Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima Gree veya Bosch

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sakkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sakkin

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
Gree, Bosch
23 m2 salonumuz 1. Kat. İki cephesi açık, yalıtımsız ve alt kat boştur. Çok fazla güneş görmüyor. Öncelik Soğutma amaçlı olacak, odanın kapısı açılmayacak. 18000 btu Bosh Climate netten sipariş verdim fakat dün bayram ziyaretinde bir evde kullanılıyordu. İç üniteden rahatsız edici ses gelince tereddüte kaldım. Gree kaliteli ürün. Birkaç bayi 18000 btu pular serisi önerdi. Ama bu modelin önerilmediğini gözlemliyorum. Sorum 12000 btu fairy yeterli gelirmi? Pular'mı almayalim ? Climate 18000 ile fairy 12000 aynı fiyatta. Siparişim iptalde edebilirim kararsız kaldım.
Herkese iyi bayramlar dilerim.

23 m2 salonumuz 1. Kat. İki cephesi açık, yalıtımsız ve alt kat boştur. Çok fazla güneş görmüyor. Öncelik Soğutma amaçlı olacak, odanın kapısı açılmayacak. 18000 btu Bosh Climate netten sipariş verdim fakat dün bayram ziyaretinde bir evde kullanılıyordu. İç üniteden rahatsız edici ses gelince tereddüte kaldım. Gree kaliteli ürün. Birkaç bayi 18000 btu pular serisi önerdi. Ama bu modelin önerilmediğini gözlemliyorum. Sorum 12000 btu fairy yeterli gelirmi? Pular'mı almayalim ? Climate 18000 ile fairy 12000 aynı fiyatta. Siparişim iptalde edebilirim kararsız kaldım.
Herkese iyi bayramlar dilerim.
Merhaba, 23 metrekare alan için 18.000 BTU çok fazla gelir. 12.000 BTU bir cihaz işinizi görecektir. Gree'de alt modeller pek önerilmiyor, Fairy modeli alınabilir. Alternatif olarak Midea Xtreme Save de bakabilirsiniz.

Rahatsız edici sesi yoktur climate'in normalde onda bir sıkıntı vardır muhtemelen. Ama bence o m2 için 18 lık Bosch'tansa 12 lık fairy daha mantıklı olur. 18 büyük gelir baya. Pular almayın alt model.

Bilgilendirmeler için teşekkür ediyorum. Daha öncede araştırmalarım oldu, airfel, bosh,kaira vs midea tarafından üretildiğini alt markadan ziyade ana marka Gree'de tercih kullanmak istesemde 12000 btu'nun odaya yetersiz kalması biraz tereddüt oluşturuyor. Bayi 18000btu fairy istesende takmam dedi. Puları geçersek fairy kalıyor tek. Evimde ve ailemde Mitsubihi elektrik, hitachi, fuji elektrik var hic üzmediler çokta memnunuz. Onun için alt markalar biraz bende soru işareti.

Bilgilendirmeler için teşekkür ediyorum. Daha öncede araştırmalarım oldu, airfel, bosh,kaira vs midea tarafından üretildiğini alt markadan ziyade ana marka Gree'de tercih kullanmak istesemde 12000 btu'nun odaya yetersiz kalması biraz tereddüt oluşturuyor. Bayi 18000btu fairy istesende takmam dedi. Puları geçersek fairy kalıyor tek. Evimde ve ailemde Mitsubihi elektrik, hitachi, fuji elektrik var hic üzmediler çokta memnunuz. Onun için alt markalar biraz bende soru işareti.
https://form-mhiklima.com/tr/urun/srk35zsp-w1-set

İhtiyacınız 10.000 10.500 civarı liste fiyatı mitsubishi nin 47.250 görünüyor pazarlıkla bir kaç bin indirim alınabilir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri