Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

İnceleriz Forumu Açıldı. Tarihe Not Düşelim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Gizli Gizli Forum açmışlar Haberde vermediler.

Hayırlı uğurlu olsun Adem Abi ?
Ne ara oldu nasıl oldu kısmı bize de çok şaşırtıcı ve hızlı ilerledi, Haber verme kısmı ise aslında zaten yine hep beraberiz çünkü evimiz olan tavsiyeforumunda yine beraberiz. Daha geniş kitlelere ulaşabilmenin yollarını arıyor ve birşeyler deniyoruz dostlar.

Uzun yıllardır çok ciddi mücadeleler veriyoruz güzellemeden ve kimseye boyun eğmeden gerçek, doğru bilgiyi son kullanıcıya aktarabilmek için. Ahmet kardeşimiz ile 2018 de çıktığımız yolda çok büyük işler başardık ve başarmaya da devam edeceğiz, sevgili @İlteriş Yılmaz ile de çok daha farklı bakış açıları ile yine aynı hedef doğrultusunda buradan da mücadeleye devam edeceğiz.

Haber vermek konusu yanlış anlaşılabilir diye düşündüm açıkçası, sanki ''Biz buradayız buraya gelin'' gibi bir algı olsun istemedim çünkü biz her yerdeyiz :D

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz güzel kardeşim ;)

Hayırlı olsun diyerek ilk yazımı yazayım bakalım ? başta Adem abi olmak üzere böylesi güzel insanların olduğu yerde olmak ancak bizlere keyif verir ☺️
Var olun kıymetli kardeşlerim, birçok mecrada sesimizi çok daha geniş kitlelere hep birlikte duyuracağız ve ileride göreceksiniz bakın daha ciddi platformlarda da bizlerde bahsedilmesine sebep olacağız.

Her fırsatta belirttiğim üzere ön planda benim adım görünüyor olsa da arka planda koca bir yüreğiz hep birlikte :cay:

Ne ara oldu nasıl oldu kısmı bize de çok şaşırtıcı ve hızlı ilerledi, Haber verme kısmı ise aslında zaten yine hep beraberiz çünkü evimiz olan tavsiyeforumunda yine beraberiz. Daha geniş kitlelere ulaşabilmenin yollarını arıyor ve birşeyler deniyoruz dostlar.

Uzun yıllardır çok ciddi mücadeleler veriyoruz güzellemeden ve kimseye boyun eğmeden gerçek, doğru bilgiyi son kullanıcıya aktarabilmek için. Ahmet kardeşimiz ile 2018 de çıktığımız yolda çok büyük işler başardık ve başarmaya da devam edeceğiz, sevgili @İlteriş Yılmaz ile de çok daha farklı bakış açıları ile yine aynı hedef doğrultusunda buradan da mücadeleye devam edeceğiz.

Haber vermek konusu yanlış anlaşılabilir diye düşündüm açıkçası, sanki ''Biz buradayız buraya gelin'' gibi bir algı olsun istemedim çünkü biz her yerdeyiz :D

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz güzel kardeşim ;)
Doğru düşünmüşün Adem abi yanlış anlaşılma olabilirdi. zaten yakında duyulur bende tesadüf sohbet arası öğrendim. Tam anlamadım sonra jeton düştü google amcaya sordum burayı gösterdi :kiskis:

Doğru düşünmüşün Adem abi yanlış anlaşılma olabilirdi. zaten yakında duyulur bende tesadüf sohbet arası öğrendim. Tam anlamadım sonra jeton düştü google amcaya sordum burayı gösterdi :kiskis:
Abi ara sıra aramızda konuşuyorduk ilteriş ile ama, sonra yakın dostlarımızdan bu konuda somut gerekçeler ile öneri ve destek sözü de gelince ''olur mu acaba?'' vs derken 2 günde her şey oldu bitti :D

Abi ara sıra aramızda konuşuyorduk ilteriş ile ama, sonra yakın dostlarımızdan bu konuda somut gerekçeler ile öneri ve destek sözü de gelince ''olur mu acaba?'' vs derken 2 günde her şey oldu bitti :D
Çok güzel olmuş Adem abi iyi yapmışsınız. Düşünen iyi düşünmüş Elinize sağlık..

