Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kargolarınız kırık mı geliyor: İşte sebebi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmanke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmanke

Müdavim
Kadim Üye
Kargolarınız kırık mı geliyor: İşte sebebi...Sosyal medyada yayılan bir görüntü kargolarınızın neden kırık geldiğine dair önemli bir ipucu veriyor. Dağıtım için kargoları kamyona yükleyen iki çalışan paketleri fırlatarak yerleştiriyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Yıllardır böyle, özellikle 2020'de iyice cıvıttılar. Çalışmak istemiyorsan,, git çalışma.

Hiçbirine de hiçbir şey olmaz, baktılar sokakta video mu çekiyorlar, o zaman ofisin içinde fırlatırlar kolileri. Kargo A şehrinden çıkıp B şehrine gelene kadar kaç elden kaç araçtan geçiyor, hangisinde kırıldığının bilinmediği sürece hiçbir yaptırım yok.

Kargolarınız kırık mı geliyor: İşte sebebi...Sosyal medyada yayılan bir görüntü kargolarınızın neden kırık geldiğine dair önemli bir ipucu veriyor. Dağıtım için kargoları kamyona yükleyen iki çalışan paketleri fırlatarak yerleştiriyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Şerefsizler ya... DHL satın aldı MNG'yi bakalım ne türlü düzenlemeler yapacaklar bu problemler için.

Ahahahaha tam da ben de bugün instagramda şu videoyu atmıştım.

Umarım Amazon Türkiye gibi olmaz sonu :kiskis

Ahahahaha tam da ben de bugün instagramda şu videoyu atmıştım.

Umarım Amazon Türkiye gibi olmaz sonu :kiskis

Amazon’a ne oldu hocam?

Amazon’a ne oldu hocam?
Valla Hocam bizim çok uyanık(!) aziz Milletimiz, Amazonun iyi niyet politikalarını bir AÇIK olarak değerlendirip ''Kanka bah şinci naaabacam bah'' diyor, Amazondan bir duş başlığı sipariş ediyor (Duş başlığı örnek, genelde düşük bedelli ürünler) sonra ürün gelince ''Vay babooo gırıh çıhtı ya la buuu'' diye Amazona raporlama yapıyor.

Amazon tabi insan evladı, ''Efendim siz hiç üzülmeyin, biz size yenisini yolluyoruz, eskisini de bize iade etmenize gerek yok'' diyor zira eskisinin iade kargo bedeli ürün bedeli kadar neredeyse.

Heee ne oldu? Bizim aziz Milletimizin deha(!) zekâsı 1 para ödeyip iki duş başlığı sahibi olmasına vesile oluyor.

Amazon bakıyor ki bu işin pohunu çıkartıyor bizim aziz Milletimiz, Afrika ülkesine bile uygulamadığı politikayı bizim ülkemizde devreye alıp iade ve değişim politikalarını revize ediyor.

Sonra aynı aziz Milletimiz burada diyor ki ''la bunlar da bozdu kendini''

Evet abi, bozdular kendilerini, iyi de yaptılar.

2 sene önce videolar çekip uyardım insanları ''YAPMAYIN'' diye. ''Siz bunu yaparsanız adamlar dünyada uyguladıklarıpolitikalarını bizim ülkemize özel değiştirir'' dedim ama sesimizi kim duydu, duyanın ne kadar işine geldi tartışılır.

Valla Hocam bizim çok uyanık(!) aziz Milletimiz, Amazonun iyi niyet politikalarını bir AÇIK olarak değerlendirip ''Kanka bah şinci naaabacam bah'' diyor, Amazondan bir duş başlığı sipariş ediyor (Duş başlığı örnek, genelde düşük bedelli ürünler) sonra ürün gelince ''Vay babooo gırıh çıhtı ya la buuu'' diye Amazona raporlama yapıyor.

Amazon tabi insan evladı, ''Efendim siz hiç üzülmeyin, biz size yenisini yolluyoruz, eskisini de bize iade etmenize gerek yok'' diyor zira eskisinin iade kargo bedeli ürün bedeli kadar neredeyse.

Heee ne oldu? Bizim aziz Milletimizin deha(!) zekâsı 1 para ödeyip iki duş başlığı sahibi olmasına vesile oluyor.

Amazon bakıyor ki bu işin pohunu çıkartıyor bizim aziz Milletimiz, Afrika ülkesine bile uygulamadığı politikayı bizim ülkemizde devreye alıp iade ve değişim politikalarını revize ediyor.

2 sene önce videolar çekip uyardım insanları ''YAPMAYIN'' diye. ''Siz bunu yaparsanız adamlar dünyada uyguladıklarıpolitikalarını bizim ülkemize özel değiştirir'' dedim ama sesimizi kim duydu, duyanın ne kadar işine geldi tartışılır.
Ben öyle memnundumki Amazon Türkiyeden anlatamam. O hizmet emin olun Kanadada yok belki Amerikadada yoktur. Sonuç olarak benzer kültür ve coğrafya. Geçenlerde özel indirimden bir ürün aldım. 1 hafta beklettiler sonra iptal ettiler gerekçe de malı temin edememişler. 1 gün sonra aynı malı 170 dolar fazlaya satmaya başladılar. Aradım hani yoktu bana gönderin bunu işte aldığım fiyattan diye hem aradım hem yazdım, cevap hayır oldu. Ne yaptıysam kabul etmediler, müşteri temsilcileri çok kaba. Türkiyede hakkım olanı kibarca istediğimde hep yardımcı olurlardı. Çok şaşırmıştım, bu nasıl medeniyet dedim. Şimdi Türkiye amazonunda bozulmasına üzüldüm :(

Kendilerinde olan kitabı sipariş ediyorlar amazondan; teslimat yapıldığında eski kitabı gösterip bu yırtık diyorlar ve hediye çeki alıyorlar. Diyecek söz yok.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri