İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20k-30k düşünüyoruz çok anlamadığımdan bir miktar daha artışta değecek cihazlarda yükseltebiliriz.
Marka Model Bilgisi
Önerilere uyacağım
Herkese Selamlar
Sadece soğutma amaçlı aşırı elektrik tüketmeyen,wifi ye çok önem vermiyorum klima önerisi rica ediyorum. Odanın cephesi dışarı bakıyor oradan da bayağı bir güneş alıyor.Cam yerlerde güneş ışığını kesen blackout perde kullanıyoruz.Camlar ısıcam K serisi olarak geçiyor ama yine bayağı bir sıcak oluyor aklımı karıştıran normal şartlarda 12 btu yetiyor olacağı fakat güneş fazla alması biraz beni düşündürüyor.Yalıtım mevcut ara 6. kat.Şehir Bursa.Klimalarla ilgili çok bir bilgim yoktur şimdiden değerli vakitlerinizden ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Güneşe maruz kalma süresine ve cephelerine rağmen her şekilde bu alan ve bölge için 12.000btu klima yeterli olur.
Bütçenizin müsait olması nedeniyle 12000btu Midea Xtreme save klimayı düşünebilirsiniz, Hatta Bursa da Midea bayisinden hizmet alıp memnun kalan çok dostumuz gelip yazdı burada. Firmanın marka danışmanı @Erinç Aşıcıoğlu da size destek olur mutlaka.
Alternatif marka isterseniz sıklıkla önerdiğimiz Airfel ve Kaira da bakabilirsiniz zira wifi önemsiz dediğiniz için gereksiz özelliklere para vermek istemeyevbilirsiniz o nedenle Airfel sizin için biçilmiş kaftan olur, zaten onu da Midea üretiyor. Xtreme ile Airfel ikisi de Midea tarafından üretilse de aralarında kasa ve donanım farkı olduğunu unutmamak lazım. Zaten fiyat farkı olmasının da nedeni bu.
Ev sahibiyseniz, bir kere alayım tam alayım mantığıyla şartları zorlayıp Daikin Sensira ürüne de bakabilrisiniz. Giriş seviyesi olduğu için sensiraya çok sıcak bakmasak da ne olursa olsun Japon segment ürün olduğu gerçeğini gözardı etmiyoruz.