Bağlantısını paylaştığım konuya bir bakın isterseniz.Xtrame save için önerebileceğiniz izmirde yada manisada uygun bir bayi var mıdır?
https://inceleriz.com/forum/konular/midea-klima.11489/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bağlantısını paylaştığım konuya bir bakın isterseniz.Xtrame save için önerebileceğiniz izmirde yada manisada uygun bir bayi var mıdır?
Tesekkur ederim.Hayırlı olsun klimanız, güle güle kullanın. Servis konusunda şanslıymışsınız. Memnun kaldıysanız hangi servis olduğunu paylaşabilir misiniz? Belki sizinle aynı bölgede ikamet edip aynı servisten hizmet alacaklar olabilir. Konudaki memnuniyet mesajını görürlerse belki bir ön izlenim oluşur.
Kumanda konusunda ise; sarı site veya diğer satış platformları üzerinden ikinci el Midea kumandası alabilirsiniz. Orijinal kumanda üzerinde olmayıp da bu kumanda üzerinde olan bazı özelliklerin, sorunsuz şekilde çalıştığını ve kullanılabildiğini söyleyenler mevcut. Bir araştırın isterseniz.
Eşimi kandırabilsem bende alacağım yatak odasına ama yok diyor abiŞu anda fiyatlar daha da aşağı inmiş durumda. Klima almayı düşünenler için çok iyi bir fırsat.
- 9.000 BTU - 21.398,40 TL
- 12.000 BTU - 24.480 TL
- 18.000 BTU - 36.676,80 TL
Hayırlısı olsun. Seneye başka fırsatlar da denk gelecektir mutlaka. Yeni evinize taktırırmış olursunuz.Eşimi kandırabilsem bende alacağım yatak odasına ama yok diyor abi) ev değiştireceğiz seneye felan birikim yapalım diyor aldırmıyor
)
Merhaba bugün yarın klima almayı düşünüyorum,hazır kairada da indirim varken.Yalnız şöyle bişey de sormak istiyorum, tcl elite TAC-18HSD/XA51L modeli kairadan daha fonksiyonel görünüyor,fiyatı 43bin lira. Kaira 18bin btu ile aradaki fiyat farkına değer mi ,fonksiyon ve verimlilik olarak uzun kullanımda. Tabi tcl in satış sonrası durumunu da risk alarak değerlendireceğim aradaki fark mantıklı ise. İzmir menemende oturuyorum salonda kullanacağım güneydoğu ve güneybatı cephesinde iki duvar var büyük oranda cam. Bu ikisi klimadan hangisini seçmek mantıklı sizce,dönüşünüze göre bugün sipariş vereceğim,teşekkürlerŞu anda fiyatlar daha da aşağı inmiş durumda. Klima almayı düşünenler için çok iyi bir fırsat.
- 9.000 BTU - 21.398,40 TL
- 12.000 BTU - 24.480 TL
- 18.000 BTU - 36.676,80 TL
Merhaba, TCL markasının klimaları kötü değil ama satış sonrası hizmet durumu muamma. Kuruluma gelen servisin ne olduğu belli değil. Sorun yaşadığınız zaman da ne olacağı belli değil. Açıkçası bu riske girmeye değmez. Yine de son karar sizin tabi.Merhaba bugün yarın klima almayı düşünüyorum,hazır kairada da indirim varken.Yalnız şöyle bişey de sormak istiyorum, tcl elite TAC-18HSD/XA51L modeli kairadan daha fonksiyonel görünüyor,fiyatı 43bin lira. Kaira 18bin btu ile aradaki fiyat farkına değer mi ,fonksiyon ve verimlilik olarak uzun kullanımda. Tabi tcl in satış sonrası durumunu da risk alarak değerlendireceğim aradaki fark mantıklı ise. İzmir menemende oturuyorum salonda kullanacağım güneydoğu ve güneybatı cephesinde iki duvar var büyük oranda cam. Bu ikisi klimadan hangisini seçmek mantıklı sizce,dönüşünüze göre bugün sipariş vereceğim,teşekkürler
Peki bu tabloda Tcl tarafındaki bu liste özellikleri klima kullanımında önemli mi yada tercih sebebi olabilir mi, daha önce klima almadığım için yabancıyım konuya ,o sebeple soruyorum.Merhaba, TCL markasının klimaları kötü değil ama satış sonrası hizmet durumu muamma. Kuruluma gelen servisin ne olduğu belli değil. Sorun yaşadığınız zaman da ne olacağı belli değil. Açıkçası bu riske girmeye değmez. Yine de son karar sizin tabi.
