Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima da kararsız kaldim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

beyazcocuk

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
Airfel
Iyi günler. Tekirdagda yaşıyorum. Arakat dairemize klima almak istiyorum. Çok araştırdım, araştırdıkca kafam karıştı. Öncelikle 2 tane 12000 btu luk regal akacaktim. Ama tavsiye edilmediği için yerli üretimden vaz geçtim. İki klima için max 50bintl butcem var.

Klimalarin birini 24m2 olan salona koyacağız gündüz çalışacak. 12.000btu düşünüyorum.

Diğerini yatak odası ve çocuk odasının girişine hole koyacağız yatarken serinletsin gece kullanılacak. Yatak odası 16m2 çocuk odası 10m2 birde hol olsa en fazla 30-33 m2 yapar ama gece çalışacağı için sorun olmaz diye dusundum. Bunuda 9000 veya 12000 btu düşünüyorum.

Airfel, kaira, dolce vita, baymak arasında kaldım. Ayrıca kumtel ve luxel markalarının da midea tarafından üretildiğini öğrendim. Hangisjni secmeliyim acaba

Iyi günler. Tekirdagda yaşıyorum. Arakat dairemize klima almak istiyorum. Çok araştırdım, araştırdıkca kafam karıştı. Öncelikle 2 tane 12000 btu luk regal akacaktim. Ama tavsiye edilmediği için yerli üretimden vaz geçtim. İki klima için max 50bintl butcem var.

Klimalarin birini 24m2 olan salona koyacağız gündüz çalışacak. 12.000btu düşünüyorum.

Diğerini yatak odası ve çocuk odasının girişine hole koyacağız yatarken serinletsin gece kullanılacak. Yatak odası 16m2 çocuk odası 10m2 birde hol olsa en fazla 30-33 m2 yapar ama gece çalışacağı için sorun olmaz diye dusundum. Bunuda 9000 veya 12000 btu düşünüyorum.

Airfel, kaira, dolce vita, baymak arasında kaldım. Ayrıca kumtel ve luxel markalarının da midea tarafından üretildiğini öğrendim. Hangisjni secmeliyim acaba
Rota klima da bakabilirsiniz. Bulamazsanız Airfel veya Kaira olur.
Kumtel Luxell (Bu yaz 5 farklı marka daha girecek sektöre) bu klimalardan şimdilik uzak durunuz.

Bırakın önce biz teyit edelim, bu tarz ürünler için lütfen acele etmeyin.

Kumtel Luxell (Bu yaz 5 farklı marka daha girecek sektöre) bu klimalardan şimdilik uzak durunuz.

Kaira 12 binlik ve 18 binlik aldık arkadaşım ile
Şuan Hepsiburada en uygun fiyat eğer düşünürsen

Kaira 12 binlik ve 18 binlik aldık arkadaşım ile
Şuan Hepsiburada en uygun fiyat eğer dusunursen

Neden baymak değil, 5 yıl garantisi var.
Çünkü üreticisi AUX.
Kötü klima değil satın almanızda da bir sakınca görmüyorum.
Yine de insanlar genelde önünde BAYMAK yazıyor fdiye güveniyor ama bu durum şeye benziyor, üzerinde DAİKİN yazıyor diye aslında Arçelik olan klima almak gibi. Daha somut örnek ise Samsung buzdolabı satın aldığını zanneden ama aslında Vestel buzdolabı satın alanlar gibi.

Yani vestel buzdolabı alınsın, ben alınmasın demiyorum ama o zaman gitsin vestelden alsın vatandaş, üstünde samsung yazıyor diye, aslında vestel mağazasında 15bine satılan dolabı samsung mağazasında 20bine almasın bizim mantık biraz farklı işler o nedenle önerilerimiz size garip gelebilir.

Çünkü üreticisi AUX.
Kötü klima değil satın almanızda da bir sakınca görmüyorum.
Yine de insanlar genelde önünde BAYMAK yazıyor fdiye güveniyor ama bu durum şeye benziyor, üzerinde DAİKİN yazıyor diye aslında Arçelik olan klima almak gibi. Daha somut örnek ise Samsung buzdolabı satın aldığını zanneden ama aslında Vestel buzdolabı satın alanlar gibi.

Yani vestel buzdolabı alınsın, ben alınmasın demiyorum ama o zaman gitsin vestelden alsın vatandaş, üstünde samsung yazıyor diye, aslında vestel mağazasında 15bine satılan dolabı samsung mağazasında 20bine almasın bizim mantık biraz farklı işler o nedenle önerilerimiz size garip gelebilir.
Abi seni etkiketlemiş oldugum kendi konumumdaki mesaja bakarmısın rica etsem

25bine kaira hepsiburada da 6 taksit.
25 bine airfel trendyol da 9 taksit.

Bu akşam yarış var anlaşılan. ikiside aynıysa 9 taksit olanı seçmek sanki daha mantıklı
Wi-Fi olsun derseniz Kaira, gerekli değil derseniz Airfel alınabilir. Hatta ek olarak Bosch CL2000U modeline de bir göz atmanızı öneririm. Temelde bu üç model de Midea'nın Prime modeli aslında. Bölgenizdeki servis kalitesine göre bu modellerden birini alabilirsiniz.

Wi-Fi olsun derseniz Kaira, gerekli değil derseniz Airfel alınabilir. Hatta ek olarak Bosch CL2000U modeline de bir göz atmanızı öneririm. Temelde bu üç model de Midea'nın Prime modeli aslında. Bölgenizdeki servis kalitesine göre bu modellerden birini alabilirsiniz.
2 tane kaira aldım. 25000tl ve artı 3 yılda ek garanti aldım. 6 taksit. hayırlı olsun

20250318_183338.webp

Şuan fiyatı 34 bin TL oldu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri