Midea da + kurulum ücreti var sanırım ve 5/6 binlerden bahsediyorlar bilgin olsun, hayırlısı olsun en iyisini kullanmak nasip olsun herkeseValla 23 bine halledecektik 33 bine çıktı. İnmez artıkNeyse Mideaya yaklaştı bari Midea alayım
![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Midea da + kurulum ücreti var sanırım ve 5/6 binlerden bahsediyorlar bilgin olsun, hayırlısı olsun en iyisini kullanmak nasip olsun herkeseValla 23 bine halledecektik 33 bine çıktı. İnmez artıkNeyse Mideaya yaklaştı bari Midea alayım
![]()
Mideayı ya resmi sitesinden yada güvenilir bir bayiden almayı düşünüyorum. Bakalım yazdım dönüş bekliyorum onlardan. Bayi fiyatları iyi olursa alırım. Sitesinde 12klık olan 40 bin küsür montaj dahil satılıyor. 9klık da yeter denildi ama şu an onun stoğu yokmuş olsa da o da 38 bin civarında çok bir farkı yok. Dediğin gibi başka yerlerden alırsam 28 30 bin civarına da görmüştüm ama servis ücret ister. Sıkıntı olmasın diye biraz iyi fiyat verirlerse bayiden almayı düşünüyorum.Midea da + kurulum ücreti var sanırım ve 5/6 binlerden bahsediyorlar bilgin olsun, hayırlısı olsun en iyisini kullanmak nasip olsun herkese![]()
Az önce ben de gördüm gelip yazacaktım siz yazmışsınız
)Az önce ben de gördüm gelip yazacaktım siz yazmışsınızYapıştırsam mı diyorum bir yandan dış ünite sesi sıkıntı olursa, servis beni uğraştırır mı diye endişelerim var. Dediğim gibi olumsuz yorumları beni etkiliyor. O yüzden rezil olmak yerine daha fazla verip servisin daha hızlı ve iyi olmasını istiyorum.
Selamlar, iyi haftalar herkese,Rica ederim, faydamız dokunduysa ne mutlu. Cihazlarınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Montaj vakti geldiğinde vakum konusuna çok dikkat edin. Tekrar tekrar söylemiş gibi oluyorum ama önemli bir mevzu. Umarım gelen servislerden de memnun kalırsınız.
Selamlar, iyi haftalar herkese,
Kaira 12.000 BTU klima bugün takıldı ama içerisinde içerisinde hiç gaz yoktu. Fabrikadan bu şekilde gaz olmadan gelmiş dediler. Klimayı takarken 6-7 dakika vakum yapıldı. Yeniden gaz basmak için gelecekler ama tekrar vakumlama yapılması gerekiyor mu
Gaz kaçağı olabilir mi? Gaz kaçağı varsa nasıl yol izlenlemeli?Selamlar, iyi haftalar herkese,
Kaira 12.000 BTU klima bugün takıldı ama içerisinde içerisinde hiç gaz yoktu. Fabrikadan bu şekilde gaz olmadan gelmiş dediler. Klimayı takarken 6-7 dakika vakum yapıldı. Yeniden gaz basmak için gelecekler ama tekrar vakumlama yapılması gerekiyor mu acaba bilgi rica ederim.
Evet herşey dahil fiyat. kurulum vsdış ünite de dahil fiyata değil mi? fiyat oldukça uygun çünkü, değerlendirilebilir.
Açtığınız konuya cevap yazmıştım ama buradan da yazayım, belki aynı durum ile karşılaşanlar olabilir. Almış olduğunuz üründe fabrikasyon bir hatadan ya da taşıma kaynaklı hasardan dolayı gaz kaçağı olmuş olabilir. Dış üniteye, fabrikanın belirlediği gramajda gaz basıldıktan sonra mutlaka kaçak testi yapılması gerekir. Kaçak testi sırasında dış üniteye bağlı olan manometre üzerindeki değerler kontrol edilmeli. Gösterge eksi değerden ''sıfıra'' doğru yaklaşıyorsa bir sızıntı var demektir. Herhangi bir değişim olmuyorsa kaçak yoktur.Gaz kaçağı olabilir mi? Gaz kaçağı varsa nasıl yol izlenlemeli?
Hayırlı uğurlu olsun yakışıklı kardeşim.Abim için sipariş ettiğimiz 18000 BTU Kaira montajı bugün yapılmış Ekli dosyayı görüntüle 25441Ekli dosyayı görüntüle 25442
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın abiniz. Montaj da gayet düzgün yapılmış. Vakum da yapıldıysa tadından yenmez. Abiniz servis konusunda şanslıymış gerçekten.Abim için sipariş ettiğimiz 18000 BTU Kaira montajı bugün yapılmış Ekli dosyayı görüntüle 25441Ekli dosyayı görüntüle 25442
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın abiniz. Montaj da gayet düzgün yapılmış. Vakum da yapıldıysa tadından yenmez. Abiniz servis konusunda şanslıymış gerçekten.
Klima servislerinin, mevzuata göre kalıcı elektrik tesisatı çekmeleri zaten yasak. Bu durum da servisin kurallara uyduğunu gösterir aslında. Böylesi daha iyi olmuş bence. İşe olumlu tarafından bakmış olalım böylece.Çok teşekkür ederim.Sadece elektrik bağlantısı yapılmamış 1.5 Luk kabloyla test yapmışlar resimde kablo görünüyor kabloyu 2.5 Luk kullanıp içeriye bıraksalar çok daha makbule geçerdi diye düşünüyorum.
![]()
Bağlama işini yapmasa da o kabloyu binanın içine çekebilir elektrikçi merdiven getirmek zorunda ünite yukarıda bir sürü gereksiz iş elektrikçinin günahı neKlima servislerinin, mevzuata göre kalıcı elektrik tesisatı çekmeleri zaten yasak. Bu durum da servisin kurallara uyduğunu gösterir aslında. Böylesi daha iyi olmuş bence. İşe olumlu tarafından bakmış olalım böylece.![]()
Mantıklı bir yaklaşım.Bağlama işini yapmasa da o kabloyu binanın içine çekebilir elektrikçi merdiven getirmek zorunda ünite yukarıda bir sürü gereksiz iş elektrikçinin günahı ne![]()
Teşekkürler açıklama içinAçtığınız konuya cevap yazmıştım ama buradan da yazayım, belki aynı durum ile karşılaşanlar olabilir. Almış olduğunuz üründe fabrikasyon bir hatadan ya da taşıma kaynaklı hasardan dolayı gaz kaçağı olmuş olabilir. Dış üniteye, fabrikanın belirlediği gramajda gaz basıldıktan sonra mutlaka kaçak testi yapılması gerekir. Kaçak testi sırasında dış üniteye bağlı olan manometre üzerindeki değerler kontrol edilmeli. Gösterge eksi değerden ''sıfıra'' doğru yaklaşıyorsa bir sızıntı var demektir. Herhangi bir değişim olmuyorsa kaçak yoktur.
Kaçak olduğu tespit edildiği taktirde de servis personeline ürün ile ilgili rapor tutturup değişim isteyebilirsiniz. Sıfır ürün olduğu için bu sizin en doğal hakkınız.
İyi günlerde kullanınAbim için sipariş ettiğimiz 18000 BTU Kaira montajı bugün yapılmış Ekli dosyayı görüntüle 25441Ekli dosyayı görüntüle 25442
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.