Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kişisel veri koruma ve cilveli bir kadın arasındaki ilişki

evrenatabek

Süper Üye
Kadim Üye
Merhaba

Bugün pidecide oturuyorum.

Arkadaşlarının yanına gelen kadın, masada bir süre sohbet ettikten sonra olay başlıyor.

Esnafa Finansbank'tan 2 ay sonra ödemeli şöyle böyle imkanlar ile seri şeklinde konuşmalar.

Esnafın krediye ihtiyacı yok.

Cilvesiyle "siz bana numaranızı verin arada ararım" söylevi patlatıyor.

Bu cümle ile konuşmaya bahane olur diye veriliyor

Sonra ana-baba adı kod gelecek gibi laf etmeye başlayınca benim müdahalem.

Siz şuan başvuru yapıyorsun dememle laflar değişmeye başladı.

İşlem yarıda kesildi.

5dk sonra erkekten oluşan masadan cilvesiyle herkesten kişisel verilerini paylaşım ve ilerisi için işlemlere yol açacak verileri topladı.

Şunlar dikkat çekici:
* kendini isim soyad ile tanıtmayıp sadece FinansBank demesi
* kartviziti yok
* Yaka kartı yok
* Banka namına birşey göstermiyor
* Kişisel bilgilerini bir güzel alıyor
* Terslendiğinde alttan alıp başka kişiye yönleniyor....

Cilveli kadınla muhabbet ettim düşüncesindeki erkek
1 gün veya 3 ay sonra işlemler yapılınca nerede bu devlet nerede hakim diye etrafa laflar iken

"Hukuki haklarım nelerdir" sorgulamasından önce olaylar nasıl geliştiyi incelemek lazım.

Bu arada cilveli kadın hiç kadınlara ve damlı masalara krediye ihtiyacınız var mı diye sormadı...

Merhaba

Arkadaşlarının yanına gelen kadın, masada bir süre sohbet ettikten sonra olay başlıyor.

Esnafa Finansbank'tan 2 ay sonra ödemeli şöyle böyle imkanlar ile seri şeklinde konuşmalar.

İşlem yarıda kesildi.

5dk sonra erkekten oluşan masadan cilvesiyle herkesten kişisel verilerini paylaşım ve ilerisi için işlemlere yol açacak verileri topladı.

Şunlar dikkat çekici:
* kartviziti yok
* Yaka kartı yok

1 gün veya 3 ay sonra işlemler yapılınca nerede bu devlet nerede hakim diye etrafa laflar iken

"Hukuki haklarım nelerdir" sorgulamasından önce olaylar nasıl geliştiyi incelemek lazım.

Bu arada cilveli kadın hiç kadınlara ve damlı masalara krediye ihtiyacınız var mı diye sormadı...
Ee akıllı olmak lazım. Başka bir şey yazamıyorum aslında yazardım da forum ortamı. İnsanın aklı başında olacak yoksa çok yolarlar.

Bazen boşuna şantiyelerde kendimizi yıpratıyoruz diye düşünmüyor değilim hani 😂 😂
Sen yapamazsın 🥲 böyle onursuzca para kazanmak bizim gibi insanlara göre değil 😃. Ayrıca bu yine iyi çok daha yoldan çıkmış olan örnekler var. Zamanında gördük yaşadık bunları. Bazı işletmelerde bizzat "abi kadın istiyoruz çünkü esnafın suyuna gider malı sattırır" şeklinde bir zihniyetle karşılaştım. Bizim laçka ayarsız esnaf takımı kendine gelse bu pislikler de biter ama o günler ufukta görünmüyor.

Cinsel açlığın Etiyopyasıdır Türkiye lafını doğrulamışlar.

Hiç acımam böylesi kişilere :) Soysun soğana çevirsin.

Eşinin istediği en basitinden çikolatayı bile almaz elaleme para yedirmeye doymaz. Yazık böyle insanlarla evli olanlara. Yoksa bu acemi çapkınların canı cehenneme.

Sen yapamazsın 🥲 böyle onursuzca para kazanmak bizim gibi insanlara göre değil 😃. Ayrıca bu yine iyi çok daha yoldan çıkmış olan örnekler var. Zamanında gördük yaşadık bunları. Bazı işletmelerde bizzat "abi kadın istiyoruz çünkü esnafın suyuna gider malı sattırır" şeklinde bir zihniyetle karşılaştım. Bizim laçka ayarsız esnaf takımı kendine gelse bu pislikler de biter ama o günler ufukta görünmüyor.
en çokta emlak sektöründe

en çokta emlak sektöründe
İnşaat ve hırdavat sektöründe mal toptancıları kadın arkadaşlarımızı yolluyor ☺️ fakat bazısı cıvıtıyor daha çok mal satabilmek adına. Malum bu satışlardan pazarlamacı arkadaşlar yüksek primler alıyorlar. Onları da anlamak lazım.

Son düzenleme:
KVKK bir çok firmanın büyük ceza yemesine sebep olurken, Devletimiz sağolsun kişisel verilerimizi düzenli aralıklarla e-devletten çaldırıyor. Piyasada güncel bilgileri yok fiyatına alabiliyorsunuz. Bu şekilde aktif bilgi toplamakla uğraşmak bence amatörlük. O ablanın bu işi yüz yüze yapmasına da gerek yok telefonla bile taa Bulgaristandan bu amcaları rahatlıkla silkeleyebiliyorlar. Eğitimsizlik ülkenin en büyük baş belası.

Merhaba

İşlem yarıda kesildi.

Şunlar dikkat çekici:
* kartviziti yok
* Yaka kartı yok

Hanımefendi(!) hangi topluma hangi damardan gireceğini tıp fakültesinde öğrenmiştir sanırım :cool:

Hanımefendi(!) hangi topluma hangi damardan gireceğini tıp fakültesinde öğrenmiştir sanırım :cool:
Bankada kredi hazır, ne kadar istersin ile lafa başlayan hayat üniversitesinden mezundur :)

Bir merak ettiğimde bayağı ayrıntılı olarak kendi cep telefonuna bilgileri yükledi

Adamların kredi notları, borcu var mı diye sistemde taratıp, ona göre cilve oranını yükseltiyor mudur?

Senin ihtiyacın yokta bana çekersin yeriz :)

Çocuklar Duymasın'ın ilk ya da ikinci sezonunda (2003) Şirkete gelen bir sigortacı kadın vardı, Fıs fıs ismail tüm şirketi, araçları, personelleri evlerini her türlü sigorta yaptırıyordu :hihi Kadın da her gün başka bir sigorta yapmak için geliyordu. O bölüm geldi aklıma

Çocuklar Duymasın'ın ilk ya da ikinci sezonunda (2003) Şirkete gelen bir sigortacı kadın vardı, Fıs fıs ismail tüm şirketi, araçları, personelleri evlerini her türlü sigorta yaptırıyordu :hihi Kadın da her gün başka bir sigorta yapmak için geliyordu. O bölüm geldi aklıma
Gülüyoruz aslında bu kadarda olmaz diye ama çevrede daha beter fıs fıslar mevcut:)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri