Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hp yedek parca sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tamerincee

Yeni Üye
Yeni Üye
İyi günler
Uzun süredir YouTube dan takipçinizim.Hp markası ile yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşmak istedim.
İs yerim için 23.09.2019 tarihinde omen serisi üst düzey bir laptop aldım.
Nvidia 43 hatası ile servis e 24.10.2023 tarihinde biraktim 5 yili gecmis cihazlari tamir etmediklerini söylediler fakat 5 yili doldurmadigi icin kabul edildi.
Anakart arızası olduğunu 3256 kusur lira ücret talep ettiler ve batarya ve klavye setini değiştirebileceklerini 2 si içinde 2500 küsür extra ücret talep ettiler.Kabul edip ödemem için ödeme link i attılar 2 ayrı ücretlerini yatırdım.
Bana cihazı takip edebilmem için kayıt numarası verdiler.Sistemden baktığım da ucretini ödediğim anakart a dahil hicbirsey yoktu.
Defalarca müşteri hizmetlerini arayıp söylememe rağmen hiçbir şekilde bilgi verilmedi geliştirildi.
12.12.2023 tarihinde yasal servis süresini geçtikten sonra bana parçaların hiçbirini tedarik edemediklerini bildirip ücret iadesi yaptılar.Telefon da 5 yıl yedek parça tedarik etmek zorunda olduklarını söylediklerimde ukalaca cevaplar verdiler yasal hakkımı araya bilcegimi söylediler şirket adına faturalı olduğu için sadece 2 yıl yedek parça temin etme sorumluluğumuz var dediler.
Ticaret bakanlığını arayıp sordum böle birsey olmadığı söylendi 5 yıl yedek parça temin etmek zorunda oldukları söylendi.
Tekrar dan hp markası ile iletişime geçtim bakanligi aradığımı ve 5 yıl dolmadigi için parça tedarik etmek zorunda olduklarini söyledim.
Kendi şirket prosudurumuz sirketlere 2 yıl parça tedarigi veriyoruz dediler ve gidip mahkemeye basvurabilcegimi söylediler.
Tuketici hakem heyeti şirket faturasına bakmadiklarini söylediler napmam gerekiyor yardımcı olun lutfen.

İyi günler
Uzun süredir YouTube dan takipçinizim.Hp markası ile yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşmak istedim.
İs yerim için 23.09.2019 tarihinde omen serisi üst düzey bir laptop aldım.
Nvidia 43 hatası ile servis e 24.10.2023 tarihinde biraktim 5 yili gecmis cihazlari tamir etmediklerini söylediler fakat 5 yili doldurmadigi icin kabul edildi.
Anakart arızası olduğunu 3256 kusur lira ücret talep ettiler ve batarya ve klavye setini değiştirebileceklerini 2 si içinde 2500 küsür extra ücret talep ettiler.Kabul edip ödemem için ödeme link i attılar 2 ayrı ücretlerini yatırdım.
Bana cihazı takip edebilmem için kayıt numarası verdiler.Sistemden baktığım da ucretini ödediğim anakart a dahil hicbirsey yoktu.
Defalarca müşteri hizmetlerini arayıp söylememe rağmen hiçbir şekilde bilgi verilmedi geliştirildi.
12.12.2023 tarihinde yasal servis süresini geçtikten sonra bana parçaların hiçbirini tedarik edemediklerini bildirip ücret iadesi yaptılar.Telefon da 5 yıl yedek parça tedarik etmek zorunda olduklarını söylediklerimde ukalaca cevaplar verdiler yasal hakkımı araya bilcegimi söylediler şirket adına faturalı olduğu için sadece 2 yıl yedek parça temin etme sorumluluğumuz var dediler.
Ticaret bakanlığını arayıp sordum böle birsey olmadığı söylendi 5 yıl yedek parça temin etmek zorunda oldukları söylendi.
Tekrar dan hp markası ile iletişime geçtim bakanligi aradığımı ve 5 yıl dolmadigi için parça tedarik etmek zorunda olduklarini söyledim.
Kendi şirket prosudurumuz sirketlere 2 yıl parça tedarigi veriyoruz dediler ve gidip mahkemeye basvurabilcegimi söylediler.
Tuketici hakem heyeti şirket faturasına bakmadiklarini söylediler napmam gerekiyor yardımcı olun lutfen.
Tüketici mahkemesinde dava açmanız gerekiyor bu durumda biraz uzun bir süreç ne olur karar ne çıkar belli değil..

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri