kıymet takdiri devreye girecek tabii ki hakkımızı bırakmayacağız. Bu noktada önceden bilgilenmek ve kozun benim elimde olmasını istiyorum. Benim ekran kartım Msi GTX 1660 Ti Gaming 6G modelidir. 16 Serisinin en güçlü kartıdır. Stoklarda olmadığı için misli değişim yapılması gerekecek. Bildiğim kadarıyla satıcının elinde Asus Dual 1660 Ti OC model kart var ancak Msi Gaming modelinin Asus tarafındaki karşılığı ROG Strix'tir. Dual serisi Msi'daki Ventus modele denktir. Bu arada Asus Dual 1660 Ti ile benim modelime en yakın alt model olan Msi 1660 Super Gaming X arasında güncel fiyatta 1400 tl fark var. Bu durum benim adıma ekonomik eksiklik doğuracaktır. O yüzden böyle bir teklif karşısında anlaşamayacağız. Beni yanlış anlamayın, benim aldığım dönemde bahsettiğim model ile Rog Strix'in denk olmasında bile arasında 300-500 tl arasında fiyat değişiyordu. Biraz uzun ve karışık oldu üzgünüm. Sorum şu ki karşı taraftan talebim hangi kart olursa hem benim için bir eksiklik doğurmaz hem de adilane ve etik olur? Değerli yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.