Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Karaca mikserimi kendi kafasına göre hurdaya ayırdı

LerFly

Yeni Üye
Yeni Üye
Herkese selamlar, bundan 5 ay önce karaca üzerinden aldığım emsan marka mikserimi servise gönderdim. Servisten bir mesaj geldi ürününüz iade olmuştur diye. Ben böyle bir talepte bulunmadım ürün tamir görüp gelecek diye umuyordum. Müşteri hizmetlerini aradım biz bir şey yapamayız diyerek beni ve ailemi oyaladılar. THH başvurdum emsandan herhangi bir itiraz vs gelmeyince THH kararını verdi. Karar aynen şöyle: "..... ürünün iade alınarak ürünün ayıpsız bir mislinin şikayet eden bana verilmesine" diye. Bu karar sonucu gene karaca müşteri hizmetlerini aradım böyle bir karar var ne yapılacak. En başta dedikleri şeyi tekrar ediyorlar bize ibanınızı atın ürünün 2 yıl önceki fiyatını iade edip bu ürünü yeniden almak İSTERSENİZ size kupon ayarlayalım. Dedikleri şey kağıda dökmedikleri için icraya başvurdum. Bundan sora benim tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Ürünü İstanbul'a gidip alacağım ama nasıl alacağım onu bilmiyorum. Nasıl dilekçe hazırlayacağım vs vs..

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Herkese selamlar, bundan 5 ay önce karaca üzerinden aldığım emsan marka mikserimi servise gönderdim. Servisten bir mesaj geldi ürününüz iade olmuştur diye. Ben böyle bir talepte bulunmadım ürün tamir görüp gelecek diye umuyordum. Müşteri hizmetlerini aradım biz bir şey yapamayız diyerek beni ve ailemi oyaladılar. THH başvurdum emsandan herhangi bir itiraz vs gelmeyince THH kararını verdi. Karar aynen şöyle: "..... ürünün iade alınarak ürünün ayıpsız bir mislinin şikayet eden bana verilmesine" diye. Bu karar sonucu gene karaca müşteri hizmetlerini aradım böyle bir karar var ne yapılacak. En başta dedikleri şeyi tekrar ediyorlar bize ibanınızı atın ürünün 2 yıl önceki fiyatını iade edip bu ürünü yeniden almak İSTERSENİZ size kupon ayarlayalım. Dedikleri şey kağıda dökmedikleri için icraya başvurdum. Bundan sora benim tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Ürünü İstanbul'a gidip alacağım ama nasıl alacağım onu bilmiyorum. Nasıl dilekçe hazırlayacağım vs vs..

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Zaten güvendikleri husus bu.
İcra ile kim uğraşacak, masrafı kim ödeyecek, İstanbula kadar kim gelecek vs vs.

Bu gibi durumlarda ben kıymet taktiri yoluna gidip, mal haczi yerine malın güncel bedelinin bilirkişi aracılığı ile tespiti sonrası para haczine gidilmesi gerektiğini de düşünebilirim. Karar ile firmanın banka hesabına icra kanalından blokaja kadar iş uzatılabilir. Philips televizyonunu 4500tl ye satın alan tüketiciye fatura bedelini ödemek konusund aısrar eden firmaya biz Kıymet Taktiri yolu ile 13.500tl güncel bedel ödetmeyi başarmıştık mesela.

Firma yeter ki sizin bu işin peşini bırakmayacağınızı anlasın. Siz hakkınızı her şekilde alırsınız.

Tabi normal ilerlemesi gereken süreç bakımından ele alırsak siz yine ürünün teslim alınması sürecine dair yapacağınız tüm masrafları belgeleyip kayıt altına alıp dosya masrafları dahil karşı tarafa AYRI bir hak talep davası yöneltebilirisniz.

Bu gibi durumlar için mutlaka uzman bir Hukukçudan bilgi alınması tavsiyemdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri