Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi KISITLI BÜTÇE İLE 18000 BTU KLİMA

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

F1Kan

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
DAYLUX 18000 BTU
Saygı değer hocalarım selamlar.

Kısıtlı bütçem var, maksimum 45k- 50k ye kadar çıkabilirim oda vade farksız 9-12 taksit olursa.

Yer Alanya, 4 katlı binanın 2. katı ,Klimayı takacağımız oda 30m2 tavan 2.6 , amerikan mutfak, 1 dolap 1 derin dondurucu, bir çaycı bir ocak,1 bulaşık makinesi mevcut, batı cephe, aşırı güneş vurmuyor. Pencereler eski tahta, 3 adet tahta kapı car. 5 adet cam var. Dış cephe yalıtım yok.

Amacım airfel,karia tarzı 18000 btu bir şey almak fakat alırkende güvenilir ve vade farksız taksit yapan bir satıcı arıyorum. Sizin önerileriniz neler ?

DAYLUX önerdi bir usta, Daikin alt markası kalitesi airfel ve kaira gibi hatta airfelden daha iyi dedi.

n11 de media markt 40 bin tl ye satıyor şuan "https://www.n11.com/urun/daylux-dtx...pi-inverter-klima-83523761?magaza=mediamarkt#" sizce bunu almalı mıyım yoksa daha uygun fiyata bir şey bulur muyum ?

Dipnot: Kaira plus 12000 btu aldım, gelen usta ve ekibi çok kaliteli ve güzel işçilik yaptılar. 27 dakika vakum yaptılar. Bu usta bana daylux önerdi. Fakat kendileri 51 bin tl 12 ay vade farksız taksitle satıyorlar. N11 den bu DAYLUYX 18000 BTU alsam gelecek olan ustalar bunlar olacak yüksek ihtimal o yüzden işçilik ve vakum konusunda kafam rahat. Lakin diğer markalardan alacağım montaj hizmeti olarakta şüphelerim var. Sizce ben ne yapmalıyım, bana ne önerirsiniz SaygıDeğer Hocalarım ?

DAYLUX, AİRFEL, KAİRA " WİFİSİZ" sizce aynı mı ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri