Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima anakart arıyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mertefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mertefe

Meraklı
Yeni Üye
İşyerimizde bulunan bosch (midea) B1ZMI42005 / 01 model numaralı klima artık bizi pes ettirdi. Anakartını arıyorum.

Yılda 6 defa servis geliyor en ufak şekilde çözüm bulamadılar. Bir sektörün bu kadar bilgisiz olmasıda beni şaşırttı. 10 tane sensörü olan sistemde gelenler multimetre kullanmayı dahi bilmiyorlar. En son bugün kendim bakmak zorunda kaldım, sensörler sağlam fan1 olarak çıkış arızalı rolesinde sorun yok. Röle çekmiyor ve enerji veremiyor. Geçici olarak kontaktör ve fan 1 i birleştirdim. 2. fan da defrost olarak yerden, gelen servislerden birisi defrost almış zaten. Bulunduğum ilde bunu yapacak kimse yok. Arızada belli oldu,bana yukarıda yazdığım model klimanın kartı lazım.

Sıfır olması tercihimdir. Anakartın görselinide ekliyorum.
WhatsApp Görsel 2024-06-13 saat 16.56.05_b3b21761.jpg
WhatsApp Görsel 2024-06-13 saat 16.56.05_9cce9b5e.jpg

İşyerimizde bulunan bosch (midea) B1ZMI42005 / 01 model numaralı klima artık bizi pes ettirdi. Anakartını arıyorum.

Yılda 6 defa servis geliyor en ufak şekilde çözüm bulamadılar. Bir sektörün bu kadar bilgisiz olmasıda beni şaşırttı. 10 tane sensörü olan sistemde gelenler multimetre kullanmayı dahi bilmiyorlar. En son bugün kendim bakmak zorunda kaldım, sensörler sağlam fan1 olarak çıkış arızalı rolesinde sorun yok. Röle çekmiyor ve enerji veremiyor. Geçici olarak kontaktör ve fan 1 i birleştirdim. 2. fan da defrost olarak yerden, gelen servislerden birisi defrost almış zaten. Bulunduğum ilde bunu yapacak kimse yok. Arızada belli oldu,bana yukarıda yazdığım model klimanın kartı lazım.

Sıfır olması tercihimdir. Anakartın görselinide ekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 16672Ekli dosyayı görüntüle 16671
Bu konu ile ilgili İstanbulda çözüm üretebielceğini düşündüğüm bir kardeşim var, irtibat kurayım, eğer işin olur tarafı varsa sizin görüşmenizi sağlarım :ok

Bu konu ile ilgili İstanbulda çözüm üretebielceğini düşündüğüm bir kardeşim var, irtibat kurayım, eğer işin olur tarafı varsa sizin görüşmenizi sağlarım :ok
Abi samiyetimle söylüyorum. Sen bu ülke için bir değersin bu işin halledilmesinin bir önemi yok. Şu yaptığını valla kimse yapmaz. 🦸‍♂️ süper kahraman hikayeleri gibisin.

Geçen bayramda fethiyede geldim. İnan ki netten ofisi bulurmuyum diye aradım adres yoktu gelip yüzyüze tanışmak istedim.

Abi samiyetimle söylüyorum. Sen bu ülke için bir değersin bu işin halledilmesinin bir önemi yok. Şu yaptığını valla kimse yapmaz. 🦸‍♂️ süper kahraman hikayeleri gibisin.

Geçen bayramda fethiyede geldim. İnan ki netten ofisi bulurmuyum diye aradım adres yoktu gelip yüzyüze tanışmak istedim.
Teveccühün güzel kardeşim :)
Aslında inceleriz sosyal medya ve bilişim hizmetleri olarak haritalarda varız ama isim uzun normaldir çıkmaması :)
Nasip diyelim :) Her zaman bekleriz, kapılarımız her daim açık :love: :cay

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri