Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hangi Klimayı Almalıyım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

muhammedterzi

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, İstanbul/Maltepe de ikametgâh etmekteyim. Klimayı almayı düşündüğüm oda güneş alan ve bir büyük bir küçük penceresi olan bir de balkon kapısı olan 26m2 oda.
Bu sebeple 18000BTU (fikirlerinize açığım) bir klima almayı tercih ediyorum.
Bütçem 35-36bin
Bu bağlamda aşağıdak iki model klimayı 34-35bin'ye satın alabiliyorum.

BOSH ASX18VW30N ürün linki
SIEMENS AS18XVW30N ürün linki

bu iki model arasından hangisini tercih etmeliyim? veya bu iki model harici bütçem dahilinde tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı ?

Merhabalar, İstanbul/Maltepe de ikametgâh etmekteyim. Klimayı almayı düşündüğüm oda güneş alan ve bir büyük bir küçük penceresi olan bir de balkon kapısı olan 26m2 oda.
Bütçem 35-36bin

bu iki model arasından hangisini tercih etmeliyim? veya bu iki model harici bütçem dahilinde tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı ?
Abi attığın klimada 50 bin yazıyor ürünün satış fiyatı 35 mi

Satın alabiliyor olduğunuz fiyat çerçevesinde mantıklı ürünler.
Ancak bahsi geçen alanın 18 lik klimaya ihtiyacı olmadığı net :ok

Bütçem 35-36bin

İki ürün de aynı zaten. İkisinin arasındaki tercih şu olur, kırmızı mı yeşil mi?

Ayrıca linkte ürün altındaki ilave dokümanlar kısmında kurulum talimatı verilmiş.
sayfa 31'de vakumun nasıl yapılacağını tane tane anlatmış. BSH'da vakum ile ilgili sıkıntı olursa aklımızda bulunsun @Adem Helvacı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri