Merhaba sayın forum sakinleri. Kaira 24.000 btu klima sahibiyim. 05.10.2022 tarihinde ısıtma ve soğutma amaçlı satın aldım ve kurulumu problemsiz gerçekleşti. Hava sıcaklıklarının birkaç gün yüksek gitmesi sebebiyle soğutma modunu kullanmak istedim. Önceki sene 25-26 derecelerde ve çok nadir olarak 24 derecede kullandım. Fakat bu sene 24 hatta 23 dereceye getirmeme rağmen 1-2 soğutma döngüsünden sonra uzun süre dış ünide durmuş şekilde çalışmıyordu. Ortama koyduğum dereceden bakarak problem olabileceğini düşünüp daikin müşteri hizmetlerine başvurdum ve süreç başlamış oldu. Farklı tarihlerde 2 kez daha müşteri hizmetlerini aramama rağmen yönlendirdik arayacaklar diyip işin içinden çıkıyorlar. Servisin numarasını verdiler. Aradığımda servis henüz ekranımıza düşmedi. Gördüğümüzde arayacağız diyor. 26 Nisan cuma gününden beri beklemekteyim. Yaz yoğunluğu başlamadığı halde bu kadar süre dönüş alamamış olmak markaya karşı ön yargı oluşturmaya başladı. Sanki kaira markasına daikin üvey evlat muamelesi yapıyor. İzleyebileceğim yolla ilgili tavsiyelerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.