Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

İnternet hızın'da düşüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jon Snow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jon Snow

Araştırmacı
Araştırmacı
Halihazırda TT alt yapısı üzerinden Comnet internet kullanmaktayım 5 ay öncesine kadar hiçbir problem yoktu (var'dı ama çözülen problem'ler) bu seferki problem ise 70 - 75 mbps olarak aldığım hız 35'mbps düşürüldü 5 ay'dır şikayet etmekdik kurum bırakmadım Şikayet ettiğim kurumlar (KDK) ve hiçbir vasfı olmayan boşa para kazanan (Cimer ve BTK) sonuç ise standart copy paste cevaplar ciddi mana'da yoruldum bu ülkeden. Bu durumu nasıl çözebilirim ben başka türlü varmı öneriniz? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz @Tesla @Fikoloji ve diğer değerli dostlar.

VDSL kullanıyorum.

Bölgem'deki tüketici hakem heyetine gittim şikayet etmek için bize şikayet edemezsin vs vs tarzı cümleler kurdu zaten haz ettiğim yer değil haklı olduğum halde tüketici hakem kararına red veren birim'ler kendisi

Yıl olmuş: 2024 Ben internetimin daha hızlanmasını hatta artık fibere geçirilmesini beklerken internet hızım düşürülüyor :)

Ayrıca tt ekibi geldi bölgeme gerekli kontrolleri yaptı ve senin bölgendeki problem tt kaynaklı ve tt çözmez maliyetli dedi bu senin çözümün Fiber internet dedi.

Apartman dairesinde oturuyorum ve birlik beraberlik pek yok tek başıma halletmem lazım.

Halihazırda TT alt yapısı üzerinden Comnet internet kullanmaktayım 5 ay öncesine kadar hiçbir problem yoktu (var'dı ama çözülen problem'ler) bu seferki problem ise 70 - 75 mbps olarak aldığım hız 35'mbps düşürüldü 5 ay'dır şikayet etmekdik kurum bırakmadım Şikayet ettiğim kurumlar (KDK) ve hiçbir vasfı olmayan boşa para kazanan (Cimer ve BTK) sonuç ise standart copy paste cevaplar ciddi mana'da yoruldum bu ülkeden. Bu durumu nasıl çözebilirim ben başka türlü varmı öneriniz? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz @Tesla @Fikoloji ve diğer değerli dostlar.

VDSL kullanıyorum.

Bölgem'deki tüketici hakem heyetine gittim şikayet etmek için bize şikayet edemezsin vs vs tarzı cümleler kurdu zaten haz ettiğim yer değil haklı olduğum halde tüketici hakem kararına red veren birim'ler kendisi

Yıl olmuş: 2024 Ben internetimin daha hızlanmasını hatta artık fibere geçirilmesini beklerken internet hızım düşürülüyor :)

Ayrıca tt ekibi geldi bölgeme gerekli kontrolleri yaptı ve senin bölgendeki problem tt kaynaklı ve tt çözmez maliyetli dedi bu senin çözümün Fiber internet dedi.

Apartman dairesinde oturuyorum ve birlik beraberlik pek yok tek başıma halletmem lazım.
Yeni internet bağlatan olduysa kapasiteden dolayı hız düşümü olabilir
Kullandığınız modem marka modeli nedir
Apartmandaki ankastre kutusundaki kabloların durumu nedir eski ise yeni hat çekilmesi gerekiyor

Hat değerlerinizde düşme var mı? Port arızalanmış veya yeni bir aboneye sizin sağlam portunuz verilmiş olabilir. Ayrıca ankastreden gelen kablo eskiyse veya kabloda ek varsa bu sebepten dolayı da değerlerinizde sorun yaşıyor olabilirsiniz.

VDSL kullanıyorum.

Siz dua edin 35 mbps alıyorsunuz. Biz İzmir Gümüldür e 2 yılda zorla port bulduk bağlattık TTNET e . 16 mbps veriyorlar dı , ona da razı idik. Bu yaz onu da bulamıyoruz ,Kanalizasyon kazısında hatlarmı kopmuş ne 3-4 aydır Kablumbağlar bizi solladı. Sürekli kopuyor. Her ay pardon ,özür sms geliyor ,fatura kıyağı var .Faturalar 90 TL .

Apartmandaki ankastre kutusundaki kabloların durumu nedir eski ise yeni hat çekilmesi gerekiyor

Zyxel VMG8623-T50B ankastre yeni ve ankastre'den evime kadar cat 6 kablo çektirdim.​

Zyxel VMG8623-T50B ankastre yeni ve ankastre'den evime kadar cat 6 kablo çektirdim.​

Bu sorunu tartışmıştık diye hatırlıyorum. Modem iş görür ankastre daire arası tesisatta yeni. Telekom'a el mahkumsunuz. Bütün mahalleden imza toplayacaksınız muhtara da onaylatıp Telekom'a teslim edeceksiniz ki mahallenizi fiber dönüşümü için yatırım programına alsınlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri