- Marka Model Bilgisi
- Onvo OV85500 vs Onvo 85OVF9000U
Bilindiği üzere Onvo’nun ürün gamında iki adet 85” tv var, bunlardan biri eski seri üretim olan OV85500 ve yeni üretim olan 85OVF9000U. Adem hocamızın da daha önce inceleyip açıkladığı üzere eski seride 4000:1 kontrast, hikeen anakart ve Adem hocanın çok methettiği Va tipi AUO panel var ve işletim sistemi WebOS. Yeni üretim olanda ise 6400:1 kontrast var ancak Hva tipi CSOT panel kullanılmış. İşletim sistemi de Google TV. Yeni sürümde var mı emin değilim ancak eski sürümde dolby digital, usb ve hdr10 da mevcut. Bunlar eski sürümde mevcut mu? Her iki tv’nin de COF değerleri nedir? Hangisi daha doygun, parlak ve canlı bir görüntü verir?
Şimdi benim sormak istediğim 2025 yılının Ocak ayı itibariyle hangisi alınır veya 85” alternatif bir tv önerisi olan var mı? Dinamik renkleri seven biriyim. Film ve oyun konsolu ağırlıklı kullanılacaktır.
Şimdi benim sormak istediğim 2025 yılının Ocak ayı itibariyle hangisi alınır veya 85” alternatif bir tv önerisi olan var mı? Dinamik renkleri seven biriyim. Film ve oyun konsolu ağırlıklı kullanılacaktır.