Bir ürün alırken mutlaka kendi sitesine bakın öncelikle. Bu tarz karşılaştırma sitelerinde bilgi hataları olabiliyor. Ürün seçimi konusunda kafanızı karıştırabilir, sizi yanlış yönlendirebilir. Aşağıdaki bağlantılar üzerinden bir göz atın isterseniz.Peki bu tabloda Tcl tarafındaki bu liste özellikleri klima kullanımında önemli mi yada tercih sebebi olabilir mi, daha önce klima almadığım için yabancıyım konuya ,o sebeple soruyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 25546
Yüksek frekansta çalışan her cihazın bir miktar ses çıkarması normaldir. Özellikle de bu sınıftaki cihazlarda benzer sesleri duymanız muhtemel. Bu durum sadece ürün ile alakalı da değildir. Servisin işçiliği, duvarın yalıtım durumu, duvarın cinsi gibi unsurlar da bu durumu doğrudan etkiler.Fiyat iyi gerçekten de. Yorumlarda dış ünite için bir tık sesli çalıştığıyla alakalı yorumlar var. Sizlerin tecrübesi nasıl oldu? Kurulumda vakum yapmamak için takla atan teknik elemanlar var mı?
Merhaba, dediğiniz gibi riske girmedim kaira aldım. 6 mayısta hepsiburadadan aldım bugün teslim edildi,menemen daikin yetkili servisten montaj randevusu aldım yarın için. Aslında kargo dağıtıma çıkınca daikinden mesaj geldi montaj randevunuz alınmıştır servis sizinle iletişime geçecektir diye. Kurulumda vakum konusuna dikkat etmem gerektiğini biliyorum,vibrasyon takozları klimanın içinden mi çıkıyor,kilit nokta var mı dikkat etmem gereken ve borular klimanın içinden mi çıkıyor acaba.Merhaba, TCL markasının klimaları kötü değil ama satış sonrası hizmet durumu muamma. Kuruluma gelen servisin ne olduğu belli değil. Sorun yaşadığınız zaman da ne olacağı belli değil. Açıkçası bu riske girmeye değmez. Yine de son karar sizin tabi.
Merhaba, klimanız hayırlı olsun. Montajın en önemli noktası vakum. Belirli bir süresi yok ama ortalama 10 - 15 dk kadar yapılırsa iyi olur. Fazlası da size artı yazar. Kutudan 4 metrelik bakır boru kiti çıkıyor bildiğim kadarıyla. Diğer malzemelerin çıkıp çıkmadığını bilmiyorum açıkçası. Çıkmıyorsa bile servis temin edecektir.Merhaba, dediğiniz gibi riske girmedim kaira aldım. 6 mayısta hepsiburadadan aldım bugün teslim edildi,menemen daikin yetkili servisten montaj randevusu aldım yarın için. Aslında kargo dağıtıma çıkınca daikinden mesaj geldi montaj randevunuz alınmıştır servis sizinle iletişime geçecektir diye. Kurulumda vakum konusuna dikkat etmem gerektiğini biliyorum,vibrasyon takozları klimanın içinden mi çıkıyor,kilit nokta var mı dikkat etmem gereken ve borular klimanın içinden mi çıkıyor acaba.
Kaira Klima kumandası herkeste bu şekilde mi acaba her zaman numaralar ekranda bulunuyor. On off tuşuna basinca kumanda ekranimda birşey olmuyor. Kumanda ekranı kapanmıyor. Samsung klimamda kumandanın on off tuşuna basınca Normal olarak çalışıyor. Kaira klima kumandası bozul olabilir mi yoksa böyle herkesteklima kumandası her zaman bu halde duruyor. On off tuşuna basıyorum kapanmıyor. Ekrandan numaralar gitmiyor. Bu normal birşey mi acaba
Ekli dosyayı görüntüle 25464
Kaira Klima kumandası herkeste bu şekilde mi acaba her zaman numaralar ekranda bulunuyor. On off tuşuna basinca kumanda ekranimda birşey olmuyor. Kumanda ekranı kapanmıyor. Samsung klimamda kumandanın on off tuşuna basınca Normal olarak çalışıyor. Kaira klima kumandası bozul olabilir mi yoksa böyle herkeste
Merhaba,cuma günü klima geldi cumartesi günü sabahtan daikin servisi gelip montajı yaptı.Bakır boru içinden çıktı,titreşim takozu da servisin getirdiği aparatın üstünde vardı.Sohbet muhabbet eşliğinde montajı yaptılar,vakum konusunu da minimum 10-15 dakka yapılması gerektiğini gelen teknisyen arkadaş kendi söyledi,bazen yapılmıyomuş dedim,10 dakka erken çıkmak için suistimal edenler oluyodur illaki dedi.13 dakka yaptılar vakumu. Montaj kısmını stres yapmıştım ama işine saygılı teknisyene denk geldim.Klimanın soğutma performansını beğendim tavsiye ederim.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Merhaba, klimanız hayırlı olsun. Montajın en önemli noktası vakum. Belirli bir süresi yok ama ortalama 10 - 15 dk kadar yapılırsa iyi olur. Fazlası da size artı yazar. Kutudan 4 metrelik bakır boru kiti çıkıyor bildiğim kadarıyla. Diğer malzemelerin çıkıp çıkmadığını bilmiyorum açıkçası. Çıkmıyorsa bile servis temin edecektir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.