Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kırılan Paneli Yenilemek mi & Yeni TV Almak Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan univz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

univz

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
13-15
Marka Model Bilgisi
xyz
İyi forumlar.

Konuda da bahsettiğim malum olaydan ötürü TV araştırmaları yaparken foruma denk geldim. Konu açıp danışmak istedim.

Elimde LG'nin Lg 47LM670S --->
medium01.jpg
modeli mevcut idi.

Bir kaza sonucu panel kırıldı ve malesef kullanılacak seviyede değil.
Panel değişim fiyatlarına baktığımda 6 ila 8k₺ arasında bir fiyatlandırma tablosuyla karşılaştım bu da beni yeni TV arayışına itti.
Kafamdaki mevcut max bütçe aralığında (13-15k₺) TVlere (ONVO-REGAL-TOSHİBA-VESTEL-SUNNY) bakırken önce siteye denk geldim sonra forum içinde konudan konuya atladım IPS / VA - SEHİM - ANTi Glare vsvs derken tatmin edecek seviyede bi ürün alıp alamayacağım konusunda soru işaretlerim biraz daha arttığından paneli mi değişsem & TV mi alsam ikilemini aşamaz oldum.

Son dönemde TVlerle alakam Android Box ürünleri olduğundan bu genel kapsamlı değişim konusunda sizlerin bilgilerine & yardımına başvurmak istedim.

Bu televizyonun panelini isteseniz de yaptıramayabilirsiniz paneli depolarda kalmış mıdır meçhul. Ha bu televizyonun yerine alacağınız Onvo Sunny gibi markaların ürünleri de sizi tatmin etmeyebilir.

Kırılan tvniz zamanına göre iyi bir tv'ydi bütçe aralığının yanına aradığınız boyutda yazarsanız dahada yardımcı olucak yorumlarda gelebilir.
Benim tavsiyem bütçeyi biraz daha artırıp ips tabanlı (size yabancı gelmeyecektir) vestel 55q9900 yada 55qa9700

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri