- Bütçe
- 85 k
- Marka Model Bilgisi
- Belirsiz
Batman Hasankeyf ilcesinde yaşıyorum isinma ve sogutma 2 sindede klima kullanmak zorundayim sizlerinde değerli yorumlarini almak isterim konfor,isitma ve sogutmadaki verimlilik elektrik harcamasi konularinda onerebileceginiz klimalari degerlendirmek isterim butce olarak max 85 k bandina cikabilirim, 18 ve 12 lik 2 adet klima alacam veya 24 luk ve 12 likte alabilirim tüm eve yayilmasini saglamak icin . yazlari boğucu sicak diye adlandirilan baraj oldugu için aşırı nemli gece gündüz sicaktan uyutmayan kislari çok aşırı soguk olmayan nadiren -2 -3 leri gorebilen bir bolgedeyim yaz kış surekli calisacak klima ...
Zeminle birlikte 3 katlı binanin 3. Katinda oturuyorum üstüm dam, dam ve dış cephe izalasyonu var TOKİ evleri zaten , pencereler cift cam fakat kalitesiz pvcden yapilmis. Tavan yüksekliği 3 m. Krokide cephelerini ve pencereleri belirttim.Alt katım soba yakıyor 2 odasinda.
Salonda 3 pencere
Giyinme odasi 2 pencere
Yatak odasi 2 pencere
Mutfak 1 pencere ve balkon kapısı
25 m2 salon
12 m2 yatak odası
13 m2 gitinme odası
12 m2 mutfak
13 m2 hol ve koridor
Zeminle birlikte 3 katlı binanin 3. Katinda oturuyorum üstüm dam, dam ve dış cephe izalasyonu var TOKİ evleri zaten , pencereler cift cam fakat kalitesiz pvcden yapilmis. Tavan yüksekliği 3 m. Krokide cephelerini ve pencereleri belirttim.Alt katım soba yakıyor 2 odasinda.
Salonda 3 pencere
Giyinme odasi 2 pencere
Yatak odasi 2 pencere
Mutfak 1 pencere ve balkon kapısı
25 m2 salon
12 m2 yatak odası
13 m2 gitinme odası
12 m2 mutfak
13 m2 hol ve koridor