Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi midea daikin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karadag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

karadag

Meraklı
Meraklı
Bütçe
.
Marka Model Bilgisi
.
Selamlar, yer İstanbul avcılar bir klima almak üzereyim ve iki model arasında kararsız kaldım midea extre save 12.000 BTU ve montaj dahil 37.500 tl fiyat teklifi aldım. Daikin zeta shira plus 12000 için ise resmi site üzerinden %20 indimli 58.000 tl alabiliyorum.
Midea fiyat olarak çok daha uygun ve özellikleri kağıt üzerinde oldukça yeterli. Daikin ise kalite ve uzun ömür açısından öne çıkıyor ama aradaki fiyat farkı ciddi. Klima yazın 3-4 ay yoğun, kışın ise arada sırada ısıtma amaçlı çalışacak. Bu iki modelden hangisini tercih edilmeli
Daikin’e o kadar fark verilmesi mantıklı mı? Teşekkürler

Son düzenleme:
TCL VOXIN - 32.100 TL

SEER - 8.5
SCOP - 4.7

TCL FRESH IN - 39.900 TL

SEER - 8.5
SCOP - 4.6

LG Dual Plus 32.150 TL
Samsung WinFree Premium Plus 33.500 TL
Midea Xtreme Save - 37.500 TL
TCL’nin değerleri gerçekten güzelmiş, daha önce hiç dikkat etmemiştim. Bu fiyatlar montaj dahil mi acaba?
Samsung için ise daha önce alüminyum boru kullanıyor deniyordu, şimdi bakıra mı döndüler acaba?
Tabii bu hangi model için geçerli, onu da bilmiyorum üretim kendi mi LG de uygunmuş

TCL’nin değerleri gerçekten güzelmiş, daha önce hiç dikkat etmemiştim. Bu fiyatlar montaj dahil mi acaba?
Samsung için ise daha önce alüminyum boru kullanıyor deniyordu, şimdi bakıra mı döndüler acaba?
Tabii bu hangi model için geçerli, onu da bilmiyorum üretim kendi mi LG de uygunmuş
2.webp

0.webp

4.webp

3.webp

TCL VOXIN - 32.100 TL

SEER - 8.5
SCOP - 4.7

TCL FRESH IN - 39.900 TL

SEER - 8.5
SCOP - 4.6

LG Dual Plus 32.150 TL
Midea Xtreme Save - 37.500 TL
Daikin eledik
TCL’nin kendi üretimi mi bunlar ögrenme şansımız var mı yorumlara baktım Ürün güzel ama servisi kimse beğenmiyor sorun çıkarsa vay halimize avcılar bölgesine bakan servisi nasıl acaba bilen var mı daikin zetayı eledik midea, tcl, LG, arasında gidip geliyorum Samsung da yapay zeka felan filan güzel ama ne bilim bilemedim

Daikin eledik

TCL’nin kendi üretimi mi bunlar ögrenme şansımız var mı yorumlara baktım Ürün güzel ama servisi kimse beğenmiyor sorun çıkarsa vay halimize avcılar bölgesine bakan servisi nasıl acaba bilen var mı daikin zetayı eledik midea, tcl, LG, arasında gidip geliyorum Samsung da yapay zeka felan filan güzel ama ne bilim bilemedim

TCL VoxIn de sesli kontrol varmış
Midea, TCL, LG @İlteriş Yılmaz yanıt verir
Hocam TCL klimalarını kendi mi üretiyor

TCL VOXIN - 32.100 TL

SEER - 8.5
SCOP - 4.7

TCL FRESH IN - 39.900 TL

SEER - 8.5
SCOP - 4.6

XTREME SAVE

SEER - 7.0
SCOP - 5.5

LG Dual Plus 32.150 TL
Midea Xtreme Save- 37.500 TL

IMG_20250806_124512.webp

Daikin eledik

TCL VoxIn de sesli kontrol varmış
Midea, TCL, LG @İlteriş Yılmaz yanıt verir
Hocam TCL klimalarını kendi mi üretiyor

TCL VOXIN - 32.100 TL

SEER - 8.5
SCOP - 4.7

TCL FRESH IN - 39.900 TL

SEER - 8.5
SCOP - 4.6

XTREME SAVE

SEER - 7.0
SCOP - 5.5

LG Dual Plus 32.150 TL
Midea Xtreme Save- 37.500 TL

Ekli dosyayı görüntüle 26945
Evet TCL'in kendi üretimi. VoxIN'deki sesli komut bir de direkt klima üzerinden çalışıyor. Klimaya doğru dönüp sesli komut verebiliyorsunuz yani.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri