Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Hayatımda ilk defa klima alacağım işin içinden çıkamıyorum E.C.A Fiyat aldım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ariozfatih

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
BILMIYORUM
Yeni bir eve taşınma munasebetiyle bir klima arayışına girmiş bulunmaktayız.

Size dairemden ve beklentilerimden bahsetmek istiyorum

İstanbul - Başakşehir - Tarabya Sitesi - Güney doğu cephesi - 11.kat çatı katı ( Fakat kat ile çatı arasında yarım bir kat asansör boşluğu bulunmakta)

Ev 2 + 1 - 90 m2. KİPTAŞ 2008 yapımı.

Dairenin plan ve oda görsellerini sizinle paylaşıyorum.

Klimadan beklentim nedir ? :

1) Dış ünite sesinden dolayı hiç bir komşum ile muhattap olmak istemiyorum.

2) Salona koyacağım bir klima ile evin yatak odasını en azından %20-30 daha soğuk yapabilmek. ( bütçem iki klima almaya yetmiyor)

3) Verdiğim paranın karşılığında beni 10 yıla kadar götürebilecek ( 10 yıl içerisindeki arızalarda büyük masraflar çıkartmayacak ) Parça erişilebilirliği ve maliyeti ?

4) Kışın klima ile ısınmayı pek düşünmüyorum.

Videolarda saatlerdir geziniyorum :)

Siz beni mevcut şartlarda nasıl yönlendirirsiniz E.C.A'dan aldığım fiyatlar ile ilerlemek bana Fiyat Performans alışverişi yaptırmış olur mu? Yoksa daha farklı bir marka ile mi ilerlememi önerirsiniz... 12.000 BTU 9 TAKSİT 24.000 TL

Açıkcası japon kliması alacak bütçem yok taşınma telaşı kılı kırk yararak hesap kitap yapıyorum :)

Bu arada bir dipnot aynı bölgede 2 arkadaşım daha evlerine 2,şer klima taktıracaklar onlarda benim araştırma sonucumu bekliyorlar

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

1738162323214.webp

Soldaki kapı balkon sanırım. 3lü tablonun daha sağına klima takılırsa salonu epey serinletir yatak odası için pervaneyle havayı yönlendirirsen belki biraz rahatlar ama o bütçeyle alınacak klimayla zor gibi
Evet bende tam olarak sizin gibi düşünüyorum lokasyon olarak. Peki bütçeyi biraz daha yükseltebilirsem değer bir ürün ne var ? Ne önerirsiniz ben nasıl bir bütçeleme yapmam gerektiğini dahi bilmiyorum ecadan fiyat aldım sadece

Evet bende tam olarak sizin gibi düşünüyorum lokasyon olarak. Peki bütçeyi biraz daha yükseltebilirsem değer bir ürün ne var ? Ne önerirsiniz ben nasıl bir bütçeleme yapmam gerektiğini dahi bilmiyorum ecadan fiyat aldım sadece
Herhangi marka ürün öneremem . Size daha detaylı bilgi verebilecek arkadaşlarımıza danışabiliriz @ByCilo @İRFAN @gölge46 belirttiğiniz şartlarda istediğiniz olmaz onu belirtmek istedim

Salon için sadece soğutma amaçlı 12000BTU Kaira Airfel düşünebilirsiniz kampanya olarak hangisini uyguna getirirseniz avantaj olur. Alırken montajlı fiyat olup olmadığını kontrol edin.

Salon için sadece soğutma amaçlı 12000BTU Kaira Airfel düşünebilirsiniz kampanya olarak hangisini uyguna getirirseniz avantaj olur. Alırken montajlı fiyat olup olmadığını kontrol edin.
Bahsettiğiniz ürün bu mudur

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250129_210833_Chrome.webp
    Screenshot_20250129_210833_Chrome.webp
    41.3 KB · Görüntüleme: 74
Eve bahsettiği ürün o klima, fakat o parayı ona vermeye değmez, aynı ürünler olan Airfiel ve Bosch'ta bakabilirsiniz, tek farkları Kaira'da Wifi var Airfiel ve Bosch 'ta yok.

Yardımınız için size çok teşekkür ederim sizlere bir konu danışabilir miyim?

Adem beyin test ve öneri videolarında öne çıkan bir ürün var görselini ekledim benim kafam iyice karıştı hangi ürüne hangi parayı vermek daha mantıklı , bu klimalar arasındaki fark nedir tam çözümleyemedim bu ürüne fiyat performans olarak ne dersiniz peki?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250129_214335_Instagram.webp
    Screenshot_20250129_214335_Instagram.webp
    31.7 KB · Görüntüleme: 61
Yardımınız için size çok teşekkür ederim sizlere bir konu danışabilir miyim?

Adem beyin test ve öneri videolarında öne çıkan bir ürün var görselini ekledim benim kafam iyice karıştı hangi ürüne hangi parayı vermek daha mantıklı , bu klimalar arasındaki fark nedir tam çözümleyemedim bu ürüne fiyat performans olarak ne dersiniz peki?
Bahsi geçen klimaları üreten firma Midea Markasıdır aralarındaki fark üretici firma olam Mideanın yan üretimleri diye bahsi geçen Kaira, Airfiel, Bosch, Dayrelax, Daylüx diye giden klimalara kendi üretimi olan özellik ve performansları tam olarak yansıtmaması onların fiyatlarının daha ucuz olmalarına sebebeiyet vermektedir doğal olarak. Burada devreye sizin bütçeniz girer, bütçenizi aşmaz ise biz Midea deriz fakat bütçenizi aşacaksa diğer klimalarda her türlü işinizi görecektir. Umarım anlaşılır olarak yazmışımdır.

Peki konu başlığında belirttiğim ev fiziksel şartlarını düşünürseniz 20 m2 salonum için 9.000 btu mu yoksa 12.000 btu mu daha iyi olur ? Yada diğer odalarada faydayı artttırayım diye 15.000 btu ile mi ilerlemek mantıklı olur ?

Peki konu başlığında belirttiğim ev fiziksel şartlarını düşünürseniz 20 m2 salonum için 9.000 btu mu yoksa 12.000 btu mu daha iyi olur ? Yada diğer odalarada faydayı artttırayım diye 15.000 btu ile mi ilerlemek mantıklı olur ?
9000 BTU yeterli olur ileride buradan daha büyük bir yere taşınma ihtimali varsa 12000 BTU alın. Xtreme sizi her konuda üzmez bütçe varsa Xtreme almak çok daha anlamlı olur.

Arkadaşlar iş değişik bir hal aldı, bütçeyi iki katına çıkartıp gözü kararttık geniş tavsiyeler üzerine mitsibushi zen 12.000 btu satın aldım 55.000 6 taksit olarak

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri