Şuan ambargo altındaki bir marka diyebiliriz. ABD'li her kaynaktan az çok yoksun bırakılıyor. Onlar da bir çıkış yolu arıyor elbette.Bence markada bı sıkıntı var.
Bazı marka telefonlar da şunu bile gözlemledim, Netflix, bluetv de ses var görüntü yok. Uygulamalar lisnans sorunu var bence . Ama Huawei de genel yansıtma problemi mevcut
General Mobile GM4G'den itibaren Google'ın "androidone" projesinin lisanslı bir telefonu olarak fotoğraf yedekleme kısmında "ücretsiz ve sınırsız depolama alanı" şeklinde reklamlar yaptı. Yani çektiğimiz fotoğraflar androidone kullanıcılarına ücretsiz ve sınırsız şekilde depolanabilecekti. Ben X markası yerine bu yüzden GM tercih ettim. Önce androidone'ın sürekli güncel sözü tutulmadı, direkt Google'dan güncelleme alacak her zaman güncel kalacak dendi, olmadı. Ardından o ücretsiz ve sınırsız fotoğraf depolaması sözü, Drive'a dahil edilerek 15 GB toplam alana düşürüldü. Buradan bakınca Google'ın ne yaptığı beni ilgilendirmez. GM bu sözü verdi, sonra çark etti. Evde aile boyu GM kullandık halen daha kullanıyorum. Ama bu Google ya da GM'ye biri de sen bize bu sözü verdin, bu cihazı kullandığım süre boyunca sağlamak zorundasın demedi. THH'ye gitsek ne sonuç çıkar, muhtemelen çıkmaz da. Şuan Google Fotoğraflar yedeklemem aktif açık ve 2016-2017'den beri kullanıyorum. Sınırsız deyip 15 GB toplam Drive alanı dedikleri kısım şuan tamamı full dolu. Yahu zaten benim 15 GB drive alanım vardı ve aktif kullanıyordum. Neden benim sınırsız fotoğraf depolamamı aldınız. Vaadettikleri şeyi bile tutmadılar yani.