Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Premium özel visa 2.000 TL indirimiden nasıl yararlanıyoruz acaba bende çıkmıyor. Premium üyelik mi oluşturmamız gerekiyor.
Bilgiler için teşekkürker, baya bir sohbet ettik değerlendirmelerde bulundunuz. Değerli abimiz @Adem Helvacı bana yazdığı yoruma istinaden Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima siparişi oluşturuyorum.Ek olarak sıcaklar bastırmadan ve işler yoğunlaşmadan alıp kurtulmak en mantıklısı. Hem sıra bekleme derdi olmaz hem de emekçi dostların işi biraz daha kolaylaşır. Yaz sıcağının altında montaj yapmak kolay değil. Hele bir de kıyı kesimlerde yapıyorlarsa vay hallerine...
Hayırlı olsunBilgiler için teşekkürker, baya bir sohbet ettik değerlendirmelerde bulundunuz. Değerli abimiz @Adem Helvacı bana yazdığı yoruma istinaden Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima siparişi oluşturuyorum.
Bilgiler için teşekkürker, baya bir sohbet ettik değerlendirmelerde bulundunuz. Değerli abimiz @Adem Helvacı bana yazdığı yoruma istinaden Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima siparişi oluşturuyorum.
Rica ederim, faydamız dokunduysa ne mutlu. Cihazlarınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Montaj vakti geldiğinde vakum konusuna çok dikkat edin. Tekrar tekrar söylemiş gibi oluyorum ama önemli bir mevzu. Umarım gelen servislerden de memnun kalırsınız.@M.Faraday teşekkür ederiz indirim bilgisi için.
Kendi açtığım konuya da sağlıklı yönlendirmen vesilesiyle de Kaira aldım bende.
12000btu 26.000 TL olarak aldım
İki ay sonra 40.000 tl altına vereceklerini sanmıyorum düşünenler varsa verebileceğim tek tavsiye ellerini çabuk tutmalari olur.
İyi forumlar hepinize, saygilar.
2.000 TL ekstra indirimi öğrenebildiniz mi?Premium özel visa 2.000 TL indirimiden nasıl yararlanıyoruz acaba bende çıkmıyor. Premium üyelik mi oluşturmamız gerekiyor.
Hepsiburada Premium üyesi olan ve Visa logolu kart kullananlar için kısa süre geçerli bir kampanyaydı sanırım.2.000 TL ekstra indirimi öğrenebildiniz mi?
Bende de çıkmadı paylaşan arkadaş dün sipariş vermiş kampanya mı bitti acaba
Ben siparişimi iptal ettim premium kart çıkarttım bu 2.000 tl indirimi kapmak için ama kampanya düne kadar geçerliymiş sanırımHepsiburada Premium üyesi olan ve Visa logolu kart kullananlar için kısa süre geçerli bir kampanyaydı sanırım.
2000 TL indirimi kapayım derken eldeki indirimden de olmayın sonra.Ben siparişimi iptal ettim premium kart çıkarttım bu 2.000 tl indirimi kapmak için ama kampanya düne kadar geçerliymiş sanırım
Sağlık olsun
Indirim sanırım sınırlı sayıdaydı. Bugün normal fiyatından satın aldım.2.000 TL ekstra indirimi öğrenebildiniz mi?
Bende de çıkmadı paylaşan arkadaş dün sipariş vermiş kampanya mı bitti acaba
2000 TL indirimi kapayım derken eldeki indirimden de olmayın sonra.![]()
Evet doğru söylüyorsunuz ayrıca kargoyu 1 hafta sonra teslim ediyorlar. Bakalım kuruluma kaç gün sonra gelecekler2000 TL indirimi kapayım derken eldeki indirimden de olmayın sonra.![]()
Müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettikten sonra sipariş iptali yaptım.2000 TL indirimi kapayım derken eldeki indirimden de olmayın sonra.![]()
Benden tavsiye şuan servis randevusu alın zaman tasarufu yapınEvet doğru söylüyorsunuz ayrıca kargoyu 1 hafta sonra teslim ediyorlar. Bakalım kuruluma kaç gün sonra gelecekler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.