Hayırlı olsun. Yıllar önce donanımhaberde candogan diye bir arkadaş vardı o arkadaş sizlerden birisi miydi acaba?
Candoğan62 iyi bilirim çok da tartıştık ama tanışmadık. Pek anlaşamazdık çünkü ciddi bir yerli ürün düşmanlığı vardı kendisinde. Ben de DH de o dönem yönetici (Ado) olduğum için ister istemez hep ters geliyorduk. Tabi ben çok uzun yıllar oldu yolları ayıralı ama halen orada mı değil mi bilemiyorum.

Candoğan62 iyi bilirim çok da tartıştık ama tanışmadık. Pek anlaşamazdık çünkü ciddi bir yerli ürün düşmanlığı vardı kendisinde. Ben de DH de o dönem yönetici (Ado) olduğum için ister istemez hep ters geliyorduk. Tabi ben çok uzun yıllar oldu yolları ayıralı ama halen orada mı değil mi bilemiyorum.
Sanırım öneren oydu tam hatırlamayadım ama aklımda kalmış. O dönem Vestel in sattığı Whirlpool marka bir bulaşık makinesi önerilmişti. Aldım ama alırken arızalıymış meğerse, servise gitti geldi.Sonrasına yıllarca sorunsuz çalıştı. Geçen yıl arıza yaptı ama yedek parçası yok tabiki. Firma Türkiyeden çekilmiş. Geçen sene tekrar bulaşık makinesi almak için araştırma yaparken sizin videolarınıza denk geldim. Kimsenin anlatmadığı ince ayrıntılara yer vermiştiniz çok hoşuma gitmişti. Firma firma dolaşıp ürünlerin kalitesizliğini görünce benim makine meğerse mercedesmiş dedim ve eski makine mi tamir edip yola devam etmeye karar verdim. Kimbilir belki yine aynı kalitede bir makine üretmeye karar verir belki üreticiler.

Sanırım öneren oydu tam hatırlamayadım ama aklımda kalmış. O dönem Vestel in sattığı Whirlpool marka bir bulaşık makinesi önerilmişti. Aldım ama alırken arızalıymış meğerse, servise gitti geldi.Sonrasına yıllarca sorunsuz çalıştı. Geçen yıl arıza yaptı ama yedek parçası yok tabiki. Firma Türkiyeden çekilmiş. Geçen sene tekrar bulaşık makinesi almak için araştırma yaparken sizin videolarınıza denk geldim. Kimsenin anlatmadığı ince ayrıntılara yer vermiştiniz çok hoşuma gitmişti. Firma firma dolaşıp ürünlerin kalitesizliğini görünce benim makine meğerse mercedesmiş dedim ve eski makine mi tamir edip yola devam etmeye karar verdim. Kimbilir belki yine aynı kalitede bir makine üretmeye karar verir belki üreticiler.
O yıllar Vestel ile anlaşması vardı ama ürün ithal geliyordu biz de çok satın aldırdık. Sorun şu ki ithal ürünler genelde hep aynı üzücü akıbete uğruyor yani sahipsiz kalıyorlar. Y özel anlaşmalar ile bir yerli markanın yanına yamanıyorlar ya distribütör mantığı ile getirtilen ürün oldukları için arıza çıkınca boyunları bükük kalyor, tamir ettirmek büyük maliyet sonuçları ortaya sergiliyor vs.

Arçelik daha geçen hafta (Hatta sanırım bu hafta) Whirlpool Avrupa iştiraklerini de kendi bünyesine kattı.

Eğer sadece İSİM olarak satacaklarsa YAZIK derim çünkü Vestel efendinin insanlara TOSHIBA diye sattığı ve Arçelik efendinin insanlara GRUNDIG diye sattıkları ürünlerin aslında arçelik ve vestel olduğu gerçeğini herkese anlatıyoruz elimizden geldiğince.

Eğer Arçelik 6167 makineyi alıp önüne Whirlpool etiketi basıp satacaklarsa hakikaten artık ''Yazıklar olsun'' derim yani :)

LG diye alıyorsunuz bakıyorsunuz Vestel montajlamış.
SAMSUNG diye alıyorsunuz bakıyorsunuz ki buzdolabı bildiğiniz vestel

MIELE diye güvenelim istiyoruz yahu daha müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz adamın düşünün yani. Düşünün ki bu adamlar 60.000tl ye çamaşır makinesi, 120.000tl ye buzdolabı satan adamlar ama işte sorun bizim ülkemizdeki yönetim anlayışları.

Bakınız Midea klimaları severim, ama geçmiş dönemde Modern klima zamanında eleştirdik, bazı konularda bugün FG Europe zamanında da eleştirilecek yanları var.

Yani markalar dünyada büyük ama bizim Ülkemize gelince TÜRK MANTIĞI işin içine giriyor ve markaların beş kuruş değeri kalmıyor ne yazık ki.

İnanabiliyor musunuz, iyi bir markanın üst düzey yetkilisi bana, kendilerine ulaşamadığından dolayı sitem eden bir tüketicileri için ''Ama o da hafta sonu aramış'' şeklinde cümle kurdu daha ne diyeyim ki ?

Amerikan denen HOOVER Eskişehir'de montajlanıyor, Alman denen Bosch deseniz Gebze'de, KORELİ Samsung diye satın aldığınız ankastre aslında simfer, JAPON SONY diye araba parası verip tv alıyorsunuz içinden Çinli BOE panel çıkıyor.

İyi desek iyi değiller, kötü desek kötü değiller yani ister istemez duruma şekle ve koşula göre değerlendirme yapıyoruz.

Çok teşekkür ederiz. Hoş geldiniz. ?
Hoşbuldum sizin gibi arkadaş çevremin akrabalarimın tavsiye, satın alma , arıza teknik destek konularında elimden geldiğince destek oluyorum sayenizde incelemeleriniz, tecrübeleriniz bilgi birikiminizle bizde istifade ediyor insanlara hem destek anlamında hem tasarruf olarak yanında kaziklanmama sanatını öğrenmeye çalışıyoruz

Hoşbuldum sizin gibi arkadaş çevremin akrabalarimın tavsiye, satın alma , arıza teknik destek konularında elimden geldiğince destek oluyorum sayenizde incelemeleriniz, tecrübeleriniz bilgi birikiminizle bizde istifade ediyor insanlara hem destek anlamında hem tasarruf olarak yanında kaziklanmama sanatını öğrenmeye çalışıyoruz
En sevdiğimiz husus, bilgiyi karşılıklı birbirimizden öğreniyor olmamız.
Üye dostlardan o kadar çok şey öğrendik ve halen de öğrenmeye devam ediyoruz ki, bu etkileşim sayesinde bilinçli tüketici toplumu oluşturma çabalarımız karışılık buluyor.
Var olunuz :)

Bir süredir arka plan çalışmalarını yürüten yazılımcı dostlarımız çalışmalarını bitirdi ve bugün artık bölümlerini oluşturmaya başladık. Bugünü tarihe not düşmüş olalım, nasıl ki bundan 20 yıl önce donanımhaber forumunda yazarken bu gün ''Vay be üstünden 20 sene geçmiş'' diyebiliyorsak bundan yıllar sonra halen varsak biz, yoksak bizim temsilcilerimiz halen bu forumda bilgi paylaşmaya devam eder diye umut ediyor herkese sevgilerimi sunuyorum :)
Hayırlı olsun seviliyorsunuzzz.....

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri